Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

th

jesteÅ›my niczym Å›wiece niczym Å›wiece w deszczu z każdÄ… uronionÄ… Å‚zÄ… ubywa nam duszy Libretto Ad Personam ...strofa powstaÅ‚a gdzieÅ› na poczÄ…tku lat dziewiÄ™Ä
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8073/Swiece-W-Deszczu
Festiwal przeniesiony na Fort Ostróg, mapka: http://mac_md.republika.pl/images/nf_mapa_srebrnej_gory_0.gif
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8329/MoonFog-Festival-2011
Suknia wieczorowa "black swan" Rozmiar 36-38 -Nowa- Góra gorsetowa, mocno usztywniona fiszbinami, wiązana z tyłu, z czarnej satyny z lekkim połyskiem. Gorset zachod
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8585/Sprzedam-suknie-gothic-black-swan
ja także. już się stęskniłem za nimi :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8841/The-Cure-na-koncertach-w-Europie-w-2012-roku
Bardzo ich cenię, żałuję, tylko że ich dystrybucja jest koszmarna... a płyty na Allegro drogie...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9097/Eternal-Deformity-The-Beauty-of-Chaos
No właśnie - mogli się bardziej postarać, bo jak już wspomniałem płyta jest w najlepszym razie przeciętna. A "przeciętna" płyta od takiego zespołu, nie wchodzi w grę, s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9353/Testament-Dark-Roots-of-Earth
Hmm...Podoba mi się ale jak dla mnie zbyt dużo tu wpływów Behemoth. Wybaczam im to jednak gdyż kapela jest młoda i mam nadzieję,że z czasem się to zmieni. 7/10
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9609/Lilla-Veneda-Diagnosis
- Gothic Fetish Party - vol.8 22.06.2013 (sobota) ( www.gothicfetishparty.wix.com/gothicfetishparty ) Pokazy Fetish/BDSM 1.- GANRAPTOR & SLAANESH 2.- BLACHA 3.- TAEDIUM 4.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9865/Gothic-Fetish-Party-vol-8-22-06-2013-sobota-Warszawa
Zapodaję taki temat, bo być może w niedalekiej przyszłości dałoby się zrobić implementację tego typu danych np. w dowodach osobistych. Oczywiście nie przymusowo tylko dla
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10121/ERS-czyli-Elektroniczna-Rozkmina-Systemu
No już bez przesady. Moim zdaniem panowie trzymają wysoką formę. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10377/Sinister-The-Post-Apocalyptic-Servant
Bardzo lubiłem/ lubię ich nagrania z okresu Baron Records, tego nie znam. Wujas - jak zawsze pięknie drąży naszą scenę. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10633/Dark-Opera-The-Day-Of-Pariah
Wszystko się zgadza,ale będzie grał tym razem Szwedzki Shining,nie Panowie eksperymentatorzy z Nirwegii. ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11401/Kolejne-zespoly-zasilaja-sklad-Brutal-Assault
Do rozczarowań dorzuciłbym eccopaki czy inaczej koperciaki - ewidentną promocję piractwa. Co najmniej cztery albumu, które w normalnych wydaniach chętnie bym kupił, nie traf
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11657/Muzyczne-podsumowanie-roku-2017
Dark, tato, wybacz, mama mnie prosiła o przeczytanie :P Po pierwsze, to co rzuca się od razu w oczy, nawet zanim zaczęłam czytać: błędy stylistyczne. Po drugie połączen
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/394/Magia-Nocy
Może podzielicie się swoją opinią na temat czym jest dla was szamanizm a czym magia... Jakie widzicie różnice...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/650/Szamanizm-a-magia
Witam! Chciałem poznać Wasze opinie na temat definicji [b:aaadbdf397]muzyki komercyjnej[/b:aaadbdf397]. Często zdarza się słyszeć stwierdzenie, że ktoś gra [b:aaadbdf397]mu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1162/Muzyka-komercyjna-definicja
KabaLu, to niech sie układa jak powinno, bo Slayera jeszcze nie widzieć w realu to grzech śmiertelny, zważywszy na to, że u nas "nawet" często zdarza im się bywać. :twiste
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1418/Slayer-na-Mystic-Festival
Troszkę brakuje mi tu afektu autora do interpunkcji. Wiem,wiem,współczesna literatura,artyzm,bunt i wszechobecna genialność wymowy szczegółów-ale to w nich diabeł ukryty,a
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1674/Milosc-pana-T
Pierwsza czesc byla swietna, w koncu cos na co w czasach psx 1 czekalem z wypiekami. Pozniejszego klimatu wysysania dusz jakos nie poczulem, ale fabua byla intrygujaca. Moze wroc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1930/Seria-Legacy-of-Kain
Stwierdzenie ze prawdziwy Sabbath to Sabbath z Ozzym jest bardzo oklepane. Wspomniec nalezy ze teksty z lat 1970 - 1979 głównie pisal Butler, a pan mhroczny clown z OZ tylko spie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2186/Black-Sabbath-Forbidden