Castle Party '09 - OFICJALNY DARKPLANETOBUS Dodano: 2009-03-21 15:23
Informuje wszystkich zainteresowanych, ze rozmowy w sprawie wyjazdu darkplanetarnym wesolym busem na Castle Party '09 sa w toku. Ich efekty przedstawie niebawem. Poki co chcialbym sie zorientowac, czy faktycznie bedzie tak duze zainteresowanie wyjazdem, jakby wskazywaly na to sygnaly, ktore otrzymalem. Termin podaje juz w tym momencie:
WYJAZD:
-23.07.2009
POWROT
-27.07.2009
Dodano: 2009-03-21 20:45
Ja w tym momencie nie mogę zdeklarować się na 100% ponieważ nie mam zakwaterowania załatwionego. Chętnie się do kogoś podłącze. Gdy zakwaterowanie będzie to chętnie i na autobus się piszę :]
Dodano: 2009-03-23 17:36
Wstepnie zgłaszam 12 - 14 osób 
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2009-03-23 18:43
ja tak samo jak indra - jak będzie zakwaterowanie, to pojadę
na razie jeszcze wszystko gorzej niż w powijakach... eh, żeby mieć noclegi tam gdzie rok temu, ale to niestety chyba niemożliwe 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-03-23 18:53
ja robię casting na kwaterę gdzie byliśmy w tamtym roku z Kubą 8) cena to 4 dychy za dobę ale właścicieli nie ma na chacie ! (siedzą w namiocie na podwórku
)
5 miejsc wolnych :idea:
Dodano: 2009-03-30 10:44
No to kapitalna sprawa! :) My tez szukamy noclegu, wiec jesli bedzie wam ludzi brakowalo na ta kwatere, to my sie chetnie podlaczymy :)
las cosas mas triviales se vuelven fundamentales
Dodano: 2009-03-30 23:00
A co do darkplanetarnego busa, to na pewno 2 osoby mozna liczyc, a moze i 5... Jakos dojedziemy do Poznania :)
Dodano: 2009-03-30 23:39
Oj widzę, że to jakiś wyjazd dla tetryków szykuje sie :twisted:
Ja, jak co roku, tylko namiocik i pole biwakowe :)
Ale do autobusu dołączyć sie mogiem.
Dodano: 2009-03-31 10:26
Jakich tetrykow?! W pewnym wieku wypadaloby zaczac dbac o swoje kosci... :wink:
Dodano: 2009-03-31 10:49
| amorphous napisał(a): |
Wstepnie zgłaszam 12 - 14 osób ![]() |
Kuba kto jest wliczony w te 12-14 osób :D hehe
Zgłaszam się oczywiście + na pewno 1 osoba ;D Dam znać czy będzie ich więcej
Bad Girls Have More Fun ]:->
Dodano: 2009-03-31 15:22
| Paskievicz napisał(a): |
| ja robię casting na kwaterę gdzie byliśmy w tamtym roku z Kubą cena to 4 dychy za dobę ale właścicieli nie ma na chacie ! (siedzą w namiocie na podwórku )
5 miejsc wolnych |
Ja się chętnie podłącze :)
W tym roku zdecydowałam się jechać sama więc jeśli komuś brakuje do kompletu na kwaterkę jednej osoby zgłaszam się na chętną.
Dodano: 2009-04-02 13:34
Bus jest juz zalatwiony.
Podaje niezbedne informacje:
CENA:
90zl/osoba - w cenie jest wynajem autokaru, ubezpieczenie, oraz cena za noclegi, karnet, wyzywienie dla naszego kierowcy. Cena jest cena w obie strony.
WYJAZD
23.07.2009 [czwartek] godz. 13:00 (dworzec letni Poznań)
POWROT
27.07.2009 [poniedzialek] godzina wyjazdu z Bolkowa zostanie podana w busie przed wyjazdem z Poznania (miejsce docelowe powrotu - dworzec letni w Poznaniu)
Otwieram liste (miejsc jest 30). Kazdy kto sie zadeklaruje na wyjazd bedzie mial 5 dni roboczych na wplacenie pieniedzy na konto, ktore podam na pw chetnym. W momencie, gdy w tym czasie pieniadze nie wplyna na konto, dana osoba traci rezerwacje. Pieniedzy wplaconych nie zwracam. W przypadku rezygnacji po oplaceniu przejazdu nalezy sobie znalezc we wlasnym zakresie zastepstwo na swoje miejsce (takie rozwiazanie lezy w interesie wszystkich jadacych, chyba nie musze tlumaczyc dlaczego)
Przy zglaszaniu sie prosze podawac mi nastepujace dane osobowe (swoje badz w przypadku rezygnacji osoby jadacej w zastepstwie): Imie, Nazwisko, date urodzenia.
W przypadku osob niepelnoletnich bezwglednie wymagane jest pisemne pozwolenie od rodzicow. Brak takiego pozwolenia eliminuje z wyjazdu. Zadnych wyjatkow nie uznaje. Tak wiec prosze sie z tym liczyc i nie miec pretensji w dniu wyjazdu.
W razie jakichkolwiek pytan prosze pisac na forum, badz PW.
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2009-04-02 13:43
90zł :?: :!: :?: SZOK 8O
Dodano: 2009-04-02 13:54
| minawi napisał(a): |
| 90zł :?: :!: :?: SZOK 8O |
łuuuu chyba ojro poszło w górę :wink: w takim wypadku cieszę się że mam do bolkowa 40 km hehe
Dodano: 2009-04-05 09:54
na razie nie na100% ale ja chyab chętna bym była .O ile uda mi sie namowićpare niewiast ,to moze bedzie wiecej
Dodano: 2009-04-05 10:48
| minawi napisał(a): |
| 90zł :?: :!: :?: SZOK 8O |
Szok?
Po 1. mozesz PKP/PKS - koszt w obie strony okolo 75-100zl w zaleznosci jakimi pociagami/busami bedziesz jechala wliczajac w to niezapomniane przezycia podczas proby zlapania busa z powrotem.
Po 2. Na kazdej imprezie do czasu CP mozesz jedno piwo mniej konsumowac, co daje przy czestotliwosci imprez, ilosci weekendow do wyjazdu i cenie piwa w knajpie zalozmy 4zl - ponad 150zl, no i na zdrowie wyjdzie
Po 3. Szok bys przezyla prawdziwy, gdybys poznala pewne szczegoly tego co "doswiadczylem" po powrocie, a co bylo zwiazanego scisle z wyjazdem i pewnym osobnikiem.
Po 4. Twoje marudzenie wzrasta proporcjonalnie do cen wszystkiego, z czym musze sie liczyc przy ich ustalaniu
Jeszcze jakies pytania? Jedno jest pewne - wszystkim nie dogodze, jak nie Ty to kto inny sie znajdzie na Twoje miejsce. Zawsze tez pozostaja inne srodki lokomocji... Your choice
:arrow: Slut - zatem czekam na konkrety :)
Dodano: 2009-04-05 15:52
| Negrita napisał(a): |
| Jakich tetrykow?! W pewnym wieku wypadaloby zaczac dbac o swoje kosci... :wink: |
Młoda nie przesadzaj... Z tego co widziałem to kości masz jeszcze całkiem, całkie... sprawne
Ale dołączajcie sie i robimy mały sabat na CP :)
Ps. Ja i tak obstaje przy jak najwiekszym kontakcie z naturą :) To jeżeli chodzi o nocowanie na CP
Dodano: 2009-04-05 16:41 Zmieniono: 2009-04-07 04:20
Na chwile obecna mam 10 rezerwacji..
19/30 miejsc wolnych...
Dodano: 2009-04-05 20:36
Oczywiście że dołączamy! :D Może nawet większą ekipą... :D
Dodano: 2009-04-08 18:54
Stan busa na dzis:
-5 miejsc zajetych
-8 rezerwacji
-17 miejsc jeszcze wolnych
Dodano: 2009-04-09 20:30
UWAGA!!
Lista rezerwacji na busa jest zamknieta na chwile obecna. Mam komplet. Od tej chwili przyjmuje zgloszenia tylko do kolejki rezerwowych, na zasadzie "anulowana rezerwacja (nieoplacona w terminie) - miejsce dla pierwszego z rezerwowych i 5 dni na zaplacenie itd". O kolejnosci na liscie rezerwowych DECYDUJE OCZYWISCIE KOLEJNOSC ZGLOSZEN.
I teraz zeby nie bylo zadnych nieporozumien. Kazdemu komu zalezy na wyjezdzie MUSI przelac pieniadze na konto w ciagu 5 dni od zgloszenia rezerwacji. Konto podaje na priwa. W przeciwnym razie rezerwacje anuluje i reklamacji nie uwzgledniam zadnych. Zasady obowiazuja wszystkich tak samo.
Na czas swiat biore urlop wiec wszelkie zgloszenia odczytuje i uwzgledniam po powrocie, OCZYWISCIE O KOLEJNOSCI ICH UWZGLEDNIANIA DECYDUJE DATA PRIWA/MAILA...Na jej podstawie bede wpisywal w kolejke...
Jesli uzbiera sie w tej kolejce 10-15 osob pomysle moze wtedy o wiekszym autobusie.
PRZYPOMINAM TEZ NIEKTORYM ZE JUTRO JEST OSTATNI DZIEN NA OPLACENIE ZAREZERWOWANYCH MIEJSC... w przeciwnym razie wykreslam. OD DZIS TEZ O WSZELKICH ZMIANACH DOTYCZACYCH REZERWACJI (nieoplacenie w terminie a tym samym cancel) BEDE INFORMOWAL NA BIEZACO...
ZYCZE WSZYSTKIM MOKRYCH JAJ
Dodano: 2009-04-09 22:00
17 ludzia nagle sie rzucilo? SZACUN :D jakby to powiedzial Jay i Cichy Bob
(jesli ktos to zrozumie)
Dodano: 2009-04-13 17:09
9 miejsc zajetych
19 rezerwacji
2 miejsca wolne
Pozdrawiam
dr