Nowy gitarzysta Marilyn Manson. Strona: 1

Nowy gitarzysta Marilyn Manson Dodano: 2008-08-18 09:17

Co do wypowiedzi Mansona o samym Wesie to sie zgodze. To jest naprawde super wioslarz. Nie podzielam natomiast zdania na temat samego Limp Bizkit. Jest to kapela, ktora na stale wpisze sie do encyklodeii i ktora wyznaczyla pewien kierunek (wraz z Kornem) w muzyce. Ja wiem, ze dla nie ktorych jest ona zbyt malo tru szatan melodic nordic srordic metal ale tu wlasnie chodzilo o to zeby grac cos czego wtedy jeszcze nie bylo. Sto lat Wes, sto lat Limp Bizkit.

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-08-18 19:33

z tym, że każdy ma prawo uważać jak chce :) ciekawa jestm jaki bedzie nowy materiał ;d nie mogę się doczekać

"Uważam, że powinieneś zabić, za to, w co wierzysz"

Re: Nowy gitarzysta Marilyn Manson Dodano: 2008-08-18 23:24

Phantom napisał(a):
Co do wypowiedzi Mansona o samym Wesie to sie zgodze. To jest naprawde super wioslarz. Nie podzielam natomiast zdania na temat samego Limp Bizkit. Jest to kapela, ktora na stale wpisze sie do encyklodeii i ktora wyznaczyla pewien kierunek (wraz z Kornem) w muzyce. Ja wiem, ze dla nie ktorych jest ona zbyt malo tru szatan melodic nordic srordic metal ale tu wlasnie chodzilo o to zeby grac cos czego wtedy jeszcze nie bylo. Sto lat Wes, sto lat Limp Bizkit.

Kim znowu jest Marylin Manson, żeby jechać po tak solidnej kapeli jak Limp Bizkit?
Zagrywki pod media zostały mu chyba z czasów, gdy był dziennikarzem I szkoda, że na tym nie poprzestał !!! :twisted:

Do not quote - think for yourself

Dodano: 2008-08-19 06:54

takie wypowiedzi to standardowe zagrywki manadgementu mające na celu zrobić sporo szumu w okół obydwu kapel - zawsze skuteczne 8) chyba tyle 8)

Dodano: 2008-08-19 23:30

Paskievicz napisał(a):
takie wypowiedzi to standardowe zagrywki manadgementu mające na celu zrobić sporo szumu w okół obydwu kapel - zawsze skuteczne 8) chyba tyle 8)

dokładnie :evil:

"Uważam, że powinieneś zabić, za to, w co wierzysz"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło