Dodano: 2008-01-18 17:48
Za przystania w Kazimierzu Dolnym (za bosmanatem) w gore rzeki sa piekne tereny - spalismy tam dwie noce. rewelacja. I jest miejsce na ognisko...
http://qrscx.wordpress.com http://sway.darknation.eu zapisy do kółka antyfanów przyjmuję od 15:00! :twisted:
Dodano: 2008-01-18 17:51
No to już są CZTERY propozycje :)
Nie pchać się! Po kolei! :D
Dodano: 2008-01-18 18:03
Na koncu zrobimy ankiete i jedziemy tam gdzie bedzie wiecej glosow :twisted:
ja tam generalnie stawiam na jakies gory , pogorze itp.. brakuje mi tego w Poznaniu. Bieszczady najlepieji okolice, poki jeszcze nie sa znisszczone przez turystow ;>
http://qrscx.wordpress.com http://sway.darknation.eu zapisy do kółka antyfanów przyjmuję od 15:00! :twisted:
Dodano: 2008-01-18 18:17
no u mnie są górki też, a dokłądnie Pogórze Kaczawskie 8) i do bolkowa blisko bo bodajże 40 km
hehe
Dodano: 2008-01-18 18:29
Więc na razie mamy:
1. Cypelek Amorphousa (jakkolwiek by to nie brzmiało :mrgreen: )
2. Kopalnia KostucHa
3. Pagórki Paskievicza
4. Bosmanat Kazimierza Dolnego i Kota
czy coś pominęłam?
Dodano: 2008-01-18 18:38
| Alpha-Sco napisał(a): |
| 2. Kopalnia KostucHa |
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-01-18 19:43
| Więc na razie mamy:
1. Cypelek Amorphousa (jakkolwiek by to nie brzmiało :mrgreen: ) 2. Kopalnia KostucHa 3. Pagórki Paskievicza 4. Bosmanat Kazimierza Dolnego i Kota |
Działeczka gdzieś na zadupiu pod Tomaszowem<rozumując zadupie to - rzeczka obok, lasek obok, baarrr obok :twisted: i pola i łąki
I też są Wyspy<można rozbić namioty i Wyspa tylko dla nas :)
>
Dodano: 2008-01-18 20:21
| KostucH napisał(a): |
| [quote:b0f25877ef="Alpha-Sco"]2. Kopalnia KostucHa |
Reklamuj, reklamuj, to może mieć kluczowe znaczenie przy ankiecie :D
Podsumowując:
1. Cypelek Amorphousa (jakkolwiek by to nie brzmiało :mrgreen: )
2. Kopalnia KostucHa
3. Pagórki Paskievicza
4. Bosmanat Kazimierza Dolnego i Kota
5. Klimatyczna działeczka gdzieś od analnej strony Tomaszowa u Allanona23 :twisted: (polska język trudna język)
...
...zaraz, moment: którego Tomaszowa?
Dodano: 2008-01-18 20:42
Droga koleżanko, no tego Tomaszowa Mazowieckiego :D, ale generalnie rejony miasteczka Inowłódz kier. Rawa Maz. :) Ależ mam ochotę zrobić sobie spływ kajakowy Pilicą
:roll:
Chyba odkręcę kran w łazience i wskoczę do wanny :twisted: :lol:
Dodano: 2008-01-18 21:44
| Allanon23 napisał(a): |
|
Chyba odkręcę kran w łazience i wskoczę do wanny :twisted: :lol: |
Tylko nie zapomnij kajaka i kapoka :twisted:
No, niedaleko mnie jest jeszcze Tomaszów Lubelski :)
Dodano: 2008-01-18 22:16 Zmieniono: 2008-01-18 22:31
Oj nie zapomnę - browiec słońce ukochana kobieta i rzeka :) Piękna sprawa - no i na końcu biwak :twisted:
Hmm a tak propo był organizowany spływ kajakowy Depowski? :twisted: Hmm i w Inowłodzu<bądź w Tomaszowie > są do wynajęcia kajaki i z organizować takie cuś :) Kapitalna sprawa :D
Ale to już inna bajka na inny temat 
Dodano: 2008-01-18 22:22
miedzy Mielnem a Łazami :] propozycja numer 2 ;]
można przeciez znaleźc pole namiotowe i pobyc dluzej. Po jednej stronie plaza normalna, po drugiej za łachą plaża nudystow (dodatkowe atrakcje) :twisted: - rzeki nie ma, ale jest dosc spory kanal no i swiety spokoj
Dodano: 2008-01-18 22:26
| Kota napisał(a): |
| miedzy Mielnem a Łazami :] propozycja numer 2 ;]
można przeciez znaleźc pole namiotowe i pobyc dluzej. Po jednej stronie plaza normalna, po drugiej za łachą plaża nudystow (dodatkowe atrakcje) :twisted: - rzeki nie ma, ale jest dosc spory kanal no i swiety spokoj |
Kajaki tyż - no dobra może być nawet koło ratunkowe
Dodano: 2008-01-18 22:27
widze wszyscy prześcigają się w bajerowaniu swoją okolicą, przebijcie to
- u mnie psy trójkami chodzą w patrolach 8)
Dodano: 2008-01-18 22:31
| Paskievicz napisał(a): |
widze wszyscy prześcigają się w bajerowaniu swoją okolicą, przebijcie to
- u mnie psy trójkami chodzą w patrolach 8) |
I po zamiatane :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2008-01-18 22:39
| Kota napisał(a): |
| miedzy Mielnem a Łazami :] |
.....ale na tego typu impreze lepiej sprawdzi sie chyba dolinka, albo gory, jeziorko...
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Dodano: 2008-01-18 22:45
| Faye napisał(a): |
| dzikie plaże |
ale nie aż tak dzikie, że kanibale??
Dodano: 2008-01-18 23:55
Podsumowując:
:arrow: 1. Cypelek Amorphousa (jakkolwiek by to nie brzmiało), okolice Poznania;
:arrow: 2. Kopalnia KostucHa w Złotym Stoku (KostucHu, czego to okolice?Wrocławia?)
:arrow: 3. Pagórki Paskievicza na Pogórzu Kaczawskim, okolice... Bolkowa? (Pasku, gdzie dokładnie ten pagórek? czy to któryś konkretny czy ewentualnie zajmujemy któryś "na żywioł"?
)
:arrow: 4. Miejscówka Koty za bosmanatem w Kazimierzu Dolnym, okolice Lublina;
:arrow: 5. Klimatyczna działeczka gdzieś od analnej strony Tomaszowa Mazowieckiego u Allanona23, okolice Tomaszowa Mazowieckiego
:arrow: 6. Kanał Kota między Mielnem a Łazami, okolice czego, Kocie?
Naprostujcie mnie, proszę, jeśli gdzieś się walnęłam, albo uzupełnijcie mi okolicę, by łatwiej można było na mapie Najjaśniejszej zlokalizować :) :arrow: [/b]
Dodano: 2008-01-18 23:59
| Dasstin napisał(a): |
| Jezeli termin przypadnie na czerwiec to rowniez sie pisze...
Jezeli znajdzie sie muzyk, ktory smiga folk, najlepiej na skrzypcach i jambie to biore gitare ![]() |
a może być wiolonczela?
"Moralności zero, w ustach krew, świat jest na krawędzi - a więc bawmy się!"
Dodano: 2008-01-19 00:06
o!..ja z checia poslucham :)
Dodano: 2008-01-19 00:15
Wobec tego może i ja się skuszę, i przyjadę, jeśli zaistnieje taka możliwość 8) No, chyba że pozostali darkplanetowicze definitywnie zabronią rzępolenia na czterostrunowym basso continuo :lol:
"Moralności zero, w ustach krew, świat jest na krawędzi - a więc bawmy się!"
Dodano: 2008-01-19 03:13
| :arrow: 2. Kopalnia KostucHa w Złotym Stoku (KostucHu, czego to okolice?Wrocławia?)
|
Dodano: 2008-01-19 07:22
No cóż, KostucHu, nie zastanawiałam się przy pisaniu, zwłaszcza, że pisałam w pośpiechu. Następnym razem się bardziej postaram :)
Chcę każdą propozycję umiejscowić wedle jakiejś większej miejscowości, by dać lepsze rozeznanie. "Parzykluchy 40km od Lublina" mówi więcej niż samo "Parzykluchy", które mogą być gdziekolwiek
Ponadto łatwiej uniknąć pomyłki, bo kilka miejscowości potrafi nosić tę samą nazwę :)
Zresztą, już i o transporcie trzeba by pomyśleć, a może i szansie znalezienia noclegu, jeśli ktoś z bardzo daleka.
Więc, jaka większa miejscowość jest w okolicach Twojej kopalni? :) (Zaraz mi napiszesz: "Przecież Złoty Stok to metropolia!"
:mrgreen: Przepraszam, niezorientowana jestem :) ) P.S. Te widoki na zdjęciach naprawdę urzekają :D
O to samo "przybliżenie" proszę innych proponujących :)
Dodano: 2008-01-19 09:38
| Awersja napisał(a): |
| Wobec tego może i ja się skuszę, i przyjadę, jeśli zaistnieje taka możliwość 8) No, chyba że pozostali darkplanetowicze definitywnie zabronią rzępolenia na czterostrunowym basso continuo :lol: |
odaje jabłko> :wink:
Dodano: 2008-01-19 12:03
| Więc, jaka większa miejscowość jest w okolicach Twojej kopalni? :) |