Dodano: 2010-12-21 16:55
| ten_co_niesie_swiatlo napisał(a): |
| WSZYSTKIM WIERZĄCYM JAK I NIE WIERZĄCYM(DiabOLUSOM)ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT,AVEEEEEEEEEEE DO NOWEGO ROKU PIJCIE DUŻO,RUCHAJCIE CZY TEŻ KOCHAJCIE SPORO.w KAŻDYM BĄDŹ RAZIE WESOŁEGO I ZDROWEGO(choc nie będzie nowego roku).POZDRAWIAM |
Dzieki Stary!! Bede ruchal i pil napewno!!
Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P
Dodano: 2010-12-22 12:03
sui generis umbra, zdecydowanie na tak, jeśli chodzi o DA
"You are what you create... ... you create what you are",
Dodano: 2010-12-22 18:51
Oj SGU jak najbardziej i projekt Aghast tez jest baardzo mroczny...
Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P
Dodano: 2011-02-17 19:47
Czyżbym był na cenzurowanym, skoro moderatorzy usunęli mój post? No nic, udzielę się gdzie indziej.
Dodano: 2011-02-17 20:56
Sądzę Jarczek, że żaden moderator nie usunął twojego posta, dzisiaj po prostu posty sobie znikały, ot w tym i moje, takie chwilowe ewenementy się dzisiaj działy. z tego co widzę wszystko już jest oky :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2011-02-17 21:33
Rozgoryczenie wzięło górę i dlatego pokusiłem się o takie stwierdzenie.
Cholera, wysmarowałem tyle linijek merytorycznego tekstu, który szlag trafił.
Dodano: 2011-02-18 09:50
| HardKill napisał(a): |
Sądzę Jarczek, że żaden moderator nie usunął twojego posta, dzisiaj po prostu posty sobie znikały, ot w tym i moje, takie chwilowe ewenementy się dzisiaj działy. z tego co widzę wszystko już jest oky :)
![]() |
Czyli moje jaja ze starym kontem też można uznać za taki ewenement? Widzę, że ostatnio jest tu więcej zagadek na miarę Sherlocka Holmesa...
Dodano: 2011-02-18 10:42
Pikanterii dodaje fakt, że jest to już kolejny post mojego autorstwa, który po kilku godzinach obecności nagle znika w niewyjaśnionych okolicznościach. Może to sprawka CBA, Al-Kaidy, niedobitych komórek KGB lub innego ustrojstwa, ale zaczynam się irytować.
Dodano: 2011-02-18 11:00
| Jarczek napisał(a): |
| Pikanterii dodaje fakt, że jest to już kolejny post mojego autorstwa, który po kilku godzinach obecności nagle znika w niewyjaśnionych okolicznościach. Może to sprawka CBA, Al-Kaidy, niedobitych komórek KGB lub innego ustrojstwa, ale zaczynam się irytować. |
Moze głupoty piszesz które nie sa warte swiatła dziennego.:)
Szczerze współczuje i pozdrawiam
Dodano: 2011-02-18 17:44
Jarczek ależ jaki to problem, napisz do moda któremu ten temat podlega, co jest grane, no to tyle jeśli chodzi o te twoje znikające posty :)

Dodano: 2011-02-19 08:44
Koniec tematu, bo zaraz następny "życzliwy" z jakimiś złośliwościami wyskoczy. Skasujcie ten spam i wracajcie do swoich zajęć.
Dodano: 2011-02-19 14:39 Zmieniono: 2011-02-19 14:40
| HardKill napisał(a): |
Jarczek ależ jaki to problem, napisz do moda któremu ten temat podlega, co jest grane, no to tyle jeśli chodzi o te twoje znikające posty :)
![]() |
Z tym "napisaniem do moda" jest różnie. Np. w tym dziale o folku modką jest krax, która ostatnio logowała się...jakieś 2 lata temu, jak kliknełam w profil RuczajDJ drugiego moda w tej folkowej sekcji to wyskoczyła "zła nazwa użytkownika". Cześć modow bardzo rzadko sie loguje i trudno ich złapać, najłatwiej złapać kontakt z Tobą i amorphousem w tych sprawach.
Dobra koniec offtopu
Też lubię Sui Generis Umbre
Dodano: 2011-02-19 16:09 Zmieniono: 2011-02-19 16:16
| Jarczek napisał(a): |
| Koniec tematu, bo zaraz następny "życzliwy" z jakimiś złośliwościami wyskoczy. Skasujcie ten spam i wracajcie do swoich zajęć. |
Hmmm,powiedziałbym ze uwagi były bardziej ironiczne niz złosliwe,a spowodowane Twoim "płaczem" w nieodpowiednim temacie
Moze nie czysty dark ambient,ale miejscami ciekawy-
http://www.youtube.com/watch?v=5nbl3tUF4Uw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cSqAViPA8J0&feature=related
Dodano: 2011-05-28 22:10
Sunn O)))
Moja nowa miłość muzyczna
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
dark ambient Dodano: 2011-06-21 12:25
| gosh34 napisał(a): |
| to syf a nie muzyka. |
Sam jesteś syf!
All pigs must die!!!
Dodano: 2011-06-21 12:31
No tylko spokój mi tu <nono>

Dodano: 2011-06-21 12:36
Nie będzie mi tu żółtodziób obrażał muzyki, w której na co dzień się obracam. 
All pigs must die!!!
Dodano: 2011-06-21 12:40 Zmieniono: 2011-06-21 12:41
Młody jest, to mu się umksneło troszku, zresztą już chyba sobie poszedł :)

Dodano: 2011-06-21 12:44
Jego szczęście, bo dzisiaj nie jestem w humorze.
All pigs must die!!!
Dodano: 2011-06-21 12:54
To cosik dla ciebie, na wyciszenie :)
Vond - Slipp sorgen løs
Dodano: 2011-06-21 13:05
Ujdzie w tłoku. Przypomina wczesne dokonania Mortiisa. Dziękuję.
All pigs must die!!!
Dodano: 2012-01-23 13:15
Soft Note - Last Day
Bardzo sympatyczne, melodyjne o niesamowitej głębi. Przypomina trochę Hecq w kontekście płyty Nightfalls.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2012-04-13 18:06
Ja bardzo lubie Sui generis umbra, Aghast szkoda, ze maja tylko jedna plyte, bo dalsze projekty ich "wokalistki" juz tak mi sie nie podobaly. Mortiis, Stoa, Nox arcana, tez od czasu do czasu.