Dodano: 2009-04-01 11:00
Tarja Turunen będzie :twisted: :twisted:
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2009-04-01 11:32
| zet napisał(a): |
| Tarja Turunen będzie :twisted: :twisted: |
dramat.
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2009-04-01 14:32
wolałabym, by pierwszym info był jednak motorhead...no ale cóż, mam nadzieję, że nagle z ich stronki nie zniknie lotnisko w szczytnie 
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2009-04-01 16:04
I Carlos Santana będzie
Hope for the best Prepare for the worst
Dodano: 2009-04-02 11:24
"Informacja, że Carlos Santana oraz rosyjski zespół Aria bedą gwiazdąmi Hunter Fest była primaaprilisowym żartem z naszej strony. Mamy nadzieję, że udało nam sie Was nabrac :)
Wszystkie pozostałe informacje były w 100% zgodne z prawdą :) "
Dodano: 2009-04-02 11:43
NIe wiem co jest śmiesznego w ściemnianiu z Arią.
Jadę na arię do warszawy na początku maja i mam nadzieję na niesamowite show.
Gdyby Aria wystąpiła na Hunterfeście to byłby to najlepszy koncert w historii tego festiwalu.
Dodano: 2009-04-02 16:46
Karnety już zamówione ekipa zebrana nic tylko jechać; Machine head? tylko umrzeć pod sceną, na szczęście nie w moim wypadku ale ja będę musiała ich zbierać szufelką spod sceny :) Ja bym umarła gdyby był Jorn <rozmarzona> ale niestety...
Dodano: 2009-06-04 07:35
No to mamy 3 kolejne kapele: Motorhead, In Flames i Arch Enemy. Osobiście średnio znam ich pełną twórczość, ale zapowiada się miło.
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE
Dodano: 2009-06-04 08:06
A ja wciaz mam do odsprzedania dwa karnety na festiwal w "promocyjnej cenie"
Szczegoly na priwie :)
pzdr
dr
Dodano: 2009-06-04 08:18
ten festiwal to jedna wielka porażka ot co 
Dodano: 2009-06-04 10:42
Czemu porażka? Jest już kilka gwiazd światowego formatu.
Dodano: 2009-06-04 13:05
Wyjątkowo ( :wink: ) muszę się zgodzić z Kuszą. Mam dosyć tego ciągłego czekania, obiecanek etc. Nie mówiąc o tym, że Diesel, to są wyniki ankiety, więc wcale nie powiedziane,że te kapele się pojawią. Co mnie znowu irytuje bo In Flames i Arch Enemy z chęcią bym zobaczyła.
Poza tym mam wielka chęć żeby sprzedać karnet i mieć w tylnej części ciała, tam gdzie plecy się kończą, ten cały festiwal i organizatorów.
Albo się robi imprezę, albo się nie robi, a nie żebym z każdą kolejną "cudowną" informacją czuła się jakby ktoś ze mnie robił wielkiego osła... :roll:
Moja irytacja osiąga punkt krytyczny i oficjalnie cofam wszelkie moje zachwyty nad tegorocznym festiwalem. Liczę tylko na to,że może jeszcze mi się odmieni i będę czym się podniecać w związku z HF 2009...
btw. gdzie Dimmu? Gdzie "gwiazdy Światowego formatu"?!
Rzygać mi się chce nad tą całą sytuacją...
Ev
Dodano: 2009-06-04 15:30
A ja czekam.
Różowo nie jest, organizator leci sobie w kulki, ludzie się irytują, Hunter dostaje po gaciach, nie ma żadnych konkretów. Atmosfera wokół jest nerwowa, czytając wszelkie fora na temat HF można stwierdzić, że ludzie zapominają, iż język polski nie składa się z samych wulgaryzmów. Cała ta śmieszna "polityka firmy" tylko szkodzi.
Jakby nie patrzeć zostały jeszcze dwa miesiące. Wszystko jeszcze przed nami.
Do tej pory kupowałam karnet na ostatnią chwilę praktycznie w dniu wyjazdu. W tym roku patrząc na cene karnetu stwierdziłam, że szykuje się naprawde genialny fetiwal i kupiłam go od razu na samym poczatku.
Nie żałuję, że kupilam ten karnet. Jeszcze nie.
Dodano: 2009-06-04 17:15
| Diesel napisał(a): |
| Czemu porażka? Jest już kilka gwiazd światowego formatu. |
to znaczy jakie?
Dodano: 2009-06-04 20:10
Chociażby Motorhead i Machide Head. Nie są to moje jakieś ulubione kapele, ale chętnie pojadę na festiwal bez większych oczekiwań, jako miłe spędzenie kilku dni poza domem.
Dodano: 2009-06-09 05:55
Dodano: 2009-06-09 06:15
Bede lekko-nieznosno-namolny
DWA KARNETY DO SPRZEDANIA - wciaz aktualne :)
Wiadomosc na pw
:arrow: ZETor -> w tym roku niestety sie miniemy, ale juz teraz zycze Wam udanego machinomotoroheadowania
Zdacie mi relacje po powrocie
Pozdrawiam i do zobaczenia pewnie dopiero (z tego co widzialem) na Rammstein :) choc kto wie, kto wie 
Dodano: 2009-06-09 10:16
| zet napisał(a): |
| Doniesienia z Polski 8) |
zet ten poster u mnie wisi w mieście od 2 miesięcy szkoda tylko że przez ten czas odstawili cały ten cyrk z sondą itd.
Wśród wykonawców Diesel potwierdzony na stronie imprezy jest tylko Machine Head i faktycznie data 23 lipca widnieje w ich rozpisce, http://www.machinehead1.com/tours.html natomiast na stronie HunterFestu "póki co" mamy "dwie gwiazdy" http://www.hunter.nazwa.pl/hunterfest/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=11&Itemid=15
proponuje też zajrzeć na oficjalne strony zespołów rzekomo grajacych na HunterFeście: Motórhead: http://www.imotorhead.com/tour.cfm raczej data z HunterFestem znikneła
również na stronie Tarji, która rzekomo ma wystąpić daty nie ma: http://www.tarjaturunen.com/pop_concerts.php?Id=en
Poza tym PROŚBA nie dziwi Was fakt, że w tej psedosondzie wygrały zespołu, które 2 miesiące temu były ogłosozne jako gwiazdy? no przecież to jest śmiech na sali
Ten festiwal to jedna wielka lipa - żeby na półtora miesiąca przed imprezą były ogłoszone 12 zespołów na 3 dni imprezy?
pomijam już fakt co to za nazwy
ja naprawdę gratuluję wytrwałości tym co wciąż wierzą w tą imprezę.
Tym co nie wierzą polecam wybrać się na Brutal Assault, w tym roku co prawda w stosunku do ubiegłego skład nie jest aż tak miażdzący - ale mamy tu doczyniena z imprezą która funkcjonuje sprawnie od 14 lat.
Dodano: 2009-06-11 11:55
A ja sądzę ze opłaca się jechać (no chyba ze ktoś kupi bilet za 250zł
). Jakby odciąć się od całej organizacji tej imprezy(która woła o pomstę do nieba) mamy na prawdę całkiem fajny fest, jak na nasz kraj.
Wystarczy spojrzeć na to co było poprzednio.
Skoro były takie kapele jak Sepultura, Moonspell, Kreator, Testament, Samael i wiele gwiazd z polski, to te ktore zapowiadają na ten rok w dużej większości przyjadą...
Chociaż na wtopy w stylu Childrenów, trzeba liczyć...ale takie rzeczy zdazająsie na wielu festach:D
(w tym roku to chyba unholy fest w ostravie nic nie przebije
Czasami trzeba po prostu byc nikim, by cokolwiek znaczyć...
Dodano: 2009-06-11 12:54
powinni zmienic nazwe festiwalu na HungerPest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.
Dodano: 2009-06-11 13:38
| cross-bow napisał(a): |
| Wśród wykonawców Diesel potwierdzony na stronie imprezy jest tylko Machine Head i faktycznie data 23 lipca widnieje w ich rozpisce, http://www.machinehead1.com/tours.html natomiast na stronie HunterFestu "póki co" mamy "dwie gwiazdy" http://www.hunter.nazwa.pl/hunterfest/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=11&Itemid=15
proponuje też zajrzeć na oficjalne strony zespołów rzekomo grajacych na HunterFeście: Motórhead: http://www.imotorhead.com/tour.cfm raczej data z HunterFestem znikneła również na stronie Tarji, która rzekomo ma wystąpić daty nie ma: http://www.tarjaturunen.com/pop_concerts.php?Id=en Poza tym PROŚBA nie dziwi Was fakt, że w tej psedosondzie wygrały zespołu, które 2 miesiące temu były ogłosozne jako gwiazdy? no przecież to jest śmiech na sali
Ten festiwal to jedna wielka lipa - żeby na półtora miesiąca przed imprezą były ogłoszone 12 zespołów na 3 dni imprezy? pomijam już fakt co to za nazwy ja naprawdę gratuluję wytrwałości tym co wciąż wierzą w tą imprezę.
Tym co nie wierzą polecam wybrać się na Brutal Assault, w tym roku co prawda w stosunku do ubiegłego skład nie jest aż tak miażdzący - ale mamy tu doczyniena z imprezą która funkcjonuje sprawnie od 14 lat. |
No dobra, może trochę szopki z tym robią, ale tak czy owak nie spodziewam się tam gwiazd disco polo i nadal mam nadzieję na spędzenie kilku ciekawych dni poza domem wśród znajomych i też nowo poznanych ludzi. Obecnie mam nadzieję, że pogoda dopisze bardziej niż organizatorzy :wink:
Dodano: 2009-06-12 07:57
no to żeby już całkowicie uciąć spekulacje odnośnie Morórhead oto kilka treści od oficjeli, za MASTERFULEM:
| Cytat: |
| 1.
by Block69 on 12-06-2009, 00:27 A jednak ja miałem racje haha. "will NOT be appearing at Hunter Fest in Poland this year! MOTORHEAD will NOT be appearing at Hunter Fest in Poland this year, under any circumstances and that the promoter is illegaly advertising the band. Rock On!!!" http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=7969484&blogId=494284027 2. by krystian on 12-06-2009, 06:20 Oto co otrzymałem w odpowiedzi z The Agency Group, które bukuje Motorhead na Europę. Myśle, ze mozna spokojnie zwracac bilety Dear Krystian, Thank you for your e-mail regarding MOTORHEAD. MOTORHEAD will not be appearing in Poland this Summer. Best wishes, NEIL WARNOCK Samantha Henfrey The Agency Group Ltd. 361 - 373 City Road Islington London, EC1V 1PQ Tel: 44-20-7278-3331 Fax: 44-20-7837-4672 www.theagencygroup.com |
czy ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości co do LIPNOŚCI tego festu?
Dodano: 2009-06-12 09:39
motorhead to na szczescie nie moje klimaty
pogadamy o lipach trzydziestego lipca
http://www.pollstar.com/resultsArtist.aspx?ID=31142&SortBy=Date
tu na przykład pisze ze będzie
Czasami trzeba po prostu byc nikim, by cokolwiek znaczyć...
Dodano: 2009-06-12 10:48
no zobaczymy 
Dodano: 2009-06-12 13:39
"They definately will not be there. The promoter hasn't paid the bands appearance fee and when we heard about the billboards we acted. Please tell anyone who thinks they will see Motorhead that they WILL NOT be there Best Neil Warnock"
"Na razie to Arek powiedział ,że nic nie wie.On ma kontrakt,a w tej sprawie będzie pisał do nich z zapytaniem co to ma znaczyć."
(Arek-koleś od organizacji)
Do dupy z taką organizację...
Pozdrawiam,Ev