Swieta. Strona: 4

Dodano: 2007-12-25 14:32

że masz se murzyna na jebanko szukać 8)

Dodano: 2007-12-25 17:01

Morgana napisał(a):
(...) od mamy... Uwaga! Ciemnoczerwoną, satynową pościel i paczkę kondomów! Oczywiście czarnych. Hmm, czy ona chciała mi coś przez to powiedzieć...?
Dobry prezent i jeszcze lepsze poczucie humoru! Gratuluję Ci Mamy.

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Dodano: 2007-12-25 22:15

ja jak zawsze tylko kasę i słodycze... normalnie zero wyobraźni w tej mojej rodzince :wink:

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Dodano: 2007-12-25 22:50

A ja tam świąt nie obchodzę. Dla mnie to czas kiedy jest niezręcznie (bo każdy o tym gada) i nudno (bo każdy jest tym pochłonięty). Jedynie można poleniuchować bo nic się u mnie nie dzieje. Mrrr. I przytyć :-) miau

Dodano: 2007-12-25 22:56

No właśnie...prezenty => fajniejsze są przez nie święta
Zwłaszcza, jak się znajdzie pod choinką koszulki Krisiun, Testament, Sepultura i Mercyful Fate oraz komplet biżuterii.
Dziękuję drogi forumowiczu :*

I'm a sect of mine so my mind is my church.

Dodano: 2007-12-26 00:24

Little_China_Girl napisał(a):
Dobry prezent i jeszcze lepsze poczucie humoru! Gratuluję Ci Mamy.

To cbyba u nas rodzinne. Jeszcze z siostrą we trójkę poobdarowywałyśmy się tak, że dziwne, że nikomu nie popękały od śmiechu żebra przy otwieraniu prezentów. A jednak magia świąt działa! Bo bynajmniej nie była to zwyczajna sceneria dla mojej rodziny.
Właściwie to serio coś w tym jest... Znaczy jeśli chodzi o tę magię świąt...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

święta Dodano: 2007-12-26 00:33

Tak naprawdę , to chyba wszystkim nam w święta nogi troszkę miękną , i ten unoszący się czar świąt odczuwa każdy z nas :D na swój sposób :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Re: święta Dodano: 2007-12-26 12:59

ufff... na szczęście już ostatni dzień dzisiaj :D
nie wiem jak Was, ale mnie strasznie męczą święta - niby człowiek tylko się opycha z dupskiem w fotelu oglądając TV, ale jakoś taki potem zmęczony jest :D :wink:

Dodano: 2007-12-26 13:03

Masz racje na szczęście ostatni dzień.

Jak to jest rodzinka zjedzie się raz do roku a potrafi wymęczyć tak że na cały rok ma sie dosyć :twisted:

Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..

Dodano: 2007-12-26 13:05

...nic tak nie męczy człowieka jak słodkie, zbyt długie lenistwo, heeh. Mi w sumie Święta mijają całkiem nieźle, pomijając wczorajszy - wyjątkowo nudny - dzień. Chyba czas na jakiś wypad do lasu, by nieco odetchnąć.

Dodano: 2007-12-26 15:19

dla mnie święta nic nie znaczą. Niepotrzebny zachód i wydawanie kasy. Ale z drugiej strony kase zawsze się dostaje. Osobiście nie dostaję już rzeczy materialnych tylko po prostu pieniądze. Potem w każdej chwili mogę jechac na zakupy i rozgospodarować należycie fundusze. To lepsze, niżbym miała dostać jakąś bluzeczkę lub kolejne świństwa dla kurzu. Drugi plus świąt to to, że jest wolne.

"To see a World in a Grain of Sand And A Heaven in a Wild Flower, Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an Hour." <William Blake> , my master

święta Dodano: 2007-12-26 18:43

Może i święta są czasem męczące i nudne dla niektórych , mnie także czasem nudzą ,ale mimo to lubię te święta drugich takich świąt nie ma

Dodano: 2007-12-26 18:55

Co racja to racja, są jedyne w swoim rodzaju :)

Re: święta Dodano: 2007-12-26 21:04

Decadence napisał(a):
ufff... na szczęście już ostatni dzień dzisiaj :D
nie wiem jak Was, ale mnie strasznie męczą święta - niby człowiek tylko się opycha z dupskiem w fotelu oglądając TV, ale jakoś taki potem zmęczony jest :D :wink:

zmęczony to mało powiedziane. mi tam troszeczkę działa na nerwy ględzenie babci i niewygodne pytania z serii kiedy to za mąż wyjdę, mimo że czasu jeszcze w moim mniemaniu, mam wystarczająco dużo. jedyne co mnie ratuje to długie spacery po lesie z psiakiem i fajkiem w ustach... także szczęśliwa jestem, że to już koniec, babka do domu pojechała i że może zaczną w tv filmy normalne puszczać, bo od familijno świątecznych mdli mie trochu

[url=http://www.lastfm.pl/user/bloodflower_87/?chartstyle=purple] [img:c7f7fdac9a]http://imagegen.last.fm/purple/recenttracks/4/bloodflower_87.gif[/img:c7f7fdac9a][/url]

Dodano: 2007-12-26 21:30

CHMK napisał(a):
A może mi ktoś pożyczyć na DVD film p/t "Kevin Sam w Domu"? Nie znalazłem w ramówce żadnej ze stacji i święta stracą dla mnie sens i znaczenie i cała przyjemność obcowania z rodziną pójdzie się... POMOCY!

Nie musisz pożyczać filmu telewizja Polsat nie zawiodła i puści film W nowy rok i jeszcze kilka często powtarzanych hiciorów :twisted: :twisted: :twisted:

Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..

święta Dodano: 2007-12-26 23:47

święta święta i po świętach ufff... ale niedługo sylwester :D :D :D hehe

Dodano: 2007-12-27 01:24

nareszcie :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-12-27 07:57

Camille napisał(a):
nareszcie :twisted: :twisted:

Dokładnie :F

Dodano: 2007-12-27 09:20

ale klocki sadzicie 8) ja tam różnicy nie widzę 8)

Dodano: 2007-12-27 09:59

Różnica jest taka, że po świętach się sadzi kloce, nie klocki :wink:

Dodano: 2007-12-27 10:01

Gurth napisał(a):
Różnica jest taka, że po świętach się sadzi kloce, nie klocki :wink:

co prawda, do prawda :D :wink:

Dodano: 2007-12-28 10:01

pozytyw swiąt; dzięki zatruciu nie przytyłema wręcz schudłem w czasie świąt. ale nie moge powiedziec bym je jakos dobrze wspominał... :/

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-12-28 11:30

ah te nalewki 8)

Dodano: 2007-12-28 13:22

Cóż i znowu po świetach :) Jak zwykle pierogi mojej babci przebiły same siebie i najszybciej znikły ze stołów :D mniam...

Schuld und Sühne

Dodano: 2007-12-28 14:17

Już myślałam, że to się nigdy nie skończy Trochę za dużo tego katolicyzmu. Och, jak dusi, kuje coś w brzuszku. Przejadłam się...kha...ech, nie, to tylko kłaczek...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło