Ostatnio.... Strona: 14

Dodano: 2008-10-28 15:07

wczoraj ogladaem "Krolwa Potepionych" za*** film a muzyka... poprostu arcydzielo.
Tylko zebym to ja jeszcze znal wykonawce to byloby poprostu "bosko" :twisted:

Czasami warto uciec od zycia...

Dodano: 2008-10-28 18:28

Vammp napisał(a):
wczoraj ogladaem "Krolwa Potepionych" za*** film a muzyka... poprostu arcydzielo.

Taak. Muzyka boska. Film nawet, właściwie, to oglądałam go dla muzyki
Vammp napisał(a):
Tylko zebym to ja jeszcze znal wykonawce to byloby poprostu "bosko" :twisted:

No jak to? Nie znać tych utworów?

Magic begins with blood.

Dodano: 2008-10-28 18:29

OskareQ napisał(a):
[quote:6b8e4415ea="minawi"]... no i genialna rola młodych nieznanych aktorów...
to widze, ze jestes obeznana w estonskim kinie bo ja nie znam zadnego aktora z tego kraju. Ja ostatnio obejzalem "pozwol mi wejsc" maksymalnie nudny i bezsensu film. Nic sie nie dzieje jak w sadze endziorna. Kolejna produkcja ktora utwierdza mnie w przekonaniu ze wikingi robia nudy.[/quote:6b8e4415ea]

nie jestem obeznana w estońskim filmie, ale gdzieś na jakimś forum filmowym napisane było, że zupełnie nieznani, zreszta - jak mają być znane dzieciaki z gimnazjum :wink:

co do nudy - zalezy kto co woli. w filmie "klass" akurat też nie bardzo co się działo, ale to do cholery nie film sensacyjny produkcji hollywoodzkiej, więc nie wiem czego się spodziewasz np. po dramatach psychologicznych? ja na pewno nei akcji. zresztą mam przesyt akcji w filmach. wszędzie tylko się muszą napierdalać na lewo i prawo i to najlepiej jak największym kalibrem albo zmutowanymi potworami :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-10-28 20:03

Fantasmagoria napisał(a):
Taak. Muzyka boska. Film nawet, właściwie, to oglądałam go dla muzyki

Ja juz obejrzalem go dopiero dwa razy zeby tylko posluchac sobie tej "boskiej" muzyki poprostu piesci me ucho.

Fantasmagoria napisał(a):
No jak to? Nie znać tych utworów?

Aa no nie.
Wwiec jeli mi pomozesc bede ci "dozgonnie" wdzieczny.

Dodano: 2008-10-29 16:14

i jak Vammp przydala sie lista utworow z filmu?

Smierc jest czasem najlepszym rozwiazaniem, a czasami przeklenstwem. Czasem lepiej uciec i miec wszystko z glowy, miec swiety spokuj.

Dodano: 2008-10-29 16:19

A nie można było się zapytać na priv?

Dodano: 2008-10-29 16:23

kamilus napisał(a):
i jak Vammp przydala sie lista utworow z filmu?

kamilusiu/kamilusie odrobonke prywatnosci. :?
A co do pytania to tak dziekujez ci bardzo.

Dodano: 2008-11-01 22:02

rowniez zdecydowalem sie obejrzec film krolowa potepionych, tylko i wylacznie ze wzgledu na soundtrack ktory jest mi znany juz od bardzo dawna
No coz film jako horror mnie nie zachwycil, jest fajny klimacik ale efekty specjalne spierniczyly caly film! ...no a co do muzyki, to wlasnie za to i takie korna uwielbiam... no i jeszcze ten genialny kawalek Before I'm dead - Kidneythieves :D

Dodano: 2008-11-02 11:49

dla mnie ten film to shit i tyle

Dodano: 2008-11-03 21:24

Godzine temu skonczylem ogladac "El Muerto"

Dodano: 2008-11-03 21:34

Valderrama dla mnie na zawsze pozostanie FESem z That 70s Show :lol: :lol: :lol: jakkolwiek by się nie malował :wink:

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

Dodano: 2008-11-03 22:26

W końcu zdałem łacinę i zakończyłem przedłożona sesje ;]
pozbyłem się indexu.

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2008-11-03 23:01

Elvis napisał(a):
pozbyłem się indexu.

prawo? filologia? :) tak czy owak: ave :wink:

Dodano: 2008-11-03 23:09 Zmieniono: 2008-11-03 23:16

Widzę, że rozmawiamy na temat co oglądaliśmy ostatnio

Do tematu -

Ostatnio obejrzałem z nudów nie oglądany jeszcze przez ze mnie CON AIR - Lot Skazańców z gwiazdami hollywoodu.

Smieszny ten film a zarazem żałosny jak jasna cholera. Jeszcze z tą wkurwiającą ścieżką dźwiękowa, która pachniała serialami niemieckimi takimi jak "Oddział Cobra" czy "Clown". Zresztą to samo tyczy się efektów specjalnych. Cage z tymi długimi włosami wyglądał jak aktor bezdomny, który pomyłkowo chyba pomylił filmy i ten tekst "mówiłem abyś odłożył królika" takim niedorozwiniętym tonem głosu . Na uwagę ino zasługuje rola Johna Malkovicha(ale to już nie dziwi) no i Steve'a Buscemi(także nie dziwi, choć miał niewątpliwie małą rolę aktorską, ale swoimi dialogami rozwalał wszystko i pokazał to co miał pokazać)

Wiem, że do tego filmu nie wrócę już nigdy.

Dodano: 2008-11-03 23:31

Allanon23 napisał(a):
Widzę, że rozmawiamy na temat co oglądaliśmy ostatnio

Do tematu -

Ostatnio obejrzałem z nudów nie oglądany jeszcze przez ze mnie CON AIR - Lot Skazańców z gwiazdami hollywoodu.

Smieszny ten film a zarazem żałosny jak jasna cholera. Jeszcze z tą wkurwiającą ścieżką dźwiękowa, która pachniała serialami niemieckimi takimi jak "Oddział Cobra" czy "Clown". Zresztą to samo tyczy się efektów specjalnych. Cage z tymi długimi włosami wyglądał jak aktor bezdomny, który pomyłkowo chyba pomylił filmy i ten tekst "mówiłem abyś odłożył królika" takim niedorozwiniętym tonem głosu .

to był najlepszy tekst tego filmu :lol: nie daję rady i po prostu wybucham śmiechem :lol:

Dodano: 2008-11-05 20:09

Elvis napisał(a):
pozbyłem się indexu.

Gratulacje.

Dodano: 2008-11-05 21:28

Elvis napisał(a):
pozbyłem się indexu.

i co, nakrecisz o tym film? bo zdaje się ze to temat o filmie :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-11-05 21:46

se ja ^_^ ostatnio oglądałem: Hulk - The Incredible : Doomsdey : Indiana Jones - And The Kingdom Of The Crystal Skull : Diary Of The Dead ^_^ no &gt...

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2008-11-05 21:50

a ja ostotnio ogladalem:
Taken
Nocny pociąg z mięsem
Prestiż
Death Race
Hellboy 2

Dodano: 2008-11-05 22:13

dzizusu nie ciesz się tak se ja to też wkrótce zobaczę :wink: ^_^

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2008-11-05 22:27

Hulk dobry, Nocny pociąg - do dupy, Hellboya nie lubię
ostatnio: filmy Cormana z Price'm :D

Dodano: 2008-11-05 22:51

to prawda nocny pociag wielka kaszana :D

Dodano: 2008-11-05 23:02

dzizusu napisał(a):
to prawda nocny pociag wielka kaszana :D

to jeden z tych filmów, gdzie w tytule zawarta jest cała treść, łącznie z puentą.

Dodano: 2008-11-06 09:24

Nie oglądałem pociągu, więc się na temat tego nie wypowiem. Ale miałem okazję obejrzeć starą adaptację jednej z powieści Barkera pt. "Cabal". Film miał tytuł "Nightbreed" i muszę przyznać, że był niesamowity. Reżyserował go sam autor powieści, w związku z czym można było w pełni odczuć unikalny klimat tego dzieła. Podobały mi się szczególnie postacie zamieszkujące Midian, zdeformowane, napawające obrzydzeniem kreatury, które potrafiły narobić niezłego burdelu :wink:

Dum Deus calculat, mundus fit.

Dodano: 2008-11-06 14:48

własnie skonczylem ogladac ostatnie zlecenie z nicolasem cage

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło