Castle Party '09 - OFICJALNY DARKPLANETOBUS. Strona: 5

Dodano: 2009-07-03 16:31

Jade ze Szczecinka na castle party do BOLKOWA to jest w zachodno pomorskim to jest miedzy Koszalinem a Pila koszt 150 zl czekam na chetnych kontakt pod Gerogoth

Dodano: 2009-07-04 12:24

gerogoth Starem jedziesz ze pali paliwa za 150 zl od osoby ? ze szczecinka ? to jest 400 km do bolkowa a nie 2 tysiace

P.S. Minawi mozesz kogos zalatwic jeszcze to bedzie weselej po drodze hehe :)

Dodano: 2009-07-04 12:30

Panie Doktorze - w końcu mogę się oficjalnie zabukować na wesoły AlkoBus do Bolkowa w tym roku. Mam nadzieję, że to nie zrobi jakiegoś problemu.

Keep Talking...

Dodano: 2009-07-04 14:33

NorwegianWinter napisał(a):

P.S. Minawi mozesz kogos zalatwic jeszcze to bedzie weselej po drodze hehe :)

Stary, myślę, że ze mną będzie wystarczająco wesoło 8) :wink: zapodamy sobie zimny łokieć przy jakiś tłustych bitach i jadziem :lol: szkoda, że żadnego promu po drodze nie będzie :D

w ogóle to sie zastanawiam czy może w srodę juz nie pojechać? hmm, jak myślisz Norweg?

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-07-04 17:23

nie wiem czy w srode bede mial jakis nocelg bede musial pogadac kiedy jedzie jedna osoba ktora zaltwia nocleg dlamnie hehe Promu niestety nie ma ale nic straconego bo wtedy myslalem ze ta lajba sie przekreci na srodku odry hehe

Dodano: 2009-07-05 10:17

łe, to nie będziesz namiocikiem na polu? BUU FOCH

Dodano: 2009-07-05 14:57

minawi napisał(a):

w ogóle to sie zastanawiam czy może w srodę juz nie pojechać? hmm, jak myślisz Norweg?

Norweg jedzie z nami w peletonie

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2009-07-05 20:17

amorphous napisał(a):
[quote:7188aa0ed6="minawi"]

Norweg jedzie z nami w peletonie [/quote:7188aa0ed6]

Raczej wątpię Bo zamierzam dotrzeć do Bolkowa dużo wcześniej i szybciej niż Wy-guzdrały :wink:

Dodano: 2009-07-07 08:13

SzalonyKapelusznik napisał(a):
Panie Doktorze - w końcu mogę się oficjalnie zabukować na wesoły AlkoBus do Bolkowa w tym roku. Mam nadzieję, że to nie zrobi jakiegoś problemu.

Keep the Faith Bro'

Nie zostawie Cie przeca

Dodano: 2009-07-08 13:01

Minavka!
przyjedź w środę jaknajszybciej to jeszcze sie zalapiesz na jakieś miejsce dla namiotu pod drzewkiem.
Nasłuchuj dźwięków DM i wbijaj do nas.
przytrzymamy Ci miejsce do wieczora.

enjoy the violence

Dodano: 2009-07-08 13:16

Jak nakłonię Norwega to może A miejsce to chyba już tam będę mieć zarezerwowane namiotem

Dodano: 2009-07-10 11:17

uwaga!
dotarła po wielu perypetiach flaga.
oprawda trafiła w opłakanym stanie ale udało sie ja troche odratowac (nie wiem kto ją pochlastał ale wygląda to na robotę EMO).
przekażę ją Ojcu Dyrektorowi już odrzewcowaną.
oby tylko nie zapomnial jej zabrać...

enjoy the violence

Dodano: 2009-07-12 20:25

Violator napisał(a):
uwaga!
dotarła po wielu perypetiach flaga.
oprawda trafiła w opłakanym stanie ale udało sie ja troche odratowac (nie wiem kto ją pochlastał ale wygląda to na robotę EMO).
przekażę ją Ojcu Dyrektorowi już odrzewcowaną.
oby tylko nie zapomnial jej zabrać...

z Bazyla ją zayebałeś? :wink: może w tym roku flaga będzie w końcu czynnić swoją powinność..

Dodano: 2009-07-16 07:41

W związku z tym, że po jednej z osób z busa sluch zaginal, odkad pojawila sie kwestia drobnej doplaty i nijak nie odpowiada na moje "wezwania" - skreslam ja z listy uczestnikow (tutaj zeby nie bylo potem pretensji - mam prawo to zrobic chocby z powodu niedotrzymania terminow, ktore podawalem). Moja cierpliwosc ma swoje granice. Tym samym jedno miejsce zwalnia sie. Jesli jest ktos chetny jeszcze to prosze sie zglosic do mnie na:

-pw
-gg:5280258 [po 16.00].

Koszt przejazdu to 105pln.

Do zobaczenia W CZWARTEK W SAMO POLUDNIE na dworcu letnim.

Dodano: 2009-07-16 18:06

szukam nadal chetnych na wjazd na Castle Party ze Szczecinka jade przez Pile Poznan oczewiscie busem czekam na chetnych 6 miejsc

Dodano: 2009-07-17 04:53

gerogoth napisał(a):
oczewiscie busem czekam na chetnych 6 miejsc

I co? Zglosily ci sie jakies wolne miejsca czy nie?

Z OSTATNIEJ CHWILI: zmuszony jestem dolaczyc do peletonu z Norwegianem - tak wiec bus bedzie mial obstawe "dwusamochodowa" - a co za tym idzie: P R O P O Z Y C J A DLA LUDZI Z POZNANIA. Kto nie ma transportu do Bolkowa jeszcze, a nie chce sie tluc tam na zasadzie "pociag-pks" to zapraszam do siebie. Bede mial 3 miejsca wolne w aucie (teoretycznie 4, ale nie ma sensu sie kisic w 5 osob). Dla tych osob, ktore sie zglosza przewiduje rowniez powrot ze mna w poniedzialek. Zatem jesli sa chetni to zapraszam na PRIVA

Dodano: 2009-07-17 08:46

Dotkor napisz mi o ktorej ten autobus wyjezdza z poznania i na ktora bedzie mniej wiecej w bolkowie. bo teraz nie ma mnie w domu bede dopiero w czwartek i nie wiem na ktora mam sie zjawic i naszykowac do drogi.
Napisz mi na telefon jesli mozesz. z gory dzieki :)

Dodano: 2009-07-19 14:51

dr_Faustus napisał(a):

Z OSTATNIEJ CHWILI: zmuszony jestem dolaczyc do peletonu z Norwegianem - tak wiec bus bedzie mial obstawe "dwusamochodowa" - a co za tym idzie: P R O P O Z Y C J A DLA LUDZI Z POZNANIA. Kto nie ma transportu do Bolkowa jeszcze, a nie chce sie tluc tam na zasadzie "pociag-pks" to zapraszam do siebie. Bede mial 3 miejsca wolne w aucie (teoretycznie 4, ale nie ma sensu sie kisic w 5 osob). Dla tych osob, ktore sie zglosza przewiduje rowniez powrot ze mna w poniedzialek. Zatem jesli sa chetni to zapraszam na PRIVA

komplet w aucie czyli NIEAKTUALNE

Dodano: 2009-07-21 20:30

Ktos bierze jakis sprzet grajacy do busa?

Dodano: 2009-07-22 03:29

Mysle Kuba, ze to zbyteczny bagaz bylby - rozmawialem z kierowca niedawno - w autobusie jest sprzet grajacy audio [oczywiscie obsluguje tylko ORYGINALNE PLYTY - CD-R jednokrotnego zapisu ]

Dodano: 2009-07-22 05:23

dr_Faustus napisał(a):
Mysle Kuba, ze to zbyteczny bagaz bylby - rozmawialem z kierowca niedawno - w autobusie jest sprzet grajacy audio [oczywiscie obsluguje tylko ORYGINALNE PLYTY - CD-R jednokrotnego zapisu ]

Czyli trzeba wziąść tylko oryginały??? Nie da rady zupełnie odtworzyć jakichs nagrań? To do dupy;/ Czy ktoś w takim razie ma jakieś fajne składanki na ORYGINALNYCH PŁYTACH???

Bad Girls Have More Fun ]:->

Dodano: 2009-07-22 05:26

Angelwing napisał(a):

Czyli trzeba wziąść tylko oryginały??? Nie da rady zupełnie odtworzyć jakichs nagrań? To do dupy;/ Czy ktoś w takim razie ma jakieś fajne składanki na ORYGINALNYCH PŁYTACH???

No jak to Zabcia? Nie kumkasz? Otake orygynalne orygynaly CD-R, ktore jak raz nagrasz to na amen

Dodano: 2009-07-22 05:30

dr_Faustus napisał(a):
[quote:b310e09f54="Angelwing"]

No jak to Zabcia? Nie kumkasz? Otake orygynalne orygynaly CD-R, ktore jak raz nagrasz to na amen [/quote:b310e09f54]
xD

Dodano: 2009-07-22 08:23

dr_Faustus napisał(a):
[quote:2780670424="Angelwing"]

No jak to Zabcia? Nie kumkasz? Otake orygynalne orygynaly CD-R, ktore jak raz nagrasz to na amen [/quote:2780670424]

To przygotuje pare oryginalnych płyt Wezcie tez cos bo bedziecie zdani tylko na moja muze

Dodano: 2009-07-22 08:36

dr_Faustus napisał(a):

No jak to Zabcia? Nie kumkasz? Otake orygynalne orygynaly CD-R, ktore jak raz nagrasz to na amen

aaaa! Czyli płyty jednokrotnego nagrania bez mutlisesji i nie CD-R :D No to juz mnie uspokoiłes:D Aha i wyjazd jest o 12 czy 13, bo w jakimś tam poście napisałeś, że "widzimy sie w samo południe" i teraz jestem skonfundowana:D

Bad Girls Have More Fun ]:->

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło