Dodano: 2007-04-28 20:37
słucham :) do fajnych wykonawców które się zaliczają do tych gatunków mogę wymienić Lamb i Anja Garbarek :)
nie wiem czy były wymieniane, i jak w pierwszym poście, Pati Yang też nieźle tworzy, ale tylko ostatnia płyta jest porządna. Jaszczurka wcale mi się nie podobała.
Dodano: 2007-06-18 20:53
Płyta Archive "Londinium" jest fenomenalna, wiec polecam wszystkim lubiacych Trip :)
Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.
Dodano: 2007-07-17 21:59
Nie zauważyłam tu jeszcze nigdzie Moloko. Dla mnie rewelacja, na pewno jeden z moich ulubionych zespołów. No i Roisin Murphy, ona jest niesamowita.
Dodano: 2007-07-17 22:23
ja pewnie nie blysne ale jedynych wykonawcow jakich znam z gatunku to massive attack, tricky oraz pati yang.......w trip hop sie nie zaglebiam ale przyznaje ze jest to rewelacyjna muzyka.a no i zapomnialem o portis head 
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-07-21 11:23
portishead jak najbardziej. Solowe utwory beth podobają mi się troszkę mniej niż zespołu. Trip - hop ma to coś w sobie... piękne, głębokie teksty, ambitna muzyka.
If you don't live for something, You'll die for nothing.
Dodano: 2007-07-22 15:00
siedze w tripie bardzo długo i bardzo głęboko... koncert kazdego wykonawcy na którym udało mi sie byc zapada mocno w pamięć..dla mnie T-H to przede wszystkim M.A.-> muzyka która dziala na wyobraźnie no i jest cholernie zmysłowa 8) Unkle wybija sie też 8)
Pozdrawiam słuchających!
Dodano: 2007-12-08 20:30
Vincent..
Szkoda ze nie spotykam Cie tak czesto w rzeczywistosci jak w internecie..
Pozdrawiam ;]