Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

pan

He, he, proste pytanie :) Tak bwt - Utwór Bauhaus z tego filmu jest rewelacyjny, polecam "Bela Lugosi's dead"
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9848/David-Bowie-Starman-Czlowiek-ktory-spadl-na-ziemie
Solefald - bardzo dobra kapela. To mocno niedoceniona. Idąca własnymi ścieżkami. ;) Wujas- pisz, pisz. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10104/Solefeld-Norron-Livskunst
Musze koniecznie nabyć ten album, świetna setlista.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10360/Dio-Live-In-London-Hammersmith-Apollo-1993
fajnie odświeżyć - album wciąż robi bardzo mocne wrażenie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10616/Star-of-Ash-The-Thread
Pamiętam tę okładkę, zawsze mnie intrygowało co ,to jest za kaseta. Leżała w przecenach, ale bałem się wydać bez sensu kasę.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11384/Sad-Whisperings-Sensitive-To-Autumn
"Piękny", technicznie zagrany album. Masa smaczków i jeszcze więcej dzikości i agresji, zupełna czołówka death metalu.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11640/Nile-In-Their-Darkest-Shrines
Szukam ciekawej butelki pysznego i wykwintnego alkoholu na prezent dla bliskiej osoby, czy moglibyście polecić miejsce, gdzie mogę go kupić w Polsce?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11896/butelki-alkoholu
co do tych imprez to się nie zgodzę ;] ponieważ nawet moim znajomym głównie chodzącym po dyskotekach ta płytka bardzo się spodobała ;) więc naprawdę trafiła do wszelaki
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/121/DEPECHE-MODE-Playing-The-Angel
No ja bym tu sie zastanowił czy najszybsza. Bo jak słucham płyty Heretic to Geteways jest przy niej wolniejsza. Prosze posłuchac kawałka Enschrine By Grace z Heretic i porówn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/377/MORBID-ANGEL-GATEWAYS-TO-ANNIHILATION
Zdaje się, że ostatnio był tu post noone81 z sensownym pytaniem: po jakim czasie od śmierci mozna pobrać organy? Może ktoś zna odpowiedź :?: Przypuszczam, że póki krew
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/889/Dawstwo-organow
Drogi Macieju, Jest to wspaniały utwór, tak jakby erotyk, a jednak nierotyk... Uwielbiam Twój język, Twoje metafory, to jak operujesz nastrojem, jak powodujesz głębię, to j
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1145/Loze
8O chciałam być tam ale odechciało mi się później i w sumie już nie żałuję, więc thx Harlek za odqpienie mojego poczucia winy :P Browarek Stary :wink:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1657/Metalmania-2007-Katowice-24-03-2007
Juwenalia? Co roku coraz mniej mnie obchodzą, a w tym roku to juz w ogóle. Nie dość że nad Maltę pół miasta musiałabym zjechać, to nie ma nic, co by mnie muzycznie ciągn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1913/Juwenalia
Moj brat urodzil sie 13 i raczej jest to dzien pozytywny o ile nie taki jak codzien, o ile samemu sie nie dopisuje mu nadnaturalnych wlasciwosci. Zauwazamy z reguly to co chcemy i
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2169/Piatek-13-go
moze byc niezle... ale dlaczego na plakacie jest U Bazyla a w DP w Eskulapie? przeniesiono? w sumie im wiecej miejsca by bylo tym lepiej... [img:74899d2d91]http://img234.im
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2681/Metalfilia-2007
Virdianowskie brzmienia klasycznego hard-rocka z elementami gotyku i metalu oraz VoTuMowe progmetalowe dźwięki z czarująco-klimatycznymi melodiami spotkają się na jednym konce
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3449/VoTuM-i-Virdian-na-jednym-koncercie
Wypadało by rozpocząć jakiś wątek na ten temat 8) Piszcie swoje uwagi, zażalenia (tak wiem Rozbit, że jeszcze półtora miecha), życzenia, prośby, dedykacje i komplementy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3705/Panzernacht-Poznan-2008
OMG, ile oni tego wydają..? ;) Co sądzicie o kapeli? Ja kiedyś dużo ich słuchałam, ale chyba się "przesłuchałam". Niby nagrali sporo albumów, ale wracam tylko do jedne
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3961/Mindless-Self-Indulgence-It
Rozszerzenie dokładne informacji o imprezie: [URL=http://img297.imageshack.us/my.php?image=kraftwerkminiinternetbazu0.jpg][img:95d6216d59]http://img297.imageshack.us/img297/5029/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4217/Kraftwerk-Party-Electroperversion
co wiecej, "Cause" mozna uznac za szczyt :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4729/Obituary-The-End-Complete
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło