Swieta. Strona: 3

Dodano: 2007-12-22 15:59

Chciałem złożyć wszystkim życzenia świąteczne za wczasu, póki mam neta i pamiętam:

Moim mili: życvzę Wam abyście spędzili te święta i ten wolny okres w taki sposób jaki chcecie - oby Wam tylko sprawił przyjemność.
Ci, którzy chcą pracować - niech pracują, ale niech sie nie smucą
Ci, którzy chcą popić - niech popiją w miłym gronie Ci, dla których rodzina coś znaczy - aby cieszyli się, że mają bliskich i choć raz na ruski rok zasiądą razem do stołu (to wcale nie jest zakłamane jeśli się tego chce)
Ci, dla których aspekt religijny coś znaczy - niech się radują z przyjścia Jezusa

Każdy z Nas co innego lubi w świętach, ale to jest naprawdę dobry czas do refleksji nad własnym życiem ... może czasem niedoceniamy tego co mamy i zbyt ortodoksyjnie podchodzimy do życia ...

Wesołych Świąt :D

.

Dodano: 2007-12-22 16:18

Życzyc sobie można, a i tak później nic z tego niewychodzi więc po kiego pokemona przyjmowac takie życzenia, zwłaszcza od osób z którymi żyje się jak pies z kotem :). Dzień dobroci dla zwierząt.

Miau =^^=

Dodano: 2007-12-22 17:11

Paskievicz napisał(a):
mnie to tamk wszystko jebie 8) mogą być może ich nie być, na pewno mi przynajmniej w tym roku nie przeszkadzają (...)
mogę powiedzieć podobnie - kogo obchodzi, że komuś się one podobają? 8)

jeśeli się podobają to spoko, a jak już ktoś ma do nich stosunek neutralny to źle, tak? 8)

Pasek idealnie opisałeś mój stosunek do świąt- lepiej bym chyba sama tego nie ujeła

Faustusie- Ty to masz wenę :D (i jak zwykle prowokujesz )

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Dodano: 2007-12-22 18:17

łojezusicku jaki freestyle, wole chyba jednak TEDE 8)

wesołych homofobicznych świąt życzę wszystkim 8)

Dodano: 2007-12-22 22:34

Sczęścia, zdrowia powodzenia.
Beczke piwa, wiara wódki, by odgonić wszystkie smutki...wesolutkich świąt czy jak to tam idzie

Kocham głupote bo nigdy mnie nie opuszcza, i śmierć bo tylko ona na mnie czeka.

Dodano: 2007-12-23 09:27

W wieczor tak szczególny, chciłabym życzyć wam tego
by życzliwość ludzka nigdy was nie opuszczała.
Żeby zawsze był ktoś obok was kto napełni serce milością.
Niech zawsze światełko nadziei tkwi w was i nigdy nie zgaśnie.
Byście nigdy nie tracili wiary w siebie i w drugiego człowieka , na lepsze jutro....

Dodano: 2007-12-23 09:43

WESOłYCH śWIąT WSZYSTKIM!!! :D

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Dodano: 2007-12-23 11:35

Wszystkiego najlepszego w te ostatnie dni roku. Udanej gwiazdki i sylwestra. A w nadchodzącym Nowym Roku dużo: zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz spełnienia jak największej ilości marzeń.
Życzę ja :twisted:

forever alone immortal

Dodano: 2007-12-23 12:32

Życzę Wam wszystkim nadziei, własnega skrawka nieba,filiżanki pachnącej gorącej kawy,małej kolejki w sklepie,zadumy nad płomieniem świecy,życzliwości oraz wszelkiej pomyślności, piekna, muzyki i chwil rozświetlonych wspomnieniami.Wesołych Świąt :lol:

Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.

Dodano: 2007-12-23 12:53

A może mi ktoś pożyczyć na DVD film p/t "Kevin Sam w Domu"? Nie znalazłem w ramówce żadnej ze stacji i święta stracą dla mnie sens i znaczenie i cała przyjemność obcowania z rodziną pójdzie się... POMOCY!

Dodano: 2007-12-23 18:21

Życzę wam, by wasi znajomi poświęcili wam nieco więcej czasu a nizeli ten, który poświęca się na wysłanie linka z życzeniami.

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Dodano: 2007-12-23 18:53

CHMK napisał(a):
A może mi ktoś pożyczyć na DVD film p/t "Kevin Sam w Domu"? Nie znalazłem w ramówce żadnej ze stacji i święta stracą dla mnie sens i znaczenie i cała przyjemność obcowania z rodziną pójdzie się... POMOCY!

:lol: co racja to racja

Rajiya napisał(a):
Życzę wam, by wasi znajomi poświęcili wam nieco więcej czasu a nizeli ten, który poświęca się na wysłanie linka z życzeniami

mocne i prawdziwe!

Dodano: 2007-12-23 18:59

BarTolmai napisał(a):

[quote:a6bd5a5e2f="Rajiya"]Życzę wam, by wasi znajomi poświęcili wam nieco więcej czasu a nizeli ten, który poświęca się na wysłanie linka z życzeniami

mocne i prawdziwe![/quote:a6bd5a5e2f]

Ja właśnie dostałem już trzeciego linka<boom na życzeniowe linki<?>> Ani myślę odpisać.

Dodano: 2007-12-23 22:54

życzę wszystkim wysyłającym masowo życzenia na gg żeby dostali syfa i sraczki 8)

Dodano: 2007-12-23 22:55

Kocham* linki... i wierszyki...... hehe jakby ktos nie mogl wymyslec czegos swojego... spoko jak sa jakies smieszne zniese...

*Kocham czyt. Nienawidze :D

brak

Dodano: 2007-12-24 09:34

E tam :) a ja "pożycze" ...

POGODNOśCI CIAłA
POGODNOśCI DUCHA
i POGODNOśCI W KAPSIE
:wink:

Wszystkiego dobrego Kochani!!!

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Dodano: 2007-12-24 12:38

Święta święta święta... Dla mnie to przede wszystkim czas wolny. Chociaż tradycje są całkiem fajne, o ile nie traktuje się ich jak obowiązek i nie przesadza. W każdym razie składanie życzeń, "bo są święta" to takie... trochę bez wyrazu. Chociaż bez okazji dziwnie byłoby powidzieć komuś "WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!", więc może jednak taki pretekst jest dobry, o ile się mówi to, co się naprawdę myśli, a nie co wypada. Ale Wam serio życzę szczęścia, a szczególnie kilku osobom, które może trochę lepiej poznałam. Więc wesołych! :*

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2007-12-24 17:25

dokladnie jest tak zyczenia powinny byc szczere ... ale to sie czuje kiedy sa szczere ... zdrowia szczescia pomyslnosci to sa takie oklepane zeby byly.. bo trzeba a wysilic sie nie chce wiec ot masz gotowa regulke...

brak

Dodano: 2007-12-24 18:14

Dobra, skończyć już z tymi życzeniami, bo narpawde się chce rzygać od nich, hihi :wink:

Może teraz o prezentach? Ja np. oprocz standardowych kosmetyków od mamy, od taty dostałam płytkę Moonspell :twisted: I zachodzę w głowę, jak ojciec na to wpadł, skoro nie wie czy ja tego słucham :lol: Pewnie płyta mu się wydała bardzo mroczna z okładki no i to logo pentagramowe :lol: Dobrze, że nie jest religijny, bo bym dostała DVD Arki Noego

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-12-24 18:40

Udławić się karpiem można od tych słodkości... Dobrze, że nie jadłem karpia
Ale tak na serio to bawcie się dobrze mroczniaki :D

Fuck you dude!

Dodano: 2007-12-24 22:26

uzekamanzi napisał(a):
Udławić się karpiem można od tych słodkości... D
Spieszę z reanimacją :twisted:

Moi mili: kolega Uze ma wakacje, a nie święta

Może czas wpisać się na czarną listę tych, którzy odmawiają składania im życzeń? Już się wpisuję :twisted: :twisted: :twisted:

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Swięta Dodano: 2007-12-25 00:09

:D hehehe :D

:D :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2007-12-25 00:34

"-Mamo, nie chce mi sie jutro iśc do kościoła
-Raz w roku trzeba
-Raz w roku to chodze święcic jajole, wiec wy idźcie a ja pojade na ostrzyce
-No jak to, nie pójdziesz do koscioła?
-Nie bo mi sie nie chce.
-No wiesz co!!??Nie denerwuj mnie!!
-Jestem pełnoletnia i mnie nie zmusisz
-...Nie szanujesz tradycji!
- Bo jest głupia, a święta są sztuczne.
-To jak Ci sie nie podoba to sie wyprowadz na inną planete!
-No jak tylko kosmici po mnie przylecą to pakuje walizke i lece.
-Nie denerwuj mnie!!"

Taaaa...uwielbiam święta XD

Dodano: 2007-12-25 09:16

Envy napisał(a):

-To jak Ci sie nie podoba to sie wyprowadz na inną planete!

zara odpalam polda i lecimy 8)

Dodano: 2007-12-25 14:08

minawi napisał(a):
Może teraz o prezentach?

Ja nie komentuję. Dostałam między innymi naszyjnik (kościotrup na deskorolce :twisted: ) od siostry i od mamy... Uwaga! Ciemnoczerwoną, satynową pościel i paczkę kondomów! Oczywiście czarnych. Hmm, czy ona chciała mi coś przez to powiedzieć...?

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło