Pulchne ciałka. Strona: 2

Dodano: 2008-05-07 17:53

A po co się na siłowni męczyć?
Jest takie stare przysłowie: "chcesz schudnąć? nie żryj tyle" :twisted: :twisted:

EDIT
Ja tu się od wielu lat głowie jakby tu przytyć a Wy na odwrót. Świat jest pokręcony :twisted:

forever alone immortal

Dodano: 2008-05-07 18:27

Kto chce przytyć/schudnąć ten chce
Mnie tam jest idealnie :D

Dodano: 2008-05-07 18:28

minawi napisał(a):
[quote:de1a7febfd="cold_sea"]pojdziesz na silownie to Ci wszystko przejdzie :) ... ruch to zdrowie

Jakoś mi nie przechodzi :roll: W dodatku po siłowni wcale się nie chudnie :/ Masa mięśni zwieksza się i waży sie wiecej, masakra... W taki upał jak dzis to myslalam ze splyne na tej silowni. I co z tego? Nic to chyba nie daje eh... a zreszta, moze tylko psychicznie nastawienie jest lepsze potem...

na szczescie moj magiczny ideał nie chce słuchac mojego gderania o tym, hehe 8)[/quote:de1a7febfd]

Minawka, siłownia jest do kitu, jak chcesz, mogę Ci polecić coś lepszego na spalanie tłuszczyku.

Dodano: 2008-05-07 19:08

SCHWEIGENDE napisał(a):
[quote:52a36570f6="minawi"][quote:52a36570f6="cold_sea"]pojdziesz na silownie to Ci wszystko przejdzie :) ... ruch to zdrowie

Jakoś mi nie przechodzi :roll: W dodatku po siłowni wcale się nie chudnie :/ Masa mięśni zwieksza się i waży sie wiecej, masakra... W taki upał jak dzis to myslalam ze splyne na tej silowni. I co z tego? Nic to chyba nie daje eh... a zreszta, moze tylko psychicznie nastawienie jest lepsze potem...

na szczescie moj magiczny ideał nie chce słuchac mojego gderania o tym, hehe 8)[/quote:52a36570f6]

Minawka, siłownia jest do kitu, jak chcesz, mogę Ci polecić coś lepszego na spalanie tłuszczyku.[/quote:52a36570f6]

jak tylko schudnac to same aeroby

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-05-07 19:30

cold_sea napisał(a):
[quote:5e87e05dd9="SCHWEIGENDE"][quote:5e87e05dd9="minawi"][quote:5e87e05dd9="cold_sea"]pojdziesz na silownie to Ci wszystko przejdzie :) ... ruch to zdrowie

na szczescie moj magiczny ideał nie chce słuchac mojego gderania o tym, hehe 8)[/quote:5e87e05dd9]

Minawka, siłownia jest do kitu, jak chcesz, mogę Ci polecić coś lepszego na spalanie tłuszczyku.[/quote:5e87e05dd9]

jak tylko schudnac to same aeroby[/quote:5e87e05dd9]

Dokładnie.

Dodano: 2008-05-07 20:11

zgaduj zgadula skąd ta kula
ja tam mam oponę i czasem sobie na nią ponarzekam - ale bez przesady a u facetów lubię szkieletom mówię "narra" jeszcze się siniaków nabawić można od takiego delikwenta dużość jest absolutnie wskazana - co to za facet co ma mniejszy tyłek od mojego? :lol: a jeśli komuś przeszkadza moja opona - to "narra" niech se szuka widoków gdzie indziej
ps. ja nie mogę zrzucic 10 kg które mi endokrynolodzy zafundowali jak miałam 12 lat - także przyzwyczaiłam się do obecności "paru za dużo" no i zbyt kocham jeść...

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2008-05-07 21:00

cross-bow napisał(a):
zgaduj zgadula skąd ta kula
ja tam mam oponę i czasem sobie na nią ponarzekam - ale bez przesady a u facetów lubię szkieletom mówię "narra" jeszcze się siniaków nabawić można od takiego delikwenta dużość jest absolutnie wskazana - co to za facet co ma mniejszy tyłek od mojego? :lol: a jeśli komuś przeszkadza moja opona - to "narra" niech se szuka widoków gdzie indziej
ps. ja nie mogę zrzucic 10 kg które mi endokrynolodzy zafundowali jak miałam 12 lat - także przyzwyczaiłam się do obecności "paru za dużo" no i zbyt kocham jeść...

cwiczyc nie znaczy byc chudym a juz napewno nie znaczy nie jesc

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-05-07 23:52

cold_sea napisał(a):
[quote:8dcb7f93a6="minawi"][quote:8dcb7f93a6="cold_sea"]pojdziesz na silownie to Ci wszystko przejdzie :) ... ruch to zdrowie

na szczescie moj magiczny ideał nie chce słuchac mojego gderania o tym, hehe 8)[/quote:8dcb7f93a6]

to zrob tak ... najpierw silownia i od razu po cwiczeniach wskocz na rower treningowy na 20-25 minut , wtedy organizm juz niema co spalac i bierze sie za tluszczyk :) ... a z samego rana mozna stosowac bieganie przed sniadaniem , i tez nie za dlugo , bo nie chodzi o to zeby dostac palpitacji :) .[/quote:8dcb7f93a6]

jest mały problem bo ja sniadanko jem w pracy 8) a do pracy ledwie sie wyrabiam na tramwaj o 7.30 wiec chyba by nie dalo rady... co do rowerow to na silowni wlasnie jezdze, duzo cwiczen na tzw. wioslarzu, ergometrach itp. ale co z tego kochani :D ja juz tak mam i chyba tego nie odmienie, nie ta przemiana materii co w wieku 20 lat :roll:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-05-08 08:06

Ja tu się zastanawiam jak przytyć ;/ A tu narzekają, że za dużo ciałka, bsuska łeeeee ale problem

Dodano: 2008-05-08 08:26

no jak chcesz z kosci na osci to moze byc problem

ew dieta ? chociaz znajac zycie to pewno na sniadanie jogurcik a na obiad marchewka

zielona herbata niektorym pomaga na przemiane materii.

to kilka takich oderwanych od siebie mysli

Dodano: 2008-05-08 08:33

cold_sea napisał(a):

Raczej w drugą stronę

Dodano: 2008-05-08 09:02

Allanon23 napisał(a):
Ja tu się zastanawiam jak przytyć ;/ A tu narzekają, że za dużo ciałka, bsuska łeeeee ale problem

chcesz? mogę Ci oddać trochę swojego :twisted: :lol:

Dodano: 2008-05-08 09:08

Narea napisał(a):
[quote:973b5ca0a9="Allanon23"]Ja tu się zastanawiam jak przytyć ;/ A tu narzekają, że za dużo ciałka, bsuska łeeeee ale problem

chcesz? mogę Ci oddać trochę swojego :twisted: :lol:[/quote:973b5ca0a9]

dawaj :D prześlesz pocztą?:D

Dodano: 2008-05-08 09:38

cold_sea napisał(a):

ew dieta ? chociaz znajac zycie to pewno na sniadanie jogurcik a na obiad marchewka

ano herbatkę to ja hurtowo wlewam w siebie hehe

jogurt i marchewka? niestety to nie zapewni kompletu witamin (marchewka to tylko A ew. błonnik a jogurty nawet te bezcukrowe jednak nie zastąpią mięska ), a chyba lepiej być grubszym i zdrowym niż chudszym i schorowanym

Dodano: 2008-05-08 09:41

minawi napisał(a):
lepiej być grubszym i zdrowym niż chudszym i schorowanym

Jam jest zdrowy jak ryba :D

Dodano: 2008-05-08 09:44

Allanon23 napisał(a):
[quote:1f0c1ee58d="minawi"]lepiej być grubszym i zdrowym niż chudszym i schorowanym

Jam jest zdrowy jak ryba :D[/quote:1f0c1ee58d]

Oj Allu, nie miałam Ciebie na myśli, a nadmiernie odchudzających się ludzi stosujących diety typu "nie jesc nic albo tylko marchewkę "

Dodano: 2008-05-08 10:09

Allanon23 napisał(a):

Przejrzałem zdjęcia w Twojej galerii i stwierdzam, że przy Tobie moje 58 kilo przy 178cm wzrostu to już chyba otyłość 8)

forever alone immortal

Dodano: 2008-05-08 10:36

rozbit napisał(a):
[quote:8c6560b6a8="Allanon23"]Ja tu się zastanawiam jak przytyć ;/ A tu narzekają, że za dużo ciałka, bsuska łeeeee ale problem

Przejrzałem zdjęcia w Twojej galerii i stwierdzam, że przy Tobie moje 58 kilo przy 178cm wzrostu to już chyba otyłość 8)[/quote:8c6560b6a8]

Cholera, chłopaki ważycie mniej ode mnie :roll:

Dodano: 2008-05-08 10:44

minawi napisał(a):
[quote:a966e37243="cold_sea"]no jak chcesz z kosci na osci to moze byc problem

ano herbatkę to ja hurtowo wlewam w siebie hehe

jogurt i marchewka? niestety to nie zapewni kompletu witamin (marchewka to tylko A ew. błonnik a jogurty nawet te bezcukrowe jednak nie zastąpią mięska ), a chyba lepiej być grubszym i zdrowym niż chudszym i schorowanym [/quote:a966e37243]

a to spoczko , bo jak widze takie chude tyczki ktorym sie wydaje ze sa grube i kombinuja jak rzucic jedzenie to mi sie smiac chce :)

duzo bialka , kurczaki ryze (oczywiscie to tylko przyklad ) do tego witamki i 5 razy w tygodniu aeroby .

moze do pracy rowerkiem ?

spoczko ja waze wiecej od Ciebie :D

Dodano: 2008-05-08 12:15

cold_sea napisał(a):

próbowałam ale przez kaponierę i most dworcowy naprawdę cięęęężko się przejeżdża :wink: poza tym o ile rano jedzie się całkiem spoczko, to z powrotem upał zazwyczaj taki że trudno się utrzymać w pionie hehe, ale na pewno jeszcze parę razy spróbuję się poprzedzierać przez najbardziej centralne centrum naszego piknego miasta :D

Dodano: 2008-05-08 13:49

minawi napisał(a):
[quote:2737e68b61="cold_sea"]

próbowałam ale przez kaponierę i most dworcowy naprawdę cięęęężko się przejeżdża :wink: poza tym o ile rano jedzie się całkiem spoczko, to z powrotem upał zazwyczaj taki że trudno się utrzymać w pionie hehe, ale na pewno jeszcze parę razy spróbuję się poprzedzierać przez najbardziej centralne centrum naszego piknego miasta :D[/quote:2737e68b61]

To żeby było dla zdrowia (i oszczędnie przy okazji ) proponuję abyś się do Wrocławia rowerkiem wybrała (np. na weekend :twisted: ) :lol:

almost honest;>

Dodano: 2008-05-08 14:15

minawi napisał(a):
[quote:556ae28ba6="cold_sea"]

próbowałam ale przez kaponierę i most dworcowy naprawdę cięęęężko się przejeżdża :wink: poza tym o ile rano jedzie się całkiem spoczko, to z powrotem upał zazwyczaj taki że trudno się utrzymać w pionie hehe, ale na pewno jeszcze parę razy spróbuję się poprzedzierać przez najbardziej centralne centrum naszego piknego miasta :D[/quote:556ae28ba6]

znam bol :) kiedys jezdzilem do pracy wlasnie przez kaponiere , to sobie zmienialem trase na most dworcowy lub teatralke bo na kaponierze to syf ze strach sie bac, jeden przelot nie daj boze jeszcze obok autobusu
Tak pozatym to sie chyba przyzwyczailem cale zycie w centrum .
Jakos to bedzie :)

Dodano: 2008-05-13 12:27

No tak zapewne każdy ma trochę racji. Ale z drugiej strony trzeba akceptować, a ciężko jest tak Cię nazywają "Misiu" albo puszczają teksty typu "Aż dziw, że się w obiektyw zmieściłaś". Żałosne ale jednak powoli irytujące.

"I'm not crazy. My reality is just different than yours" Alice in Wonderland "Amor ex oculis oriens in pectus cadit" Szkarłatny Kwiat

Dodano: 2008-05-13 15:50

No to albo :arrow: olej, albo :arrow: coś z tym postaraj się zrobić

Ale jak dla mnie to jest zwykłe chamstwo, a osoby 'okrąglejsze' również mają wiele wdzięku 8)

Dodano: 2008-05-13 15:55

nimdraug napisał(a):
a osoby 'okrąglejsze' również mają wiele wdzięku 8)

Dobrze prawisz moja droga, z własnego otoczenia wiem tez, iż osoby o rubensowskich kształtach mają większe poczucie humoru i są zdecydowanie bardziej tolerancyjne :wink:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło