Patriotyzm. Strona: 6

re: DEMONEMOON Dodano: 2018-06-07 17:58

DEMONEMOON napisał(a):
"Czarny Patriotyzm" wpisal sie pieknie w pojecie "narzedzi systemowych"ktore nie da sie ukryc sa i beda.Zrywy narodowe uciskanych probuja czyscic termin.Probowalem przypomniec definicje,i pewnikiem jest szacunek dla roznorodnosci kulturowej narodow,poczucie wiezi spolecznej moge juz kwestionowac gdyz koszula blizsza cialu.Indoktrynacja wpajajaca przywiazanie do danego miejsca z przewartosciowaniem wlasnych poswiecen i slepym oddaniem to juz niewola,pierwiastek wiary w "nieokreslone blizej swietosci,puste obietnice"i mamy fanatyzm narodowy.Nie chce mi sie wymieniac tych porazek.Zamkne to zartem biznesowym o Winetou,jak to razem z goliathem kupilysmy patrioty i tomaholki,sponsorem niebo nad Westerplatte,a kontakt trzymamy z rzadem tymczasowym na uchodztwie,smiech na sali!
"Patriotyzm"-co wpisac???-homo sapiens jedynie dzierzawca,swieta tylko krew a opetany jestem redefinicjami dotyku. HOUK. :

https://www.youtube.com/watch?v=DoTDOoEtRHY

Dodano: 2018-06-10 20:26

Kto normalny będzie umierać za jakieś kreski na mapie w 21 wieku, gdzie powinniśmy jako jeden gatunek kolonizować inne planety...

re: AsmoX Dodano: 2018-06-11 17:00

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

AsmoX napisał(a):
Kto normalny będzie umierać za jakieś kreski na mapie w 21 wieku, gdzie powinniśmy jako jeden gatunek kolonizować inne planety...

Trust me...
это не так просто
Dating Beyond Borders

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2018-08-23 09:04

Kiedyś uważałem, że kraj i naród to priorytetowe wartości, którym należy się bezwarunkowa cześć. Z czasem odkryłem, pogląd ten jest nam wpajany przez system, który pragnie trzymać owce w zagrodzie i ciągnąć zyski z wełny, mleka i mięsa.

Lubię kraj w którym żyję; tutejszą przyrodę, strefę klimatyczną, dorobek kulturowy. Ale nie będę umierał za flagę, ojczyznę i rzekomy honor płynący z ich czczenia. Mogę umrzeć za bliskich, bo są MOI, bo JA tak ustanowiłem.

Czy kiedy dusza będzie wędrować w zaświaty, czy twoim zmartwieniem będzie "Jak mogę opuszczać Polskę, kiedy łamana jest Konstytucja?"... Śmiem wątpić.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło