Dodano: 2006-12-16 11:47
no mi również się podobalo :) I poznałem natepnych kilka osób z DP 8)
Dodano: 2006-12-16 13:36
Witam!
Dla mnie cudownie było wejść znów w te stare mury...szkoda tylko, że korytarze wypadły w obiegu... :?
Ale całość (poza zbyt szybkim zakończeniem) była dla mnie bardzo pozytywna... :wink:
Choć ostatnia pani dj'ka mogłaby sobie darować ten ''trans''.... Zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu wcześniej zapodana muzyka! :wink: :twisted:
I kiedy następna impreza???
:wink:
hehe... poroponuję zloty DP w Forcie:)
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2006-12-16 14:21
klimat fortu przypadl mi do gustu :) niestey ma tez swoje minusy: slaba moc wyjsciowa naglosnienia i "parkiet" :evil: ale wreszcie ktos wiedzial do czego sluzy stroboskop (ten w bazylu to nie wiem po co jest urachamiany nawet
)
Transy sa pozytwne, niezle sie wkrecaja:)
Co do zlotow DP....Asiu wyobrazasz sobie tam 350 osob?
"Tonight's the night..."
Dodano: 2006-12-16 15:46
wedlug mnie naglosnienie bylo calkiem niezle :twisted: no a parkiet zajebisty,bo sie nie przewracalam 8)
Dodano: 2006-12-16 16:49
Jesli chodzi o klimat to nie zawiodlem sie :D Co do parkietu to taki drobny szczegol ktory mi sie rzucil jako pierwszy po wejsciu, a raczej jego wlasciwy brak... Muza super. Osobiscie zaliczam impreze jako udana :)
Zyje...
Dodano: 2006-12-16 16:55
Parkiet był troszkę ciasny - w niektórych momentach musiałem tulić się do ściany, bo nie było miejsca.
Dodano: 2006-12-16 18:14
Impreza była bardzo OK :)
PRzybyło dużo osób, muza była dobra, zwlaszcza na początku.
Minusy? Przede wszystkim za cicha muza - na parkiecie tańcząc można było rozmawiać, nawet nie podnosząc głosu... Wolę jednak trochę głośniej
Poza tym ten nowy parkiet, choć równy, to jakiś ciasniejszy się wydaje...
I czemu zamknęli te boczne korytarze
Szkoda też, że imprezka dość krótko trwała.. Na szczęscię był ciekawy afterek :D Hehe - Inermis, dzięki za gościnę, a Kazemu dzięki za pyszną jajecznicę 8) Tylko jak wyszłam stamtąd nad ranem to nie wiedziałam, gdzie ja w ogole jestem, hehe.
To była dłuuuuga noc 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-12-16 18:35
Szkoda, że nie miałem okazji być na tej imprezie, ale mam nadzieje to nie ostatnia impreza w forcie i jeszcze będę mieć okazję być w nim. Opinie są wielce zachęcające ku temu.. 
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Impreza Dodano: 2006-12-16 19:08
Fajnie, tylko troche cicho na parkiecie
Czekam na kolejną imprezę.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2006-12-16 19:21
mhhh mi sie tez parkiet wydawal mniejszy ,ale to podobno nie prawda.. moze uroslam ??? :D :twisted:
a tak wogole to sie nie gada tylko tanczy 
Dodano: 2006-12-17 17:45
głośniki dali na samą górę i grają sobie zamiast do ludzi to w sufit :/
wystarczyłoby chyba je choć pod ukosem skierować i niżej
nie dali teżnowych tylko są te same stare zajechane trupy
co się dało to robiliśmy ale faktycznie lepiej grają te przy barze a nie te na końcu
Dodano: 2006-12-17 17:52
Dodano: 2006-12-17 22:32
no mi się impreza jak najbardziej podobała :wink: wybawiłam się w dobrym towarzystwie, więc mi pasuje :wink:
a o parkiecie nie będę wspominać, bo wszyscy wspominają, więc chyba wszystko jasne :wink:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2006-12-18 01:18
nie wiem co wy tam z tym parkietem i naglosnieniem..
mi tam bylo gicio.. :D
poza tym jak moze byc po takiej ilosci piwa jaka w siebie wlalam :twisted:
Dodano: 2006-12-18 08:20
nagłosnienie, jak wspomniał Attack waliło w sufit, a nie do ludzi- ja na parkiecie mogłam recytować Bogurodzicę i wszyscy byli w stanie mnie usłyszeć
, bo pomimo iż nie jestem raczej "duza" to obok mnie na parkiecie mogły stać jeszcze 2 osoby i ściana 
Dodano: 2006-12-19 02:42
Z lezka w oku wrocilem do fortu :)
Pare lat temu to byly tam imprezy.... Wtedy organizowala to w ogole inna ekipa, Maciek (DjBizarre), bywalo chyba nawet stoisko z plytami dzisiejszego Wrotycz Records. Prawie nikogo z tamtej wiary nie widac
Bylo tez kiedys troche wiecej miejsca w forcie, bo mozna bylo sie rozsiadac po bocznych korytarzach. Z kiblami to zawsze byl problem, ale fakt, w kolejce milo sobie z jakas kobita pogadalem o Bolkowie :)
Mysle ze tylko trzeba poprawic naglosnienie i bedzie OK.
Fort to fort, to stare miejsce zaluzone dla poznanskich imprez electro i goth :)
To wlasnie z dawnej fortecznej ekipy wywodzi sie jeden nasz kolezka :) ktory dzisiaj kieruje stoiskiem plytowym w Piotrze i Pawle. I dzieki niemu w PiP do dzisiaj mozna trafic rarytasy plytowe dark electro, synthpopu, EBM itp.
Dodano: 2006-12-19 02:56
A ja zawsze myślalam że DJ Bizarre (pozdrawiam!) miał na imię Kuba.. yyy chyba że może czegoś nie wiem
Rzeczywiscie, cos nie widac tamtejszej kiedysniejszej ekipy..
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-12-19 10:39
| minawi napisał(a): |
A ja zawsze myślalam że DJ Bizarre (pozdrawiam!) miał na imię Kuba.. yyy chyba że może czegoś nie wiem
Rzeczywiscie, cos nie widac tamtejszej kiedysniejszej ekipy.. |
Nie no, Maciek raczej... Chyba ze bylo wiecej "dj bizarrow" :)
Organizowal imprezy razem ze swoja dziewczyna, i co pamietam z rozmow, byl juz tym zmeczony i chcial dawno zrezygnowac.
To bylas kiedys moja ekipa, imprezowo-sylwestrowa. Dzisiaj siedza w innych klimatach muzycznych.
Dodano: 2006-12-19 12:52
| Mandy napisał(a): |
| beda gdzies jakies foty? |
mam nadzieję :-)
tez lubię Mrocznych i Złych ^^
Dodano: 2006-12-19 15:05
tak, tak...kiedyś to było miło w Forcie..ech..no cóz życie..niektórzy dojrzali i już nie mają ochoty na takie klimaty...a inni wyjechali...a szkoda, bo bywało wybornie.. :wink:
A dlaczego by nie zorganizować DP w Forcie? hehe było by zabawinie...a co do ilości osób...różne postacie i w róznych ilościach się tam przewijały.. :twisted: :wink: No i jakims sposobem trzeba by ''odblokować'' te korytarze.. :twisted:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2006-12-19 16:27
| Inyaloome napisał(a): |
| tak, tak...kiedyś to było miło w Forcie..ech..no cóz życie..niektórzy dojrzali i już nie mają ochoty na takie klimaty...a inni wyjechali...a szkoda, bo bywało wybornie.. :wink:
A dlaczego by nie zorganizować DP w Forcie? hehe było by zabawinie...a co do ilości osób...różne postacie i w róznych ilościach się tam przewijały.. :twisted: :wink: No i jakims sposobem trzeba by ''odblokować'' te korytarze.. :twisted: |
Ej, to znaczy ze ci co zostali wierni klimatom sa niedojrzali? :evil:
Jesli chcesz spotkac stare klimaty z fortu, to badz na koncercie Protagosterium Tour w Bazylu, 10 stycznia :) Cos mi mowi, ze stawi sie stary sklad...
Ale fakt, strasznie odmlodnial sklad imprezowy jak patrze po ludziach. Chyba dobrze, jest naplyw swiezej krwi, nie?
Mozna robic imprezy w forcie, tylko odpadaja te z graniem live. Po prostu, za malo miejsca.
Co do korytarzy, to wystarczy doblokowac te dwa przy wejsciu i juz bedzie dobrze, jak kiedys.
Dodano: 2006-12-19 16:28
| alphar napisał(a): |
|
mam nadzieję :-) |
Może zaczniemy tupać, to się Ci, co z aparatami latali odezwą.
choć teraz nie jestem pewna, czy takowych widziałam :D
| alphar napisał(a): |
|
tez lubię Mrocznych i Złych ^^ |
młehehe! no ba!
fajnie, że skojarzyłaś skąd nick :]
Dodano: 2006-12-19 16:30
Mhhh Macieja naprawde zabraklo na tej imprezie , bo tak jakos w krajobraz fortu sie wryl :wink:
Jednak pare osob z dawnych czasow bylo :twisted:
Fotki ja bede miala jak tylko do mnie dotra wrzuce do galerii , mysle,ze jeszcze w tym tygodniu..
Dodano: 2006-12-19 17:39
| CyberLacha napisał(a): |
| Mhhh Macieja naprawde zabraklo na tej imprezie , bo tak jakos w krajobraz fortu sie wryl :wink:
Jednak pare osob z dawnych czasow bylo :twisted: Fotki ja bede miala jak tylko do mnie dotra wrzuce do galerii , mysle,ze jeszcze w tym tygodniu.. |
Cze Amanda :)
Maciek teraz prowadzi imprezy zazwyczaj przy okazji koncertow organizowanych przez moich znajomych z Wrotycz Records. Czyli dark ambient, neofolk, noise, industrial itd.
Zobacze co mi tam z fotek wyszlo (na czas imprezy pozyczylem aparat kumpeli, ona cos tam robila).