Dodano: 2008-01-20 17:39
mam nadzieje ze w czerwcu...hm...nie bede miec wtedy pleneru czy sesji...bo inaczej nici..
a moge jechac nawet na koniec Polski :wink:
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Dodano: 2008-01-20 18:08
W czerwcu od dłuższego czasu będę miał wakacje, więc jeśli wszystko się dobrze ułoży powinienem się pojawić:)
Pomysł jest super:)
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2008-01-20 18:19
| Faye napisał(a): |
| sesji... |
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-01-20 19:09
co do wspomnianych środków transportu to dla poznaniaków jest wypas bo do mej mieścinki bezpośrednio zasÓwa spoko autobus 8)
Dodano: 2008-01-20 22:35
KostucH, Allanon i Paskievicz: dzięki Waszym staraniom wybór się robi coraz trudniejszy... 
Dodano: 2008-01-20 22:39
| Alpha-Sco napisał(a): |
KostucH, Allanon i Paskievicz: dzięki Waszym staraniom wybór się robi coraz trudniejszy... ![]() |
No cóż - staramy się :twisted:
Paskievicz :arrow: transport dobry dla Poznaniaków ha! a dla Warszawiaków? Ślązoków? a dla tych co mieszkają w Gdańsku czy Olkuszu?
Jak Doktor wspomniał - ważne aby nie tłuc się cały dzień polską koleją, czy autobusami, w najgorszym przypadku tramwajami :lol:
Dodano: 2008-01-20 22:55
Ano słusznie rzekł, ale 'jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodził', więc wybierzmy co prędzej miejsce i dopiero kombinujmy z dojazdami, dokładnym czasem spotkania etc :D
Dodano: 2008-01-20 22:58
dla ślązoków i worszowioków transport jest dosyć elegancki w me rejony, z resztą to już przesiadki niestety
pocieszę jednak, że tramwajów ani w legnicy ani w złotoryi tym bardziej nie ma 8) co mnie osobiście cieszy niezmiernie ponieważ nie znoszę tego środka transportu
wracając do swych pagórków niebawem postaram sie wrzucić jakieś foty
EDIT:
ta stronka powinna chwilowo wystarczyć http://www.goldcentrum.pl/kaczawskie/www/articles.php?id=13
btw ciekawy artykuł :idea:
Dodano: 2008-01-21 00:38
Regisie :)
Istnieją Namioty :) Albo gołe niebo :) Jak dla mnie - cacy :)
No cóż Paskieviczu - jak mówisz, że łatwo dojechać to myślę, że mamy wybór dość wielki - i konkurs na wybór miejsca trwa
.
Oczywiście jak Doktor wspomniał - weźmy pod uwagę tych, którzy są "uwięzieni" - a mają ochotę na tą przygodę :). Dalej podtrzymuję na tym - im więcej ludków - tym zabawa będzie bardziej smakować :D
Dodano: 2008-01-21 07:03
co do odpoczynków to pól namiotowych nigdy nie brakuje, ewentualnie jest jeszcze schronisko 8)
tutaj znalazłem spoko artykulik opisujący moje pagórki, oprócz tych o których mówiłem jest jeszcze opis oraz fotki Czartowskiej Skały i Wilczej Góry (niepowtarzalna szansa aby zobaczyć odsłoniętą "różę bazaltową" - drugi egzemplarz znajduje się bodajże gdzieś w Australii jak pamiętam hehe)
http://www.sudety.pracownia.org.pl/publicystyka/przyroda/w-krainie-wygaslych-wulkanow/
Dodano: 2008-01-21 08:56
| Paskievicz napisał(a): |
|
t Czartowskiej Skały i Wilczej Góry (niepowtarzalna szansa aby zobaczyć odsłoniętą "różę bazaltową" - drugi egzemplarz znajduje się bodajże gdzieś w Australii jak pamiętam hehe) http://www.sudety.pracownia.org.pl/publicystyka/przyroda/w-krainie-wygaslych-wulkanow/ |
Ta Czartowska Skała kojarzy mi się, ze skałą filmu Bliskie Spotkanie III stopnia hehee :) Podobne są - tylko to małe drzewko zdradza, iż to nie duża Czartoryska Skała - no chyba, że zdjęcie jest mylące :)
Cóż - przyznaję, że piękne widoki :D
Dodano: 2008-01-21 09:03
Dodano: 2008-01-21 12:03
KostucH, Allanon i Paskievicz: dzięki Waszym staraniom wybór się robi coraz trudniejszy... ![]() |
Dodano: 2008-01-21 12:39
Ja też mam nadzieję że promotor nie będzie robił mi problemów, bo się załamię...
Dodano: 2008-01-21 12:57
| Ja też mam nadzieję że promotor nie będzie robił mi problemów, bo się załamię... |
Ludki nie łamać mi się tu :D
Dodano: 2008-01-21 13:01
| Allanon23 napisał(a): |
| Ludki nie łamać mi się tu :D |
Dodano: 2008-01-21 13:06
| KostucH napisał(a): |
| [quote:f106e867d5="Allanon23"]Ludki nie łamać mi się tu :D |
Łamać to my będziemy kiełbasę na ognisko
Dodano: 2008-01-21 13:08
| Allanon23 napisał(a): |
Łamać to my będziemy kiełbasę na ognisko ![]() |
Dodano: 2008-01-21 15:44
mmmięęęęsko :twisted:
Otóż to, jak się uda to się zrobi gigantyczne ognisko i się coś wrzuci na ruszt :twisted:
Dodano: 2008-01-21 15:54
| nimdraug napisał(a): |
| mmmięęęęsko :twisted:
Otóż to, jak się uda to się zrobi gigantyczne ognisko i się coś wrzuci na ruszt :twisted: |
Dodano: 2008-01-21 16:29
Zawsze możemy rozebrać sie do naga, pomalować na niebiesko i zapolować na tubylców :twisted:
Dodano: 2008-01-21 16:32
ja tam od paru lat jakoś nie spożywam takich rzeczy i nie odczuwam aby te lata były złe, wręcz przeciwnie 8)
ognisk w sumie i tak nigdy nie lubiłem i ich nie uskuteczniam, w razie ewentualnego jarania badyli zachowam odpowiedni dystans, jakoś nie przepadam za zapierdalaniem dymem 8)
Dodano: 2008-01-21 19:09
| Zawsze możemy rozebrać sie do naga, pomalować na niebiesko i zapolować na tubylców :twisted: |
Pasieka, z takim podejściem to nie wiem czy mile wspomnisz ową Noc Kupały :wink:
Dodano: 2008-01-21 19:24
o, zapolujemy czym kto chce i jak komu wygodnie! możemy, np. obrzucić ich rodzynkami...