14 lutego czyli wale tynki;). Strona: 5

Dodano: 2008-01-03 23:48

Komercja?
Jak z każdym świętem...:roll:
a miło jest dostać kekoladkę od jakiegoś cichego wielbiciela 8)

Dodano: 2008-01-04 08:31

no nie, znowu się zaczyna ... :roll:

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Dodano: 2008-01-06 15:11

Wale tynki? żaden problem, młotek mam...dłuto też sie znajdzie :twisted: Znowu powróciły czasy gdy spędzało się je samemu, jak dobrze :wink:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2008-01-07 21:40

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Zorganizujmy sobie jakiś anty walę-tynkowy pochód

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-01-07 22:05

Wampgirl napisał(a):
Zorganizujmy sobie jakiś anty walę-tynkowy pochód
To zapraszam na anty walentynkowe wino w moim dekadenckim towarzystwie :twisted:

Dodano: 2008-01-08 23:14

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

Dziękuję bardzo, wolałabym sok
Uświadomiłam sobie, że zbliżają się walę-tynki. Kupię sobie czekoladę i zjem ją sama. W końcu siebie też trzeba kiedyś spróbować pokochać.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-01-09 12:34

Winko z sokiem= Sangria :twisted:
i nad morze pić! Z okazji walniętynek, a nie jakieś pochody zamulaste

Dodano: 2008-01-09 13:15

W sumie mi to bez znaczenia w jaki dzień obracam butelkę pół słodkiego bądź słodkiego czerwonego samotnie wieczorkiem przy dźwiękach łaskoczących zmysły do płaczu.

Dodano: 2008-01-09 18:26

Taki sam amerykański import jak Dzień Kobiet

Ale tamten miał inne podłoże i... podoba mi się :roll:

Emancy-pancy

. Dodano: 2008-01-09 19:35

Kurcze.... mnie najbardziej wnerwia to ,ze wszystkie pary ,ktore wczesniej np. cały czas sie kłuciły, miały jakies chore problemy w ten dzień jak by jakas łaska na nich zstąpiła - bo to walentynki i na tychmiast sie godza po czym jak 14 lutego moija -znow zaczyna sie to samo- kretyństwo i bezsens...takie jest moje zdanie.......a jesli dwoje ludzi na prawde sie kocha to kazdy ich wspolny dzien powinien byc jak te przysłowiowe "Walentynki" :?

Dodano: 2008-01-09 20:05

Walentynki kolejne walnięte święto komercyjne...14 luty dzień w którym mamy pokazać jak kochamy drugą osobę...kupić jej prezent jekby tylko to się liczyło w życiu...żałosne :evil:

Kocham głupote bo nigdy mnie nie opuszcza, i śmierć bo tylko ona na mnie czeka.

Dodano: 2008-01-09 23:29

tylko spokojnie ... walentynki nic wam nie zrobia :)

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-01-09 23:32

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

Sama sobie kupię prezent, co nie znaczy, że siebie kocham. Aż tak dobrze, to nie ma :d Dzień jak dzień, przeleci i szybko o nim zapomnimy

Dodano: 2008-01-10 16:16

Wampgirl napisał(a):
Sama sobie kupię prezent, co nie znaczy, że siebie kocham.

A ja siebie kocham. I współczuję tym, którzy nie.

Siebie, nie mnie.

Chociaż... może coś w tym jest. :twisted:

Dodano: 2008-01-10 20:10

trzeba sie kochac , nie mowie o narcyzmie ale o tym ze powinno byc nam samym ze soba dobrze ( bez podtekstow )

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-01-14 11:05

ufff...jak dobrze ze w tym roku walentynki przejda w spokoju, nostalgii i upragnionej wolnosci :lol: nei bede musiala nic kupowac, robic obiadow itp., po prostu usiade na kanapie i wlacze tv albo dokoncze prace rysunkowe a moze zrobie nalot na lumpki i bede szczesliwa konsumentka :lol: 8)

"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"

Dodano: 2008-01-14 11:48

Dla mnie Walentynki jako święto nie istnieją. Ot, po prostu czternasty dzień lutego.
Miłość za to powinna być nieustającym świętem i tyle

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Dodano: 2008-01-14 13:27

Kirie.. i słusznie...
Jestem przeciwko Walentynkom - może dlatego, że już miałam parę lat zanim one weszły szturmem w nasze kalendarze. Pamiętam jeszcze te czasy , kiedy 14stego lutego nic się nie działo i nie było pieprzonych serduszek z piernika na ulicach.

Jak dla mnie w naszej kulturze jest już święto miłości - Noc Kupały (lub jak kto woli Świętojańska) i obchodzi się je w o wiele cieplejszej atmosferze, a nie 14 lutego - zimno, mokro, szaro, plucha...
Jak dla mnie święto które w piękny sposób dołuje wszystkich tych, którzy jeszcze nie znaleźli swojej drugiej połowy... aż dobrze że bycie "singlem" zostało na tej fali wypromowane...

My, walnientynkom mówimy nie :D

http://qrscx.wordpress.com http://sway.darknation.eu zapisy do kółka antyfanów przyjmuję od 15:00! :twisted:

Dodano: 2008-01-14 18:18

Amen Dobre spostrzeżenie z tą Nocą Kupały. Chyba większość Polaków w ogóle już nie pamięta, że istnieje coś takiego. Ach ta Walentynkowa machina marketingowa...

Oj, rymnęło mi się

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Dodano: 2008-01-14 18:23

Noc Kupały ah tak piękny czas :wink: ....niestety coraz bardziej chcemy sie upodobnic do zachodu oraz 'cywilizowanej europy'......

Dodano: 2008-01-15 10:44

A to już zależy kto... :roll:
Ja tam na noc Kupały, mam zamiar się wybrać na zlot czarownic może na fortach w Gdańsku, może na Wolinie wyjdzie w praniu gdzie :twisted:

To co, Drogie Panie, otwieramy nowy topic? :D

Dodano: 2008-01-15 13:44

nimdraug napisał(a):
A to już zależy kto... :roll:
Ja tam na noc Kupały, mam zamiar się wybrać na zlot czarownic może na fortach w Gdańsku, może na Wolinie wyjdzie w praniu gdzie :twisted:

No ja niestety mam za daleko...ale forty w Kostrzynie tez są, więc zapraszam do siebie :wink:

Dodano: 2008-01-15 14:13

Kota napisał(a):
.

I otoz to :D nic dodac nic ujac xD

Dodano: 2008-01-15 16:59

Ewosz napisał(a):
[quote:9a5c2022ad="Kota"].

I otoz to :D nic dodac nic ujac xD[/quote:9a5c2022ad]

Jestem za!!!!!!!!!!
Nie dosc, ze to pseudo swieto przybylo do nas zza oceanu to jeszcze takie no hmm TANDETNE. Jesli kogos urazilem to przepraszam ale milosc nie polega na kupieniu w ten dzien rozy czy misia czy tez innego rodzaju prezentu nachalnie wystawionego w witrynie ale na czyms zupelnie innym.

Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy

Dodano: 2008-01-15 18:51

nimdraug napisał(a):

Why not? :lol: zrobimy zapisy :wink:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło