Dodano: 2007-02-06 09:46
Witam!
Osobiście nie przepadam za walentynkami, ale jednak do czegoś one zobowiązują i może ma ktoś pomysł na prezent walentynkowy dla gotha? :D
Dodano: 2007-02-06 10:39
| eIcILipse napisał(a): |
|
A Tobie Fafał wierz mi, życzę jak najlepiej.. Znienawidziłeś wszystko co się tyczy miłości? Głowa do góry, nie może wiecznie padać !!! Pozdrawiam :) |
Dzięki wielkie :D Głowa mam cały czas u góry tylko jak wypije to mi spada w dół
hehehehehe Powiem ci że cholernie musze odpocząc Znów sie wyszalec wtedy bedzie znów jak dawniej :D
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-02-14 15:31
E tam, wszysyc narzekają na walentynki, a przecierz nikt nie chodzi naburmuszony kiedy dostanie walentynkowy prezent. Dlatego, WEDŁUG MNIE wysłanie komuś np. walentynkowej kartki jest całkiem miłym gestem. 
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Dodano: 2007-02-14 16:55
E tam Sa walentynki i... Dead Valentines Night koffane mroczne pierdoly :twisted:
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Dodano: 2007-02-14 19:49
No to poszli se wszyscy świetować walonetynki a ja musze kiblować w chacie ZARAZ OSZALEJEEEEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAKI KURWA JESTEM ZłY ;///////////
Dodano: 2007-02-14 20:12
FAFAŁ nie przejmuj się....strzel sobie jakiegoś winiacza i będzie git....
ja nie obchodze walentynek, nie mam z kim :twisted:
memento mori
Dodano: 2007-02-14 20:20
Czarna ja wiem że ty chcesz dla mnie dobrze doceniam to ale niemoge nigdzie wyjsc bo jestem zbyt bardzo chory Ja nawet jak bym miał z kim obchodzić je w sęsie kobity to ona by doskonale wiedziała że ja walonetynki mam cały rok i dla mnie dzisiejszy dzień jest najzwyklejszym dniem na świecie Ale miałem isc sie nadupczyć w ramach buntu przeciwko temu dniowi Jestem wkurwiony niesamowicie Ale za troske dziękuje :)
Dodano: 2007-02-14 21:27
Ja tam jestem całkowicie obojętna na to święto :) A jest to niech se bedzie, jak by nie było bym nie płakała :wink:
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2007-02-14 21:34
Mnie dzisiaj tylko wnerwiali ludzie którzy jakby nie potrafili zrozumieć, ze jest to dla mnie dzień, jak każdy inny i mam to wszytsko gdzies. Sami szczęśliwi i w ogóle, chcieli ze mnie też zrobić na siłę uśmiechniętego zadowolonego z zycia stwora... Ale nie dałem się :twisted:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2007-02-14 21:35
Mnie tam na szczęście nikt nie uszcześliwiał :wink:
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2007-02-14 21:55
Mi dziś dziekan powiedział, że kocha wszystkich studentów bardzo mocno. Niektórych tak mocno, że będzie ich chciał zobaczyć na 1 semestrze za rok... rozdał karty egzaminacyjne. Kilka godzin później dowiedziałem się, że jestem jednym z ukochanych studentów. Na politechnice pierwszy raz spotkałem się z zwyczajem, że zamiast walentynką obdarowuje się 2.0 w dzień Walentego. :D
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2007-02-18 11:31
hmmm... walę tynki były a ja jakoś czuję się inaczej niż przed rokiem... eeeeee tam.... co ma być to będzie
8)
Dodano: 2007-12-22 23:04
Przesłodzone pseudoświęto. Ludzie powinni się kochać cały rok, a nie w walę-tynki wychodzić na ulicę i afiszować się swoimi partnerami tak, by wszyscy widzieli, a samotnych szlag trafiał.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2007-12-23 09:33
| Wampgirl napisał(a): |
| Przesłodzone pseudoświęto. Ludzie powinni się kochać cały rok, a nie w walę-tynki wychodzić na ulicę i afiszować się swoimi partnerami tak, by wszyscy widzieli, a samotnych szlag trafiał. |
Racja. A po co? Takie afiszowanie się z uczuciami raz w roku jest mega nieszczere. Dla ludzi w związkach (tych udanych) walentynki powinny być codziennie, przez cały rok. Ja bojkotuje 14.02. Nie jest to święto do niczego potrzebne
Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...
Dodano: 2007-12-23 10:14
dla zakochanych każdy dzień jest świętem. i tyle, jak ktoś się kocha nie będzie zwracał uwagi na jakieś "międzynarodowe" święta, daty ustalone przez jakiś ludzi nie wiadomo skąd. kochajmy sie cały rok a nie tylko jeden dzien.... :twisted:
Dodano: 2007-12-28 23:12
Walę-tynki to żenujący paradoks. Z jednej strony próbuje się sprowadzić cały rok trwania związku do jednego durnego dnia i okazać uczucia jednej osobie miżdżąc się w miejscach publicznych i powodując tym samym smutek u samotników. Słyszałam o przypadkach ludzi samotnych, których tak bardzo dotyka widok obściskujących się par 14.02, że w ten dzień nie opuszczają w ogóle domów ( o ile to akurat możliwe). Nie wymagam od nikogo heroizmu, ale nie rozumiem takiego uproszczenia.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2007-12-29 00:34
nie zmieniajmy tego w jakiś paradoks. jakby mi facet codziennie przychodził z balonikami w kształcie serca, to bym chyba padłą. a tak jeden dziedń i luzik. poza tym takie dni sa potrzebne np. osobom nieśmiałym, moga się wtedy wykazać.
a dziś np. był podobno dzień całusó i co... jakym o tym nie wiedziała, to bym nie pocałowała? bo analogicznie tak by trzeba było stwierdzić.
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2007-12-29 03:18
dzisiaj obudziłam się z trzema smsami o treści powielonych ' :* ' w czwartym mój mężczyzna wyjaśnił mi, że dzisiaj jest dzień całusów, a że nie może mi dać ich osobiście - przynajmniej przesyła.
to na prawdę poprawiło mi humor :)
a walentynki. hm... każda okazja jest dobra na uroczystą kolację z butelką wina:)
- poza tym, to zawsze inni umierają.
Dodano: 2007-12-29 16:33
Bardzo lubię dostawać kwiatki i kartki . Tylko nie znosze dostawać tego dnia róż :twisted: normalnego dnia prosze bardzo panowie ale tego dnia poproszę o coś innego , niecodziennego :D >>> bez kaktusów 8)
Cóż kartki też mogą być i buziak . Nie bede wymagająca 8)
Schuld und Sühne
Dodano: 2007-12-29 20:35
ufff... w końcu normalne komentarze ;]
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2007-12-29 21:25
mi walentyki są obojętne mimo że nie jestem singlem... najbardziej mnie wnerwia tego dnia jak widę co krok kogoś z serduszkiem... brakuje tylko żeby każdy za każdym wołał "kocham cie"... beznadzieja...
"Życie jest zbyt krótkie aby postępować według zasad. Wolę mieć zmarszki ze śmiechu niż z płaczu. Jeść ile wlezie, obijać ile się da, być sobą mimo wszystko, robić to na co ma się ochotę a wszystkich co się śmieją ze mnie mieć w dupie".
Dodano: 2007-12-30 14:57
Dla mnie to dzień jak każdy inny. Nie celebruję go w żaden szczególny sposób, po prostu inaczej jest zaznaczony w kalendarzu i tyle.
Dodano: 2007-12-30 15:35
widzę kolejną manię prześladowczą, serduszka chcą Wam odgryźć głowy i nasrać do środka 8)
Dodano: 2007-12-30 16:43
Kolejne święto poświęcone kupowaniu i sprzedawaniu. Ale mi osobiście nie przeszkadza kto chce niech sobie celebruje kto nie to niech Wali Tynki :D :D :D
Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..
Dodano: 2007-12-30 19:16
| Paskievicz napisał(a): |
| widzę kolejną manię prześladowczą, serduszka chcą Wam odgryźć głowy i nasrać do środka 8) |
O nie tylko nie serduszka!!!kryj się kto może
:D