Homoseksualizm. Strona: 1

Dodano: 2007-05-16 13:29

i następny homo "artysta" odwiedza nasz kraj ... wstyd

choć za obecną władzą zbytnio nie przepadam to mam nadzieję, że niedługo rząd zwalczy tą homoseksualną propagandę niszczącą nasze społeczeństwo :idea:

Dodano: 2007-05-16 13:36

Oj, Paskievicz, pier**lisz, polecam Ci koło gospodyń wiejskich w Starej Wólce - tam same "hetero"-artyski :wink:

A że Sinead zamiast Planta? Wydawało mi sie, że zagra i jedno i drugie, hmm...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-05-16 13:48

Popieram wypowiedź w/w, a w ogóle co to za szowinistyczne gadki niejakiego Paskievicza??? Przecież ty człowieku masz jakieś problemy(ze sobą lub otoczeniem), najlepiej zapisz się do parti pana G.........tam na pewno dasz upust swoim poglądom jakże płyciutkim!!!

Dodano: 2007-05-16 13:50

jakoś nie widziałem żadnego takiego punktu w regulaminie

poza tym to twoja opinia - masz do niej prawo, ja mam swoją, mam do niej takie samo prawo i jestem do niej święcie przekonany :idea:

HANAHHH napisał(a):
Przecież ty człowieku masz jakieś problemy(ze sobą lub otoczeniem), najlepiej zapisz się do parti pana G.........tam na pewno dasz upust swoim poglądom jakże płyciutkim!!!

hehe a ja uważam, że tacy jak ty mają właśnie ze sobą problemy, a poglądy tak głębokie, że sięgają na prawdę dna 8)

do partii pana G sie nie zapiszę bo nie zgadzam się z całym jego programem, choć uważam że ostatnie kroki jakie wykonuje przeciw homoseksualizmowi są na prawdę świetne i je pochwalam

Dodano: 2007-05-16 14:04

Powiem tyle - szkoda mi słów bo zapewne do żadnego konsensusu i tak nie dojdziemy!!! a' propos "dna" buchahahahaha rozbawiłeś mnie - no tego jeszcze od nikogo nie usłyszałam...koniec tematu!!!

Dodano: 2007-05-16 14:10

miło mi, że byłem pierwszym który ci to oznajmił 8)

a do porozumienia nie dojdziemy nigdy bo jesteś jak (bez urazy dla nikogo) większość urzytkowników tego portalu przemaglowana przez progejowską propagandę

Dodano: 2007-05-16 14:18

alphar napisał(a):
Pask! Ja Cię bardzo lubię, ale bez offtopów proszę:-)

hehe myślę, że częściowo było to w temacie 8) ale OK za jakiś czas stworzę osobny temat w odpowiednim dziale i wtedy sobie spokojnie porozmawiamy :idea: 8)

Dodano: 2007-05-16 14:47

Paskievicz napisał(a):
mam nadzieję, że niedługo rząd zwalczy tą homoseksualną propagandę niszczącą nasze społeczeństwo :idea:
Nie ma na to sposobu bo ten rzad nic z tym już nie zrobi. A bojówkarze Gieroja moga sie gotowac ze wściekłosci bo też nic nie zrobią. Czlowiek sie rodzi jakim sie rodzi i takim sie go akceptuje.

Kolego, w regulaminie forum widnieje punkt "- Nasza wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka."Albo sie dostosujesz albo wszystkich będziesz mieć za wrogów i każda Twoja wypowiedź będzie hucznie bojkotowana. W przeciwnym razie zostaniesz usunięty ze strony a wielu jest za tym pomysłem. Wykaż sie wiec kultura. Swoją droga sądziłem, że jesteś spoko kolesiem a tymczasem zawiodłem sie na Tobie po tym co napisałeś.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Nosz q..wa! Dodano: 2007-05-16 15:01

Oj Panie Paskievicz! Prowokacja, prowokacją ale przegięć nie lubię! :twisted:

Propaganda? A o wolności zgromadzeń i wypowiedzi Pan słyszał?
Dla równowagi: parki hetero liżące się na ulicy to dla mnie "propaganda prokreacyjna" na dodatek godzą w moje poczucie estetyzmu i stanowią obrazę uczuć religijnych 8O 8)

Czyżby działacz Młodzieży Wszechpolskiej? A może nadgorliwiec pokroju niejakiego Giertycha? wrrrr...

Człowieku żyj sobie i daj żyć innym. Tobie nikt w łóżko nie zagląda a przez takie wypowiedzi jak Twoja, homofobia jest postrzegana jako jedna z cech narodowych Polaków! Wstyd!

A żeby było w temacie: bilety na Sinead 50 i 80 złotych od 20 maja. :lol:

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2007-05-16 15:37

Paskievicz napisał(a):
i następny homo "artysta" odwiedza nasz kraj ... wstyd

choć za obecną władzą zbytnio nie przepadam to mam nadzieję, że niedługo rząd zwalczy tą homoseksualną propagandę niszczącą nasze społeczeństwo :idea:

Oj bann sie zbliza wielkimi krokami...... Portal DP nie bedzie tolerowal objawow rasizmu, homofobii, nazizmu i wszelkiemu tego typu "chorym" poczynaniom.

"Tonight's the night..."

Dodano: 2007-05-16 15:50

Moim skromnym zdaniem wypowiedź Paska jest kontrowersyjna, ale nie obraża nikogo bezpośrednio. Ma prawo uważać homoseksualistów za złych. Sama wygłaszałam tutaj gorsze sądy niejednokrotnie, więc nie rozumiem skąd ta nagonka...

Dodano: 2007-05-16 16:02

Wybacz Kotku najwyraźniej poczułam się "większością urzytkowników tego portalu przemaglowaną przez progejowską propagandę" Już samo "urzytkownik" a nie użytkownik mnie obraża, podobnie jak bycie "przemaglowywaną" ("polska język trudna język") (bo o znajomych homoseksualistach nie wspomnę) :twisted:

A co do samego koncertu: to wybieram się :D

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2007-05-16 16:17

Ale równie dobrze może mieć uraz z dziecinstwa... tato mu do wanny wchodził, albo co..

Dodano: 2007-05-16 17:48

podsumowując:

wiem że wielu poluje jakby mnie tu ***, żadna mi nowość, wystarczy myśleć poza waszym kręgiem wzajemnej adoracji poglądów

sprawa druga - to nie była żadna prowokacja tylko moja standardowa opinia

next: nie mam żadnych urazów z dzieciństwa, a do swojego zdania o homoseksualistach, doszedłem po wielu latach obserwacji tego (w mojej opinii) strasznego zjawiska

co tam jeszcze ... aha - nie należę także do bojówek młodzieży wszechpolskiej bo jestem przeciwny rasizmowi i faszyzmowi, a jedynie za działaniem ludzkości zgodnie z prawami natury (a homoseksualiści według mnie to odwieczne prawo łamią)

a błędy w pisowni każdemu się zdażają 8)

Dodano: 2007-05-16 18:51

Paskievicz napisał(a):
(...)homoseksualną propagandę niszczącą nasze społeczeństwo :idea:
Niszczacą nasze spoleczeństwo? W jaki sposób je niszczą? podaj przykłady. No wybacz ale ja sie nie czuje "zniszczonym" przez nich. Przepraszam, czy ktoś doznał kiedykolwiek jakiś krzywd z powodu egzystencji homoseksualistów? Zatem mam rozumieć, że to oni chodzą na mecze, niszcza stadiony i napadają przy pierwszej lepszej okazji dla rozrywki? tak?

Paskievicz napisał(a):
(...)jestem przeciwny rasizmowi i faszyzmowi, a jedynie za działaniem ludzkości zgodnie z prawami natury (a homoseksualiści według mnie to odwieczne prawo łamią)

Kolego, od rasizmu dzieli Ciebie niewielki krok skoro czepiasz sie homoseksualistów. Łamią odwieczne prawo natury? Natura sama ich takimi stworzyla, tego sie nie wybiera rozumiesz? Rozumiem zatem, że jesteś fanem ojca Rydzyka oraz fanatycznym katolikiem bo tylko kosciół głosi takie teorie jak Ty tu teraz.

Nie ma dla mnie nic gorszego niz nietolerancja i pogarda wobec mniejszosci narodowych, a taką właśnie postawą cechuje sie nasz obecny katolicki rząd. Przepraszam jesli w tym miejscu obraziłem czyjeś poglady polityczne.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-05-16 19:07

Kostuchu z całym szacunkiem dla ciebie ale ***, takie głupoty że nogi mi łamie

nie jestem fanem ojca R., nie tylko on głosi poglądy (w tym temacie) podobne mym, myśli także większa część społeczeństwa tyle ŻE ... mało kto jest w stanie do tego się przyznać :idea:

jakiego rasizmu kolego, rasizm nie ma z tym nic wspólnego

next: homoseksualiści nie są mniejszością NARODOWĄ bo nie są innej narodowości 8) (mimo wszystko dobrze, że wciąż mniejszością) problem jednak tkwi w tolerancji jakie wykazuje wobec nich społeczeństwo, ta tolerancja i akceptacja tylko ich umacnia

TAK według mnie niszczą społeczeństwo i nie chodzi tutaj o zniszczenia materialne (może poza rozprowadzaniem wirusa HIV), chodzi mi o krzywdy duchowe i moralne, a jeżeli nie myślisz w tych kategoriach to przykro mi bardzo ...

TAK łamią prawo natury dążące do prokreacji, natura nie wyposarzyła ich w członki przystosowane wyłącznie do penetracji odbytu, fizycznie od nas się nie różnią jedyny problem to ich zniszczona przekrzywiona psychika (niektórzy z nich nawet uważają się za chrześcijan żyjąc w zakłamaniu, naprawdę przeciw swej religii)

jeszcze jakieś pytanka? 8) z chęcią rozwieję wszelakie wątpliwości co do mych poglądów ale proszę moderatorów o przesunięcie tego tematu w inne, bardziej odpowiednie miejsce (aby nie maltretować następnymi postami już wystarczająco skrzywdzonej przez siebie Sinead O'Connor)

Dodano: 2007-05-16 19:53

Paskievicz,

Swoje poglądy przedstawiasz odważnie, a odważny nie jesteś Ty, tylko Twój avatar czy też netowe alter ego.

Tak można gadać wszystko i bezkarnie, nie ponosząc żadnej odpowiedzialności za słowa. Mogę założyć sobie 3 profile, w każdym ***, fragment z Raczkowskiego (który nawiasem mówiąc załamałby się Twoimi wywodami) i w każdym mówić cos innego, nawet atakowac sama siebie.

Ukaż mi swoje oblicze na zjeździe, a zacznę podchodzić do Twoich słów poważnie. I z szacunkiem dla osoby innej ode mnie, nawet tak odjechanej jak Ty. Tyle na ten temat.

Dodano: 2007-05-16 19:53

Pask, ja żartowałam z tym dziecinstwem, Ty zresztą dobrze wiesz.

gdzie jest MOD?

Dodano: 2007-05-16 19:58

alphar napisał(a):
Pask, ja żartowałam z tym dziecinstwem, Ty zresztą dobrze wiesz.

gdzie jest MOD?

Kolega przejawia raczej zachowania charakterystyczne dla kryptogejów, którzy potrafią takim tonem ciagnąć nawet do sześćdziesiątki, jeśli i nie do końca żywota.

Dodano: 2007-05-16 20:04

alphar: wiem

gekon: nie jest to moje alter ego, to moje prawdziwe poglądy które głoszę wszędzie, nie tylko w internecie, fotek swoich przyznam się szczerze - od dawna nie posiadam aktualnych, a w dodatku nie lubię się fotografować. Na zjeździe obiecuję się ujawnić ku waszej uciesze jeśli będę akurat w poznaniu, na III edycji byłem zbyt narżnięty i ledwo wogóle pamiętam swoje tam zaistnienie hehehe 8)

MOD? może akurat odkurza albo myje naczynia, przecież nie będzie nonstop siedział i zachwycał się moimi postami 8)

Dodano: 2007-05-16 20:46

Paskiewicz swoje poglady moze miec nikt go do lubienia homoseksualistow nie zmusza. Mozna pisac co sie chce jezeli nie jest to lamaniem regulaminu forum. Mam jednak drobne zastrzezenie - to temat o 'Sinead O'Connor w Poznaniu'. Moze założcie jakis temat o homoseksualizmie jezeli go jeszcze nie bylo...

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2007-05-17 06:24

też jestem za tym

dlategoż prosiłem modka pare postów wyżej właśnie o przeniesienie całej tej dysputy do odpowiedniego tematu :idea:

Dodano: 2007-05-17 07:05

Dokładnie i ja też zgłaszałam i nic.. ?

Głupota ludzka nie zna granic Dodano: 2007-05-17 08:38

Paskievicz napisał(a):
podsumowując:co tam jeszcze ... aha - nie należę także do bojówek młodzieży wszechpolskiej bo jestem przeciwny rasizmowi i faszyzmowi, a jedynie za działaniem ludzkości zgodnie z prawami natury (a homoseksualiści według mnie to odwieczne prawo łamią)
Paskievicz napisał(a):
TAK według mnie niszczą społeczeństwo i nie chodzi tutaj o zniszczenia materialne (może poza rozprowadzaniem wirusa HIV), chodzi mi o krzywdy duchowe i moralne, a jeżeli nie myślisz w tych kategoriach to przykro mi bardzo ...

TAK łamią prawo natury dążące do prokreacji, natura nie wyposarzyła ich w członki przystosowane wyłącznie do penetracji odbytu, fizycznie od nas się nie różnią jedyny problem to ich zniszczona przekrzywiona psychika (niektórzy z nich nawet uważają się za chrześcijan żyjąc w zakłamaniu, naprawdę przeciw swej religii)

Sorry za ten offtop (przenieśta wreszcie ten temat), ale...

Panie Paskievicz, prosiłabym nie mieszać do całej tej awantury Natury, bo chyba niewiele Pan o niej wie (jeśli już nie łaska sięgnąć do lektury o zachowaniach homoseksualnych w naturze, to polecam wersję obrazkową, chociażby wystawę "Wbrew naturze?").

A co do rozprzestrzeniania wirusa HIV przez to nie będę się wdawała w bezsensowną polemikę z Pana urojeniami. Powiem tylko, że do "grupy ryzykownych zachowań" zalicza się zarówno homo jak i hetero, tak kobiety jak i mężczyzn, uprawiających seks z przygodnymi partnerami bez prezerwatywy oraz narkomanów stosujący środki dożylnie.

Już mi płetwy opadają... :roll:

W ramach "kręgu wzajemnej adoracji poglądów": Gekko jako, że jestem "bi" kocham Cię Gadzinko :D (za ten tekst o kryptogeju i za kilka innych też) :twisted:

Pozdrawiam,
Konik Morski

Dodano: 2007-05-17 09:51

Opóźnienie przeniesienia postów wynikała z prostego faktu, że mnie wczoraj nie było przy komputerze.

Jeżeli już ten temat powstał proszę o dyskusję na poziomie a nie prywatną wojnę pomiedzy użytkownikami. Każdy ma prawo do swych własnych poglądów nawet jeśli w naszych oczach są skrajnie idiotyczne.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło