Marsze i parady równości Wysłany: 2008-11-03 21:02
Jakie jest wasze zdanie na ten temat (tylko grzecznie) 8)
W dupie mam motto ;p
Wysłany: 2008-11-03 21:04
Skoro grzecznie to ja sie wole nie wypowiadac 8)
united we stand divided we fall
Wysłany: 2008-11-03 21:10
W ogromnej większości są one obsceniczne i całkowicie pozbawione dobrego smaku, ukazują one gejów jako istoty nie wiele różniące się od zwierząt, bo nie potrafiące zapanować nad swoim popędem.
Mamy jednakże demokrację i musimy niestety tolerować takie rzeczy, bo inaczej lewactwo orzeknie, że mieszkamy w faszystowskim kraju.
Forever Begins.
Wysłany: 2008-11-03 21:19
[quote:db840ae2a7="Alec-II-Pure"]Skoro grzecznie to ja sie wole nie wypowiadac 8)[/quote:db840ae2a7]
Chodzi o to aby to nie był taki front jak na jednym z podobnych tematów, który wszyscy pewnie pamiętają.
8)
A swoje zdanie każdy przedstawić może :D
W dupie mam motto ;p
Wysłany: 2008-11-03 21:38
To powiem grzecznie iz uwazam, ze najlepszym miejscem do manifestowania swojej orientacji jest sypialnia (jak ktos lubi moze manifestowac tez w kuchni, lazience badz przedpokoju). Ulica jakos nie bardzo mi sie widzi w tej roli. Moze jestem jakis uposledzony, ale jakos nie czuje potrzeby manifestowania na ulicy tego, ze wole panie od panow. Poza tym organizatorzy takich manif czesto (jesli nie zawsze) wybieraja takie miejsca, zeby wzbudzic kontrowersje i szum, jakby nie mogli sobie pomanifestowac gdzies indziej (w Poznaniu chca zaczac pod krzyzami na pl Mickiewicza).
Generalnie to zwisa mi kto sie z kim puka i w co, nie lubie tylko tych tzw aktywistow gejowskich, dla mnie to banda cwaniakow, ktorzy na [i:afaab60d53]wielkiej nietolerancji[/i:afaab60d53] probuja zbic kapital polityczny i ugrac cos dla siebie i swoich najblizszych przydupasow.
---------------
Blaqk Audio-Bitter For Sweet
Wysłany: 2008-11-03 21:40
No to jak grzecznie to mam to w............? :wink: no chyba grzecznie no nie ^_^ niema to jak facet robi to i owo z kobitką i wyłącznie z kobitką ^_^ to tyle....^_^ w tym temacie > proszę o lepszy zestaw pytań ^_^
[img:8128907598]http://myspace-250.vo.llnwd.net/01090/05/28/1090858250_m.gif[/img:8128907598]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2008-11-04 00:06
W Polsce parady wyglądają jeszcze niewinnie. Ich prawdziwe oblicze można zobaczyć na Zachodzie. Rzucanie w przechodniów zużytymi prezerwatywami nie jest niczym niespotykanym. A jak już to kiedyś mówiłem, w Holandii geje zapraszają ostatnio na parady kilkunastoletnich chłopców, żeby wyzwolic ich seksualność ze stereotypów i uprzedzeń.
Forever Begins.
Wysłany: 2008-11-04 09:57
Homoseksualizm jest czymś nienaturalnym. W świecie przyrody nie ma takiego zjawiska. Osobiście uważam to za dewiację, ale nie będę wyciągał szabli i tego zwalczał. Nie oceniam ludzi na podstawie orientacji seksualnej, nie mam zamiaru im szkodzić, ani ich promować. Są dla mnie bez znaczenia. A co do owych wybryków zwanych "Paradą równości", to wywołują u mnie tylko niesmak estetyczny.
Dum Deus calculat, mundus fit.
Wysłany: 2008-11-04 10:26
Teraz nic innego, jak zaczac organizowac jeszcze parady heteroseksualistów, biseksualistów i aseksualistów. Potem moze pojawią się parady asymetrycznych, chodzących po ulicy tylem albo nieopuszczających deski od kibla :roll:
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2008-11-04 10:37
tych niespuszczających deski to bym pogoniła gdzie pieprz rośnie :lol: albo gdzie diabeł mówi dobranoc 8) :wink:
a na serio: czemu od razu wszystko kojarzy się jedynie z marszami "rownosci" homoseksualistów? innych problemów nie ma? no może u nas w Polsce nie jest to tak widoczne, ale co z marszami np. mniejszości narodowych czy feministek? :)
moje zdanie jest takie, że generalnie nie mam nic przeciwko, byleby potem miejsce przejścia marszu nei wyglądało jak pobojowisko (zważywszy że zawsze jakaś młodzieżówka się pojawia, czesto tak wygląda :/)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2008-11-04 10:54
A potem ci wszyscy od desek by sie zebrali i zorganizowali marsz przeciw dyskryminacji :D
Zastanawia mnie, co w rzeczywistości takie parady dają paradowiczom 8) ? Z tego, co widzę, to chyba przede wszystkim kontrowersje, niesmak albo obojętność społeczeństwa. Niech lepiej ci krzyczący zaczną pisać albo malować, przynajmniej będzie spokojniej i jest wtedy szansa, że rzeczywiście trafią ze swoim manifestem do tych, do których trafić mają. Po co od razu robić rozpierduchę i hałasować?
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2008-11-04 12:56
[quote:762feded13="Paskievicz"]jeśli ja mam się grzecznie wypowiedzieć to może hmmmm eeeee: mnie to razi 8)[/quote:762feded13]
Dlaczego? Uzasadnij 8)
Wysłany: 2008-11-04 15:17
[quote:4e16b67fd8]ale co z marszami np. mniejszości narodowych czy feministek?[/quote:4e16b67fd8]
Jesli sie cos mniejszosciom oraz feministkom w tym kraju nie podoba to niech sobie zrobia marsz i niech wymaszeruja stad jak najdalej 8)
---------
Chimaira-Save Ourselves
Wysłany: 2008-11-04 16:27
Moim zdaniem to oni(homoseksualiści) tymi swoimi pochodami to tylko utrudniają ruch uliczny, denerwując i zniesmaczając ludzi. 8)
Ja osobiście jestem przeciwko tego typu marszom.
W dupie mam motto ;p
Wysłany: 2008-11-04 16:28
A niech sobie maszerują, byleby nie robili cyrków i nie przekraczali granicy dobrego smaku :)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2008-11-04 16:34
[quote:f7f671b4dd="CrommCruaich"]A niech sobie maszerują, byleby nie robili cyrków i nie przekraczali granicy dobrego smaku :)[/quote:f7f671b4dd]
Ależ ziomuś,robienie cyrków i przekraczanie granic dobrego smaku to niedłączna część tych parad(vide-zachowanie J.Senyszyn).
Forever Begins.
Wysłany: 2008-11-04 16:45
[quote:ea6d0b4ff2="CrommCruaich"]A niech sobie maszerują, byleby nie robili cyrków i nie przekraczali granicy dobrego smaku :)[/quote:ea6d0b4ff2]
Tu się zgadzam. Dziwi mnie, że chcą być tolerowani, a robią takie okropności. Ja znam homoseksualistów, którzy nie utożsamiają się z tymi od marszów. Walczą o swoje prawa, ujawniają się, ale w sposób godny. Średnio mi się patrzy na kolesia z przyklejonym gumowym f....m, którym wymachuje do przechodniów. Jak można coś takiego traktować poważnie? Ja nic nie mam do homoseksualistów, wielu z nich to fantastyczni ludzie, ale przesady nie lubię.
If you don't live for something, You'll die for nothing.
Wysłany: 2008-11-04 20:36
niedługo kurwa wszyscy będą robić pochody bo będą się czuli dyskryminowani. Ja nie mam nic przeciwko zrobieniu pochodu czy tam czegoś mającego na celu pokazanie że np. metal jest spoko itp ale pochody o przekazie typu: rąbanie w dupe jest ok ?? jak słyszę takie hasła to mnie krew zalewa
W dupie mam motto ;p
Wysłany: 2008-11-05 19:52
puki nie drą mord pod moimi oknami nie przeszkadzają mi.
Wysłany: 2008-11-05 20:23
Na szczęście w mojej wiosce nie ma gejów 8)
W dupie mam motto ;p