Goth'n'Electro Sylwester 2007/2008 w Poznaniu U Bazyla. Strona: 12

Dodano: 2008-01-03 13:54

Faustusie i Semjanie nasza trojka jest poszkodowana trzeba cos z tym zrobic tak nie moze byc co to za kraj hehehe trzeba jechac do poznania i odebrac te rzeczy osobiscie. Tylko zeby sie znowu czegos po pijaku nie zapomnialo heheheh :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2008-01-03 14:07

Sylwek całkiem w pytę chociaż trochę mało ludu albo tak mi sie przynajmniej wydawało

A o to kawałki z mojego setu które pamięta

Sebastian Komor - Electro Body Music (Freak Edit)
DJ Tonio & David Carretta - My Telephone Is Dead
Northborne - Abstinence
DJ Scandy - Touch It
Vitalic - repair machines
lifelike - so electric v2
David Carretta - Vicious Game
The Horrorist - Mission Ecstasy 2003 (The Hacker Remix)
lifelike - high on (original 2007 mix)
John B - Ive Been Stalking You on Myspace (Electrohouse Mix)

http://myspace.com/agrax

Dodano: 2008-01-03 14:19

NorwegianWinter napisał(a):
Faustusie i Semjanie nasza trojka jest poszkodowana trzeba cos z tym zrobic tak nie moze byc co to za kraj hehehe trzeba jechac do poznania i odebrac te rzeczy osobiscie. Tylko zeby sie znowu czegos po pijaku nie zapomnialo heheheh :twisted: :twisted: :twisted:

Drogi kolego Norwegianie
po pierwsze: musze wyzdrowiec po tym sylwestrze, bo niestety mnie tez polozyla jakas bazylowa zaraza,
po drugie: jesli mam faktycznie taka skleroze jak Semjan sugeruje, to ja moge zapomniec po co jade do Poznania, o ile nie zapomne wczesniej w jaki pociag mam wsiasc :wink:
no i po trzecie: no wlasnie zapomnialem co mialo byc po trzecie :wink:

Dodano: 2008-01-03 14:33 Zmieniono: 2008-01-03 14:45

dr_Faustus napisał(a):
jesli mam faktycznie taka skleroze jak Semjan sugeruje, to ja moge zapomniec po co jade do Poznania, o ile nie zapomne wczesniej w jaki pociag mam wsiasc :wink:
no i po trzecie: no wlasnie zapomnialem co mialo byc po trzecie :wink:

w odpowiedzi do powyższego Bracie :D rzucę hasłowo:

1. To na jakiej ulicy jesteśmy? <ileż razy ja to słyszałem :lol: dot. CP>
2. To która jest? 11:40 <ur.Regiego :lol: >

wiem wiem hihi złośliwiec jestem Brachu :D

Edit:
:arrow: Regi! musi dojść :) nie ma innej mozliwości 8) :wink:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2008-01-03 14:35

Impreza ok ludzie tez ,ale moze znalazl ktos przypadkiem jakies czarne okulary ? troche sie do nich przywiazalem - zgubilem je - moze komus dalem ?nie wiem , - czarne z napisem iridium
Pozdraiwam

Dodano: 2008-01-03 14:42

a oto moja playlista:

1.Feindflug - Kahle Bedrohung (4:26)
2.Combichrist - History of madness (4:50)
3.Ein Spiel - Nachtmar (3:55)
4.Dulce Liquido - Humid Dreams (4:32)
5.Xotox - Eisenkiller [atrifical sequencer remix by industriepalast](5:12)
6.Xotox - Mechanische Unruhe (remix by Cycloon) (5:07)
7.Shnarph - Jede Nacht (3:23)
8.X-Fusion - Noisuf-X (4:30)
9.FabrikC - Wahn (3:13)
10.Combichrist - Penalty Shot (4:22)

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-01-03 14:44

Pawlo napisał(a):
Impreza ok ludzie tez ,ale moze znalazl ktos przypadkiem jakies czarne okulary ? troche sie do nich przywiazalem - zgubilem je - moze komus dalem ?nie wiem , - czarne z napisem iridium
Pozdraiwam

widze nie tylko ja padłam ofiara straty okularow na tej imprezie,

pozdrawiam

Dodano: 2008-01-03 14:57

Semjan napisał(a):

w odpowiedzi do powyższego Bracie :D rzucę hasłowo:

1. To na jakiej ulicy jesteśmy? <ileż razy ja to słyszałem :lol: dot. CP>
2. To która jest? 11:40 <ur.Regiego :lol: >

Wybacz Semjanie, ale nie pamietam :roll:

P.S. A po co te playlisty podajecie panowie? Bo nie bardzo rozumiem zamysl tego :roll:

Dodano: 2008-01-03 15:18

bardzo prosta sprawa...jesli komus sie podobal set...a nie znal kawalkow...to teraz moze bez problemu poszukac tych wykonawcow i kto wie byc moze poszerzy dzieki nam swoje horyzonty muzyczne

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-01-03 17:37

Dla mnie osobiście cholernie podobała sie częsć gotycka attacka przed północą szczególne podziekowanie za puszczenie Elizabeth XIII Stoleti ( stare dobre czasy bazylowe - łezka sie w oku zakreciła)

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Dodano: 2008-01-03 20:00

Kuba-za Dulce Liquido masz plusa. :wink:

Sthil- mój avatar jest niezwykle skromny. :twisted:

A i tak muszę sobie pomarudzić-za dużo tych gotHyckich klimatów to nie było jednak... 8)

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

po tym poscie widac,ze to byla moja pierwsza impreza uBazyla Dodano: 2008-01-03 23:18

Selene69 napisał(a):
[quote:dc11f98190="Pawlo"]moze znalazl ktos przypadkiem jakies czarne okulary ? troche sie do nich przywiazalem - zgubilem je - moze komus dalem ?nie wiem , - czarne z napisem iridium
Pozdraiwam

widze nie tylko ja padłam ofiara straty okularow na tej imprezie,
[/quote:dc11f98190]

Yyy... no to ja też się zapytam, czy ktoś nie znalazł okularów? :roll: Takie oldskulowe były, jeszcze po mamusi (lub tatusiu) i wsadziłam je sobie we włosy... Ja po zgubieniu już je raz znalazłam na dworze (jedno oko ktoś zdepnął 8) ) ale potem znowu zniknęły w momencie kiedy jakiś chłopak chyba z Chodzieży przyparł mnie do muru... żeby mi opowiedzieć, że jest na 4 roku informatyki, to jakies zboczenie bylo zaiste. Na pewno miał na imię Paweł, bo to imię naszą ekipę prześladowało:-) W gruncie rzeczy no idea, kto tu wchodzi, ale jak już wymienię, kogo pamiętam, to może ktoś się rozpozna :)

Więc w tym momencie pozdrawiam Pawła z tejże Chodzieży, Pawła-od szalika i skóry (szaliczek się znalazł? pozdrawiam ),
Pawła z Krakowa, co po podhalańsku słowa zaciągał , Pawła-Ozzy'ego z politologii (Adaś pozdrawia Cię gorąco)... czy ktoś jeszcze miał na imię Paweł?
I serdeczne dzięki Oldze De :D za wspólne doznanie suszarki :D I wszystkim dziewczynom za wspólne doznania w wc, mhmmm (dziewczyno od biżuterii, how's your mother? dziewczyno od nożyczek, dobrze, że ich nie znalazłaś! pozdrowienia dla ślicznego fioletu we włosach i skrzydełek które się dały dotknąć i operatora dzwieku z wawy!)i dzięki za cudowne rady życiowe panu psychologowi, panu z komitetu-za-piwem-kolejkowego co się dowodem legitymował i pani po fizyce jakiejś nadmorskiej a obecnie asp i respect dla panów z sołacza :D ! i pogratulowac sprawnej prawie-resuscytacji chomika (dobrze, ze nie trzeba bylo faktycznie... choc powialo groza).
dzieki rowniez bazylowi za cin cina i kieliszki-lepiej-mokre-niz-brudne i rochowi za numerki w szatni :wink:
aaa, i jeszcze jedno ( dobry sposob tak wymienic, bo pamiec wraca ) powtorze - bardzo twarzowy kaganiec!
łejery... jaki fajny sylwester, niech caly rok bedzie taki rozesmiany;D

Dodano: 2008-01-03 23:24

no ja znam jednego Pawła, który nie może zidentyfikować pewnej panny ze zdjęcia jednego sylwestrowego :lol: zabije mnie chyba jak to zobaczy :lol: :lol: :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-01-03 23:29

hm.... hmm... a co przedstawia to zdjecie?
och, nie trzymaj mnie w napieciu, mow prosze :D

(nienawidze odnajdywac sie na zdjeciach z imprez w jakichs nieustalonych okolicznosciach. kazdorazowo straszne przezycie)

Dodano: 2008-01-03 23:52

no zdjecie przedstawia osoby na dziedzincu Bazyla :D w tym mojego Kolegę ktory jest taki niesmialy i boi sie pisac na forum 8)

Dodano: 2008-01-03 23:53

aha aha! i te osoby po prostu stoją, taaak? :D

Dodano: 2008-01-03 23:59

Dokładnie, po prostu stoją i się uśmiechają :twisted:

Dodano: 2008-01-04 00:01

....kamien z serca, to na pewno nie ja! :lol:

a powaznie, jakies znaki charakterystyczne tej dziewczyny? :) bo jesli to ja, to oczywiscie przyznam sie;D

Dodano: 2008-01-04 00:20

generalnie to wszystko sie rozbija o ta fotke
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=show_photo&id=33196
(przy okazji sie chetnie dowiem kim jest owa niewiasta)

poza tym to oczywiscie, ze wzgledu na wrodzona niesmialosc odczuwam lek przed pisaniem na forum

sadze tez, ze nie przypieralbym zadnej fajnej dziewczyny do muru tylko po to zeby jej powiedziec, ze jestem na 4 roku informatyki, wiec nie pasuje do charakterystyki Pawla z Chodziezy

Lepiej mieć parkinsona i trochę wylać, niż alzheimera i zapomnieć wypić.

Dodano: 2008-01-04 00:29

tym gorzej dla Pawła z Chodzieży ;D albo generalnie whatever. to nie jaaa ale samo zdjecie owszem, owszem, bardzo sympatyczne i genialnie nadajace sie jako material dowodowy do szeroko zakrojonej akcji poszukiwawczej. zanim jednak wyjdziemy na ulice obklejac slupy i dzwonic do programu ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie, ZAAPELUJMY - klikajcie ludzie na zdjecie i piszcie, czy ktos zna usmiechnieta dziewczyne ze zdjecia! :)
bo to nawet dosc ciekawe jest - czy niesmialy dlugowlosy mezczyzna dowie sie, kim byla owa niewiasta?...

pozdrawiam

hmm, alez mi po tym sylwestrze bryka wyobraznia.

Dodano: 2008-01-04 00:37

Nathalie napisał(a):

bo to nawet dosc ciekawe jest - czy niesmialy dlugowlosy mezczyzna dowie sie, kim byla owa niewiasta?...

Ja ją wyciągnąłem z torebki, a potem jak wychodziłem to ją wrzuciłem z powrotem :lol: <joke>

Valium :arrow: tak poważnie, to życzę powodzenia w poznaniu tegoż tajemniczego imienia tejże niewiasty :D

Ludzie, wróciłem do swojego miasta - Zabrze. Syf i zima z każdej strony. Ale fajnie było. Szczególnie w Warszawie - cud i miód i różowa malinka :D

Widzę, że co niektórym okulary się zgubiły, i przesyłki się zapowiadają heheh, teraz to ludzie się naprawdę budzą po nocy sylwestrowej :)

Dodano: 2008-01-04 01:17

Hehe Nathalie wiadomo to było moje odkrycie roku ta suszara w wc bo jakoś wcześniej jej nie wyczaiłam
niezły lol :D :D :D :D

Nasze życie jest tym czym czynią je nasze myśli...

Dodano: 2008-01-04 09:04

Ładnie ludzi porobil ten alkochol :lol:
Najwyrazniej jestem nie tymi Pawlami o ktorych mowicie, nie twierdze ze nie przesladowalem kogos ,ale nie studiowalem informatyki i nie jestem z Krakowa,
Suszarka w damskiej toalecie ,dala sie wyczuc - nawet sie wkrecilem w jej szmeranie
cudowna maszyna

Dodano: 2008-01-04 09:28

Inyaloome napisał(a):

Sthil- mój avatar jest niezwykle skromny. :twisted:

A czy ja mówię że nie jest?

>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<

Dodano: 2008-01-04 09:37

valium napisał(a):
generalnie to wszystko sie rozbija o ta fotke
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=show_photo&id=33196
(przy okazji sie chetnie dowiem kim jest owa niewiasta)

Val, fajna ta niunia - nie wiem skąd się wzięła, ale składałem jej zyczenia na dworze z wyra by nie zepchł :twisted:

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło