Dodano: 2009-06-12 09:45
ja jestem za zebrankiem i jesli takowe bedzie z checia sie zjawie :)
Dodano: 2009-06-12 10:41
A flaga bedzie ? :D Możliwe że w tym roku sie wybiore, o ile sie kumpel z egzaminami wyrobi. Przecierpie nawet spanie w namiocie :D
Dodano: 2009-06-12 13:32
Sa szanse bo bedę w lipcu sprzatał piwnicę - może się znajdzie 
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2009-06-12 16:06
to odrazu poszukaj mojego reczniczka 
Dodano: 2009-06-12 18:48
| NorwegianWinter napisał(a): |
to odrazu poszukaj mojego reczniczka ![]() |
I MOJEJ ŁADOWARKI... :lol:
A tak z innej beczki to...
miejsc zajętych: 21
miejsc zarezerwowanych: 4
miejsc wolnych: 5
P.S.1 - NORWEGIAN - wyślij mi na priwa swój nr telefonu bo gdzieś go chyba prześwistałem, a mam biznes do Ciebie :lol:
P.S.2 - Widzę, że pewien osobnik, robi sztuczny tłok na liście chętnych do busa
Dodano: 2009-06-12 23:52
| NorwegianWinter napisał(a): |
to odrazu poszukaj mojego reczniczka ![]() |
no nie wiem czy chcialbys sie nim wycierac...
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-06-13 08:32
| Envy napisał(a): |
| Przecierpie nawet spanie w namiocie :D |
No wiesz... Spanie w namiocie jest miodzik :twisted:
Dodano: 2009-06-13 08:50
| minawi napisał(a): |
[quote:05f7f77188="NorwegianWinter"]to odrazu poszukaj mojego reczniczka ![]() |
no nie wiem czy chcialbys sie nim wycierac...[/quote:05f7f77188]
Wszyscy sie nim wycierali to co - Norweg gorszy?
Dodano: 2009-06-13 13:36
| amorphous napisał(a): |
[quote:50b3dbd7a2="minawi"][quote:50b3dbd7a2="NorwegianWinter"]to odrazu poszukaj mojego reczniczka ![]() |
no nie wiem czy chcialbys sie nim wycierac...[/quote:50b3dbd7a2]
[/quote:50b3dbd7a2]
nie pamiętam, abym się nim (znaczy ręczniczkiem a nie Norwegiem :lol: :lol: :lol: ) wycierała :D :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-06-13 14:20
| janciovodnik napisał(a): |
| [quote:b60110a899="Envy"]Przecierpie nawet spanie w namiocie :D |
No wiesz... Spanie w namiocie jest miodzik :twisted:[/quote:b60110a899]
Mam nie miłe wspomnienia związane ze spaniem w namiocie na Castlu pare latek temu...i uwierz mi, nie chciałbyś spać z tą osobą z którą ja miałam okazje nocować pod namiotem
Dodano: 2009-06-13 15:10
| minawi napisał(a): |
[quote:a0365442a6="amorphous"][quote:a0365442a6="minawi"][quote:a0365442a6="NorwegianWinter"]to odrazu poszukaj mojego reczniczka ![]() |
no nie wiem czy chcialbys sie nim wycierac...[/quote:a0365442a6]
[/quote:a0365442a6]
nie pamiętam, abym się nim (znaczy ręczniczkiem a nie Norwegiem :lol: :lol: :lol: ) wycierała :D :wink:[/quote:a0365442a6]
Trzeba było tyle nie pić w autobusie
Dodano: 2009-06-20 09:15
W zwiazku z tym, ze czas biegnie nieublagalnie i zblizamy sie do konca czerwca. Wciaz jest 9 miejsc wolnych i zeby byc fair w stosunku do tych ktorzy chca jechac, by bus zgodnie z planem wyjechal to mam dwie propozycje. W miedzy czasie pewna osoba zasugerowala mi, zeby z odwolywaniem wstrzymac sie do tzw. "lipcowej matki boskiej pienieznej", niestety, az tak daleko idacym zaufaniem nie moge was obdarowac, gdyz czasu na to bylo wystarczajaco duzo, a jestescie na tyle juz duzymi dziecmi zeby potrafic planowac wydatki. I tak jak juz wspomnialem, sa dwie propozycje, ktore wyszly od was. Jesli chodzi o mnie jestem otwarty i przychylam sie do nich.
Pierwsza to taka: "nie ogladac sie na tych niezdecydowanych, tylko Ci ktorzy jada niech doplaca do sumy 128zl od osoby i bus jedzie w tym momencie. Kazdy kto dolaczy w pozniejszym terminie po 30 czerwca - poprostu obnizy koszty przejazdu tym ktorzy zaplacili do tej pory. I to jest najpewniejsze rozwiazanie.
Drugie jest takie, ze moglbym postarac sie o mniejszy bus, tyle ze tutaj jest kilka niewiadomych jeszcze. Czy taki bedzie do dyspozycji, a jesli tak to na ile dokladnie osob (pierwszy jakim jechalismy byl na 20) no i jak bedzie ksztaltowala sie cena. Wybor pozostawiam Wam.
A ja zrobie co w mojej mocy zeby wyjazd doszedl do skutku - czekam na Wasze opinie
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2009-06-20 09:28
byłbym za opcją z mniejszym busem, niech ci niezdecydowani plują sobie w brodę i na kolejny raz będą się szybciej zastanawiać
bo dopłacać 1/3 ceny to średnio mi się widzi 
Dodano: 2009-06-20 09:35
Dodam, ze od poniedzialku bede prowadzil rozmowy w sprawie mniejszego busa i wszelkie szczegoly Wam podam ASAP. Moze tak tez byc, ze nie uda sie z mniejszym wiec pozostanie tylko ta pierwsza opcja, no ale najblizsze dni o tym zadecyduja... to tyle ode mnie - czekam na Wasze opinie
pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2009-06-20 09:42
| syotos napisał(a): |
| Wybieram propozycję pierwszą.
Ale może zróbmy tak że przez te 10 dni które nam zostały do końca miesiąca dr_Faustus poszuka innego mniejszego busa a jeśli mu się nie uda to dopłacimy. |
Ja drugą. Dlatego popieram, spróbujmy poszukać mniejszego busa. Jak się nie uda, to wtedy możemy dopłacić do tego dużego.
Bus Dodano: 2009-06-20 09:45
Dla mnie wszystko jedno. Mozemy jechac mniejszym moge doplacic. O pare groszy nie chodzi.
Dodano: 2009-06-20 11:02
Ja zgadzam się z kolegą, mogę dopłacić lub jechać mnieszym busem.
Nawrócenie - Można z Bogiem, można i bez, byleby wyjść na prostą drogę.
Dodano: 2009-06-22 05:32
Nie ukrywam, że wolelibyśmy zapłacić mniej niż więcej, ale - jeżeli nie dałoby rady załatwić mniejszego busa - to dopłacimy.
I prefer to remain silent
Dodano: 2009-06-22 09:08
ja co prawda jade juz w srode rano ale dla niezdecydowanych
jak dołączycie foty SCEN POWROTNYCH NA PKS W PONIEDZIAŁEK RANO
NA KACU W BOLKOWIE
od razu Wam klientela wzrośnie hehe
powodzenia i see you at CP
Dodano: 2009-06-22 10:16
Doktorek, aż mi Ciebie żal jak tak patrze jak musisz sie męczyć z tym busem...no i z ludźmi. W przyszłym roku najlepiej zrób tak, że trzeba zapłacić wpisowe
wtedy może mniej osób sie wykruszy bo szkoda im bedzie zapłaconej już kasy
. Ja na szczęście problemu z dojazdem i powrotem nie mam, gorzej z noclegiem
No chyba, że bedzie ciepło i nie bedzie padac - wtedy luz ^^. Kuba znalazłeś już flage ?
Dodano: 2009-06-22 11:00
| Attack napisał(a): |
| ja co prawda jade juz w srode rano ale dla niezdecydowanych
jak dołączycie foty SCEN POWROTNYCH NA PKS W PONIEDZIAŁEK RANO NA KACU W BOLKOWIE od razu Wam klientela wzrośnie hehe powodzenia i see you at CP |
Mi tego tlumaczyc nie trzeba
Za starych dobrych czasow kilka razy gralo sie glowne role w filmie pt "Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz - czyli kroniki CePika, ktory PKSu zlapac nie mogl"
No a co do niezdecydowanych to niektorzy tak maja ze z premedytacja lubia powielac swoje bledy
a potem sobie z gracja ponarzekac... tak to im wychodzi wzorowo wrecz :twisted:
| Envy napisał(a): |
| Doktorek, aż mi Ciebie żal jak tak patrze jak musisz sie męczyć z tym busem...no i z ludźmi..... |
Spokojnie
chyba wprowadze kary dla marudnych - do atrakcji wycieczkowych dolaczymy konkurs na miss i mastera mokrego podkoszulka wsrod najgorszych tegorocznych maruderów. Konkurs odbedzie sie podczas przejazdu, a nagroda bedzie zaszczyt organizacji przyszlorocznej wycieczki :lol:
P.S. Jeszcze 8 miejsc wolnych
Dodano: 2009-06-23 07:48
Zgodnie z obietnicą podaje szczegóły dotyczące mniejszego busa. Otóz sprawa wyglada nastepujaco. Mniejszy jaki moglbym podstawic to tylko 20-osobowy. Z tym nie bedzie problemu, ale taka opcja zmuszalaby mnie do odmowienia wyjazdu dwom osobom, a tego z oczywistych powodow nie zrobie. Jesli chodzi o ceny to mysle, ze powszechnie wiadome jest, ze im mniejszy bus tym wiekszy koszt jego wyjazdu. Podsumowujac na dzien dzisiejszy widze dwie opcje:
- pierwsza opisalem we wczesniejszym poscie
- opcja druga (ktora ze wzgledu na liczbe miejsc w busie nie podoba mi sie) mozliwa tylko wtedy gdy dwie osoby zrezygnuja z wlasnej nieprzymuszonej woli. Wtedy sklad zamykamy i cena wyjazdu takim busem ze wszystkimi pozostalymi zasadami i terminem wynosi 115pln/osoby.
Tak wiec mysle, ze gra niewarta zachodu ze zmiana busa, ale to jest moje zdanie. Ostateczna decyzje pozostawiam Wam. Termin na wszelkie decyzje pozostaje bez zmian, czyli do konca tego miesiaca.
STAN NA DZIS: 22 osoby
Dodano: 2009-06-23 08:12 Zmieniono: 2009-06-23 08:12
| dr_Faustus napisał(a): |
|
Tak wiec mysle, ze gra niewarta zachodu ze zmiana busa, ale to jest moje zdanie. Ostateczna decyzje pozostawiam Wam. Termin na wszelkie decyzje pozostaje bez zmian, czyli do konca tego miesiaca. STAN NA DZIS: 22 osoby |
Podzielam to zdanie. Różnica w cenie jest minimalna a ponadto nikt nie będzie musiał rezygnować z wyjazdu - zatem IMO lepiej dopłacić do dużego busa.
I prefer to remain silent