Czy twoje dziecko jest emo??. Strona: 4

Dodano: 2007-08-21 16:06

podrywal mojego kolege...nie bede przytaczac co do niego napisal

Dodano: 2007-08-21 16:07

freya_blathin napisał(a):
E no co Wy, to jest jakas ściema albo prowokacja, moim zdaniem koleś "co lubie, co nie lubie" napisał żeby zagrać na nosie tym co sie śmieją z emo :)
Zagrał nam na nosie? Mnie osobiście nabawił obrzydzeniem :? Ja mu zagram na nosie jak sie ubiore w róż i zaczne pisac do niego sexy komentarze...ciekawe kto komu wówczas zagrałby na nosie :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-08-21 17:35

http://www.youtube.com/watch?v=sKZ5yjHItPU emo bek

Dodano: 2007-08-21 19:25

Alec-II-Pure napisał(a):
Alez prosze:
wrzucam linka, co prawda z wikipedii, ale po przejrzeniu tego co tam pisza to mniej wiecej ma rece i nogi i jakis wielkich farmazonow autor (autorzy) nie wala :wink: nie moge znalezc stronki, na ktorej historia emo byla opisana w bardzo fajny sposob, do tego bylo podanych sporo kapel, ktorymi warto sie zainteresowac :)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Emo

milej lektury :)

Ja osobiscie emo to tak srednio slucham, bardziej hard core / post hard core / indie itp jesli chodzi o podobne klimaty :wink:

Dumą się unioslam i miałam już w tym wątku nie pisać, ale skoro mowa o emoHC to coś napiszę

Ja też słucham trochę emo hc i jest to muzyka, która w niczym nie przypomina np. My chemical romance.

Dobrze,że wrzuciłeś te informacje bo emo hc a subkultura emo to dwie różne sprawy. Polskim zespołem, który nazywa się zespołem emo hard corowym są np. Złodzieje Rowerów. Emo hc często służy jako wyraziciel pewnych poglądów na świat (często ale nie zawsze) - mam na myśli stop drugs itd.

http://pl.youtube.com/watch?v=_H7XUkpwwsk&mode=related&search=

ot takie coś

If you don't live for something, You'll die for nothing.

Dodano: 2007-08-21 19:35

Obydwa linki podane przez Lynn tylko pogłębiły moją niechęć do emo i moim skromnym zdaniem pokazały pokazały poziom "inteligencji" wśród przedstawicieli tego stylu. To naprawdę było straszne!!!!!!

Never taste of the fruit...

Dodano: 2007-08-21 20:45

Estel -> nie ma czegos takiego jak emo hc emo to emotional hard core z definicji, obie czesci sa nierozerwalne, to co media lansuja jako emo to generalnie szit i nie ma z emo nic wspolnego, tak samo majty w paski czaszki inne gowna nie maja z emo nic wspolnego bo emo to muzyka a nie rodzaj noszonych matasow ot co

--------------
Mayhem-Dark Night Of The Soul

united we stand divided we fall

Dodano: 2007-08-21 21:05

Lynn napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=sKZ5yjHItPU emo bek

w pytkę hahaha ale się ubawiłem :D

Dodano: 2007-08-21 22:46

Mięska nie lubię! A fe! Jestem wegetarianinem
*Nietolerancji i dyskryminacji wobec mniejszości sexualnych!!! Nie ma nic gorszego

i wszystko jasne

:lol:
bijcie mnie laciem ja już dzisiaj takie akcje miałam i takich chorych ludzi poznałam a tu jeszcze taki czub :lol: wywiezą mnie

____
za posty pisane pod wpływem alkoholu nie odpowiadam :twisted:

"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"

Dodano: 2007-08-22 08:08

margott napisał(a):
*Nietolerancji i dyskryminacji wobec mniejszości sexualnych!!! Nie ma nic gorszego

i wszystko jasne

bijcie mnie laciem ja już dzisiaj takie akcje miałam i takich chorych ludzi poznałam a tu jeszcze taki czub :lol: wywiezą mnie

____

to ja teraz proszę na trzeźwo owego posta przetłumaczyć na polski 8)

Dodano: 2007-08-22 09:02

Paskievicz napisał(a):
[quote:611f09fb51="margott"]Mięska nie lubię! A fe! Jestem wegetarianinem

i wszystko jasne

____

to ja teraz proszę na trzeźwo owego posta przetłumaczyć na polski 8)[/quote:611f09fb51]

mówisz masz

*Nietolerancji i dyskryminacji wobec mniejszości sexualnych!!! Nie ma nic gorszego <-- oto kawałek opisu tego emo kolesia który mnie najbardziej rozwalił

a reszta? po prostu wczoraj poznałam taką pokręconą- niestety nie pozytywnie- laskę, normalnie wariatka ale dosłownie, i takie akcje w knajpie odwalała, a ten koleś z tego linku który dała tu bodajże Lynn też jakiś taki wariat, tak że po prostu przypatrując się takim osobnikom w końcu trafię na oddział psychiatryczny :)

nie wiem ja nie umiem komuś czegoś tłumaczyć czego pan szanowny tu nie rozumie :D

"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"

Dodano: 2007-08-22 09:29

dla mnie i tak nic nie pobije " jestem zwykłym chlopakiem z ogonkiem" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-08-22 14:00

Lynn napisał(a):
Tu macie piekny przyklad!!!! http://www.fotka.pl/profil/JAKzachodSLONCA69/O_mnie.html

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

aaa już teraz wszystko rozumiem

Paskievicz, naprawde wszyscy już wiedzą co myślisz o mniejszościach seksulanych, więc zatrzymaj tego typu wstawki dla siebie.

freya

Dodano: 2007-08-22 19:48

Freya z blantem napisał(a):
Paskievicz, naprawde wszyscy już wiedzą co myślisz o mniejszościach seksulanych, więc zatrzymaj tego typu wstawki dla siebie.

freya
Freya, to już jesteś normalnie jak matrix :wink: Posty Paska zaczynasz cenzurować w locie :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-08-22 22:13

Czyli teraz automatycznie każda jego wypowiedź zawierająca słowo "pedał" bedzie natychmiast ocenzurowywana?? XD No ale musisz mu przyznac ze napisał prawde odnośnie tego "pożal sie boże" chłopczyka EMO :

-Entuzjastyczny
-Macacz
-Odbytu

:3

Jak moje dziecko będzie emo to je wydziedzicze

Dodano: 2007-08-22 22:48

A Pasek sam już nie potrafi, że tak przez adwokata? :D

A jesli chodzi o jego teksty o pedałach to juz taka nuuuuuda[ziew] ze postanowilam ich odszczędzic innym uzytkownikom... Mozesz mu przekazac, że jesli chce dalej szokować to niech zmieni płyte, bo te oklepane homofobiczne kawałki na nikim juz nie robią wrazenia....

Poza tym z tematu, który z zalożenia miał byc śmieszny robi się coraz większa żenada, więc jeśli ktoś jeszcze ma ochotę poprawic sobie samopoczucie ponabijaniem się z emo i dzięki temu poczuje się kimś lepszym, to zapraszam, bo obawiam sie że niedługo temat może zostac zamkniety.

Dodano: 2007-08-23 07:16

Podziekowania bliskim, znajomym i rodzinie oraz inne koncerty życzeń proszę kierować na priv. Offtopy żywnościowe i plany zakupowe również.

freya

Dodano: 2007-08-23 07:46

freya_blathin napisał(a):
A Pasek sam już nie potrafi, że tak przez adwokata? :D

A jesli chodzi o jego teksty o pedałach to juz taka nuuuuuda[ziew] ze postanowilam ich odszczędzic innym uzytkownikom... Mozesz mu przekazac, że jesli chce dalej szokować to niech zmieni płyte, bo te oklepane homofobiczne kawałki na nikim juz nie robią wrazenia....

Poza tym z tematu, który z zalożenia miał byc śmieszny robi się coraz większa żenada, więc jeśli ktoś jeszcze ma ochotę poprawic sobie samopoczucie ponabijaniem się z emo i dzięki temu poczuje się kimś lepszym, to zapraszam, bo obawiam sie że niedługo temat może zostac zamkniety.

Nie jestem jego adwokatem, tylko tak o sama z siebie napisałam co o tym myśle. Poza tym on nie chciał nikogo szokowac tym że ewidentnego pedała nazwał pedałem, przecież to sama prawda

Wiesz, mam to gdzieś czy kogos nazywasz pedałem bo jest pedałem czy czarnuchem bo jest czarny, ale jeśli robisz to na forum publicznym to łamiesz regulamin i to co najmniej w dwóch punktach

:DTo tak samo jakby napisał, że giertych zasÓwa waflemXD Czyli równie dobrze jeżeli stwierdzisz , że jakiś post Twoim zdaniem jest nuuuudny to go bedziesz ocenzurowywac tak? Hłe hłe hłe

Tak właśnie będę robić :) A co, użytkownicy maja się nam zanudzić na śmierć? :) Do tego dopuścic nie mogę :D

P.S. nie ma za co, kup mi pizze :twisted: XD <joke>joke nieśmieszny

Dodano: 2007-08-23 10:29

Zgodnie z przewidywaniami, temat sie wyczerpał, więc go zamykam. Jeśli ktoś poczuł się tym faktem urażony, jestem otwarta na sugestie. O usuwaniu offtopów i postów, które łamią regulamin forum nie wchodzę w dyskusję ani na forum ani poza nim. Z zasady. Oraz dlatego że szkoda mi mojego cennego czasu na cos co powinno być oczywiste.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło