Castle Party 2006. Strona: 11

Dodano: 2006-08-14 21:05

Foxy napisał(a):
Miło było Cię i Twojego husbanda znów zobaczyć na CP.

I Ciebie również! Szkoda tylko, że tym razem nie było nam dane wypić razem jakiegoś drinka Ech ta niezapomniana żóbrówka w zeszłym roku :D
Co tam żóbrówka, ważne w jakim towarzystwie spożywana :) Oprócz Ciebie mam na myśli jeszcze jednego Kolegę, który coś cicho siedzi i mnie nie przywitał tu nawet.

Buziak from agnessa

I've cried for earth More than once But rivers still run With reddest tears

Dodano: 2006-08-14 21:15

Ludzie, w przyszlym roku to po prostu trzeba się jakoś kolektywnie umówić za wczasu, wymienić kontaktami, żeby się potem nie szukać w ciemno, jak ja co niektórych ostatnio

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-08-14 21:32

agnessa napisał(a):
[quote:6bbabd61f3="Foxy"] Miło było Cię i Twojego husbanda znów zobaczyć na CP.

Szkoda tylko, że tym razem nie było nam dane wypić razem jakiegoś drinka
[/quote:6bbabd61f3]

w tym roku rządziły wściekłe psy, począwszy od piątku po południu - skończywszy na poniedziałku nad ranem :)
Odkryliśmy najtańsze w Bolkowie - po 2,5 za sztuke ... i jak tu ich nie pić?!

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it.

Dodano: 2006-08-14 23:07

Foxy napisał(a):
w tym roku rządziły wściekłe psy, począwszy od piątku po południu - skończywszy na poniedziałku nad ranem :)

No tak, my je odkryliśmy stanowczo za późno, bo dopiero ostatniej nocy W Hacjendzie były po 3 zł. A po 2,50 to gdzie były??
A chyba nawet raz spotkałyśmy się przy barze w kolejce po ten specjał, nie?
Ale wypiłyśmy każda w swoim towarzystwie. Dla Ciebie też zabrakło normalnego soku malinowego? Nam zrobili z jakimś takim niebieskim

agnessa

I've cried for earth More than once But rivers still run With reddest tears

Dodano: 2006-08-15 17:53

agnessa napisał(a):
[quote:b9e801eab1="Foxy"] w tym roku rządziły wściekłe psy, począwszy od piątku po południu - skończywszy na poniedziałku nad ranem :)

No tak, my je odkryliśmy stanowczo za późno, bo dopiero ostatniej nocy W Hacjendzie były po 3 zł. A po 2,50 to gdzie były??[/quote:b9e801eab1]

w Basztowej poliśmy je do bólu - a nosiliśmy całymi tacami hurtowo

Cytat:
A chyba nawet raz spotkałyśmy się przy barze w kolejce po ten specjał, nie?
Ale wypiłyśmy każda w swoim towarzystwie. Dla Ciebie też zabrakło normalnego soku malinowego? Nam zrobili z jakimś takim niebieskim

fakt, malinowy wyszedł - nam dodatkowo robili podwójne w zklankach do whisky, żeby dwa razy nie musieli lać :)
za rok odbijemy razem!
obiecuję, jakem lis[/quote]

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it.

Dodano: 2006-08-16 00:09

minawi napisał(a):
Arek, ty świntuszku

Widzę że Ci się spodobało Kasiu? :) No to kiedy...?

Dodano: 2006-08-17 10:49

Arcadius napisał(a):
[quote:76276cfe93="minawi"]Arek, ty świntuszku

Widzę że Ci się spodobało Kasiu? :) No to kiedy...?[/quote:76276cfe93]

Zapewne około 7 września zawitam na moment do Poznania, więc może być okazja Ale na żołądkową gorzką ja się raczej nie piszę - odrzuca mnie ta nazwa i smak :x hehe, wypijam to tylko w sytuacjach extremalnych :D Wolę walkę na lipę z miodem 8)

Dobra, koniec offtopa - ludzie gadać o Castle PArty - czy już naprawdę nic więcej nie macie na ten temat do powiedzenia?

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-08-21 08:12

te duze wsciekle psy nie miescily mi sie na raz do ust ale swoje kopaly : )

"Tonight's the night..."

Dodano: 2006-08-21 08:43

Bo tego się w ustach nie trzyma tylko leje do gardziołka.
Mi się jakoś mieściły ... :twisted:

Dodano: 2007-09-01 13:46

Rychło wczas, ale wreszcie umieściłam foty z CP 2006 pod działającym linkiem - http://www.chodera.rejsy-czartery.com/CastlePartyPage/castle_party_2006.htm

:D

[URL=http://www.decobazaar.com/decobazaar_projektant.php?id=339]Grafiki drzew[/URL]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło