Dodano: 2008-12-15 15:43
dla 'zastanawiających' się - generalnie rok i dwa lata temu było tak że na ostatnią chwilę ludzie chcieli przyjsc a biletów już nie było ... biorąc pod uwagę tegoroczną ofertę w PL - nie wydaje mi się aby było inaczej 
Dodano: 2008-12-15 17:00
No wlasnie, tym bardziej ze liczba wejsciowek jest ograniczona. Po prostu, po przekroczeniu pewnej liczby osob wlasciwie nie byloby wygodnie w klubie, tym bardziej ze bedzie koncert Somana a kto widzial dotychczasowe show Somana ten wie ze "cała sala tańczy" i potrzebne jest miejsce 
Dodano: 2008-12-15 18:02
| RuczajDJ napisał(a): |
|
a kto widzial dotychczasowe show Somana ten wie ze "cała sala tańczy" |
Nie cala nie cala :D
| Attack napisał(a): |
|
biorąc pod uwagę tegoroczną ofertę w PL - nie wydaje mi się aby było inaczej |
Posucha jakas czy cos? za duzo tego bylo w zeszlym roku to moze tak samoistnie wyszlo :)
| Phantom napisał(a): |
|
Czujmy się jak wino - im starsi tym lepsi |
To nie Tobie w tym roku stuknie okragla sumka
| RuczajDJ napisał(a): |
|
Na pewno bedzie szwedzki stol. |
Co mowi gej wchodzac do meczetu?
Szwedzki stol! :)
Dobra.. juz nic nie mowie :)
i'm.the.bitch.you.hate
Dodano: 2008-12-16 19:53
W związku z tym, że w dniach 17-28.12 kontakt ze mną może być utrudniony wszelkie pytania/wątpliwości/wnioski proszę kierować na maila: ruczajdj@tlen.pl
W przypadku jednak zapytań o wpłaty pozostaje mail: phantom@darkplanet.pl
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-12-16 20:10
Miałem być... no i kuźwa nie będę... Miłej zabawy dla DP crew :)
Dodano: 2008-12-17 01:03
moze sie zjawie jesli tutaj mi niewypali... bo mam ze sie wyraze chujowa sytuacje...
Dodano: 2008-12-17 08:19
Norweg nie piernicz!!!
Masz być i koniec!
Zlot DP bez Ciebie to jak Oktoberfest bez piwa!
enjoy the violence
Dodano: 2008-12-17 12:06
hehe dzieki :) ale to sie zobaczy, to tak na 70 %
Dodano: 2008-12-17 16:51
Kurde, Norweg - bo nigdy nie zobaczysz swojego czerwonego ręczniczka 
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2008-12-17 19:51
ok tu mi niewyszlo wiec zjawie sie tam u was
A do Ciebie Kuba musze sie odezwac prywatnie
w sprawie reczniczka i nietylko hehe
Tylko musze teraz wplacic na konto ale to jutro
Dodano: 2008-12-17 21:02
Dodano: 2008-12-18 10:34
Ogólnie mam inne plany, ale gdyby coś ktoś nie halo - mogę zaproponować nocleg po imprezowaniu.
pozdrawiam :)
Dodano: 2008-12-18 22:49
Cholercia, gdybym nie był przywiązany do pilnowania kotów w chatce to bym was tam nawiedził, nawet i funduszu by to nie nadszarpnęło zbytnio. :?
No nic Niech się wam tam zleci na tym między rocznym sylwo zlocie. 
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''
Dodano: 2008-12-20 20:59
| Meth napisał(a): |
|
ale gdyby coś ktoś nie halo - mogę zaproponować nocleg po imprezowaniu. |
Gdybym nie byl z Poznania to chetnie bym skorzystal :lol:
i'm.the.bitch.you.hate
Dodano: 2008-12-21 13:06
miłośników może nieco (ale na początek wedle mnie ok) spokojniejszych, wydobywających się z ciemnych i zimnych otchłani krytp, dźwięków spod znaku Diary of Dreams, Dioramy i innych 'starych klimatów poznańskich', klasyków future pop (VnV Nation, Covenant), pogranicza synth i pop (And One, D/V) etc...
zapraszam już od początku setów
czyli od 19:45
Dodano: 2008-12-21 19:27
Jest, czyli nie będzie tylko power noise'u ani harsh elektro laptop industrialu! :D
jest to pozytywna wiadomość :) trudno na helołyn w bazylu była umcykowa muza dało się w rytm skakać po odpowiedniej dawce środków znieczulających ...
Dodano: 2008-12-21 22:41
| Attack napisał(a): |
| miłośników może nieco (ale na początek wedle mnie ok) spokojniejszych, wydobywających się z ciemnych i zimnych otchłani krytp, dźwięków spod znaku Diary of Dreams, Dioramy i innych 'starych klimatów poznańskich', klasyków future pop (VnV Nation, Covenant), pogranicza synth i pop (And One, D/V) etc...
zapraszam już od początku setów czyli od 19:45 |
dobra wiadomość, bo co za dużo ciężkiego electro, to niezdrowo
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-12-22 00:23
na samym początku imprezy trzeba będzie iść na parkiet, fajnie jakby te klimaty dłużej trwały...
dla mnie może być i electro spod znaku Hocico, :wumpscut: czy nawet grendel. ale żeby to było electro a nie jakieś goa psy - trance cośtam...
Dodano: 2008-12-22 10:21
Dobry trans nie jest zly
Chcialbym zaznaczyc jedynie, ze organizatorzy nie maja wplywu na setlisty dj's & djane
Co ma byc to będzie
Piosence na zyczenie mowimy stanowcze nie! :twisted:
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-12-22 10:43
| Phantom napisał(a): |
| Piosence na zyczenie mowimy stanowcze nie! :twisted: |
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-12-22 14:13
Muza którą puszcza Bazyl przy barze jest świetna. jakiś czas temu poleciały w całości 2 płyty sepultury + 2 anathemy. czasem leci stary polski punk. problem jest tylko taki że jest trochę za głośno i trudno sie rozmawia.
Dodano: 2008-12-22 15:12
szkoda że Attackowy set będzie tylko na początku.
ale znając Randalla to na bank nie dotrwa do 3ciej w pozycji pionowej :wink: A że Attackowy autopilot ma także funkcję "granie seta" to pewnie będzie tej muzy wiecej :D
enjoy the violence
Dodano: 2008-12-22 16:53
| Violator napisał(a): |
|
ale znając Randalla to na bank nie dotrwa do 3ciej w pozycji pionowej :wink: |
Juz Ty sie o moje pozycje nie martw :) zobaczymy czy Ty dotrwasz :lol:
W kazdym badz razie ok wyzej wspomnianej godziny mozna spodziewac sie duzej dawki porzadnego ebm'u z domieszka electro :)
i'm.the.bitch.you.hate
Dodano: 2008-12-22 17:06
A będzie coś z Icon of Coil albo the Covenant? nie to żebym jakieś życzenia miał tylko jestem ciekawy :D