Ja bym tutaj polemizowała... Vikstrom znany jest przede wszystkim ze współpracy z rock- i metalowymi bandami, a to że śpiewa również w operetkach i musicalach, sporadycznie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1918/Mats-Leven-opuszcza-Therion
|
Już nie mogę się doczekać nowego albumu zespołu Epica! Jednak w związku z tym mam pytanie: gdzie można kupić płyty tego zespołu? Czy ktoś może zna adres sklepu internet
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2430/Epica-z-nowym-albumem-juz-we-wrzesniu
|
Poniewaz przeprowadzam sie na jakis czas zapraszam Poznaniaków na pozegnalnego browara a nawet kilka. Start w Bazyliszku okolo godziny 22.00. Gdzie i kiedy zakonczymy to sie jeszc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2686/Farewell-Party
|
[quote:eb41ec1afa="ganzallein"]ja znam ich najnowsze dokonania ale jak tak zachwalasz to moze kiedys sprawdze tą płytę.Spiewają pewnie o tym co wyraża muzyka czyli nic wesoleg
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3198/Dead-Can-Dance
|
Witamy i zapraszamy na http://fallenangelsparty.wordpress.com , w końcu ruszyła oficjalna strona wrocławskiej imprezy Fallen Angels Party. Znajdziemy tu zapowiedzi naszych impre
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3454/Ruszyla-strona-Fallen-Angels-Party
|
Hard Rock Cafe w Krakowie, wiecie coś na ten temat?
gdzie powstanie itp, słyszałem o zatwierdzonych planach budowy ^^ :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3710/Hard-Rock-Cafe-w-Krakowie
|
[quote:2edffe6a79="Woland"] W świecie przyrody nie ma takiego zjawiska. [/quote:2edffe6a79]
Owszem jest i zdarza się to nie rzadko, ale rzadziej niż u ludzi. Homoseksualizm c
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4478/Marsze-i-parady-rownosci
|
Bardzo dobra i bardzo trafna recenzja. Nie uważam, zeby ten album był słaby czy rozczarowujący jak wiele osób sądzi. "Machine gun" moim zdaniem to najlepszy kawałek jak zost
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4734/Portishead-Third
|
Katastrowa ! Ten album to kupa gówna ! Elektronika do bani, wokale jak z bojsbendu, a nawet gorzej (lubie Savage Garden). Jedyno "AVO" sie broni. Gniot !
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4990/Pure-Reason-Revolution-Amor-Vincit-Omnia
|
A khem hkemm ogólnie... na początku lipca wpadam na kilka dni do Wrocka, będe musiała załatwić kilka spraw, ale będę chętna na jakieś wyjścia z Wami więc jak coś piszc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5246/BroWro-Festung
|
kto szybki zdazy przed festiwalem, kto nie jedzie moze posłuchac z ORYGINALNEJ płytki (cena ludzka wiec warto) a dodatkowo na innych aukcjach inne fajne tematy)
a ze pare osob s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5502/CASTLE-PARTY-2009-juz-do-kupienia
|
Niesamowite... a kiedy w Blue Nocie są??
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5758/kilimanjaro-darkjazz-ensemble
|
Trzeba będzie napierdalać w imieniu dobra oldskullowego death metalu :)) Frank, łysy bracie, damy rade xD
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6014/Suffocation-zlozy-przysiege-krwi-w-Warszawie
|
Po długiej przerwie, wygłodniały poszukuje kapeli, która go przygarnie:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6270/Palker-z-Lodzi-szuka-kapeli
|
Ktoś z DP się wybiera?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6526/19-edycja-Wave-Gotik-Treffen
|
Jak w temacie - mam do sprzedania kilka ciuszków w stylu gothic.
[URL]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2272553[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6782/sprzedam-kilka-gotyckich-ciuszkow-w-sam-raz-na-CP
|
A mnie najbardziej odpowiada "Under the Sign of Hell", choć wszystkie po za "Pentagram" płytki Gorgoroth raczej stawiam na plus minus równej wysokiej półce. "Pentagram" był
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7038/Gorgoroth-Ad-Majorem-Sathanas-Gloriam
|
O, super. Lubię Garbage, choć ostatnia płyta nie bardzo, to i tak Mansonowa zawsze mnie uwodzi głosem.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7294/Garbage-powraca-z-nowa-plyta
|
To dobra nowina :) Wypije za to :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7550/Nowa-plyta-Decapitated-w-tym-roku
|
normalnie nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!
niesamowita wiadomość! ja chce czerwiec Juz!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7806/Empyrium-zagra-swoj-pierwszy-koncert
|