Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

th

Jestem strasznie ciekaw całość i co z tego wyjdzie. Już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję,ze się nie zawiodę.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10611/Infernal-War-Axiom
Wiem, że autor oryginału jest nieznany, ale nazwisko Tolkiena na okładce wydaje mi się przesadnie duże.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11379/J-R-R-Tolkien-Beowulf
A nie sądzisz, że w nowym Bazylu przy dużym zatłoczeniu zaczyna być duszno? Byłem kilka razy i zawsze to rzucało mi się.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11635/Amorphis-Varmia-U-Bazyla-Poznan-21-08-2017
Książki to prezenty, które zawsze goszczą pod naszą choinką. Wybieram literaturę odpowiednią do wieku dzieci, ale też taką, która rozwija ich zainteresowania. Moja córk
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11891/Prezenty
mam propozycję (zrodziła się w moim chorym, przetrawionym przez alkochol mózgu) żebyśmy zrobili ranking mrocznych napojów, co wy na to ?? każdy głos proszę komentować na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/116/mroczne-trunki
Strasznie podoba mi się jeden utwór, a mianowicie "What else is there". Jeżeli ktoś ma na mp3 i chce uratowac moją duszę to proszę o kontakt, bądz na maila...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/372/Royksopp
[color=violet:9f303ce72f]w związku z poszukiwaniem nowej krwi na imprezy zapraszam na cotygodniowe imprezy (tematyczne). W tą sobotę odbędzie się [img:9f303ce72f]http://www.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/628/imprezy-Rock-Metal-Electro
czy ktoś się wybiera na to wydarzenia... bo ja jestem skłonna iśc...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/884/Night-by-Night
Alkohol jest dobry gdy umie się pić No to dla mnie jest dobry żadne zło...........
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1140/Czy-alkohol-jest-zlem-czy-dobrem
[quote:82c75634bc="Phantom"][quote:82c75634bc="NightAngel"]nic nigdy zawsze nie pasi^^[/quote:82c75634bc] Właśnie udupiłaś dorobek języka polskiego.....[/quote:82c75634bc]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2164/Gotyk-Goth-Gothic-subkultura-a-kultura-alternatywna
Jak w temacie... gdyby nagle na ziemii, w bankomacie, za lada w sklepie lub po prostu w kieszeni w spodniach znalazl/a bys dodatkowe 5000zl na co przeznaczyl/a bys kase. Mysle,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2420/Gdybys-mial-miala-dodatkowe-5tys-zl-to
rozumiem, że chodzi o tą kapelę 8) http://www.youtube.com/watch?v=cGtQ7w-oSCM
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2676/Macbeth-Superangelic-Hate-Bringers-w-listopadzie
Też słyszał ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2932/Daimonion-legenda-w-Poznaniu
Przez cały rok nie obcinać włosów (może z wyjątkiem samych końcówek w ostateczności) :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3188/postanowienia-noworoczne-na-2008
Czy oglądał ktoś film Beautiful Boxer. Opowiada on autentyczną historię tajskiego boksera, który postanowił poddać się operacji zmiany płci. Film ukazuje jego życie od d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3444/Beautiful-Boxer
[img:440ac674a1]http://www.gothic.pl/images/reklama/diorama_ticket.jpg[/img:440ac674a1] hej! pilny mesydż :] organizujemy ekipę na busa na Diorame i Faderhead do Warszawy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3700/Wyjazd-na-DIORAME-19-04-sob-z-Poznania-Busem
Ava Inferi to portugalski a nie norweski zespół -.-
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4212/Ava-Inferi-Blood-Of-Bacchus
ja także szukam i szukam i nikt nie jest tak mroczny jam ma dusza czarna jak noc pozbawiona księżyca i sam zmieszam drogą przez życie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4724/potrzebuje-innego-swiata-mojego
Prawidłowa odpowiedź na konkursowe pytanie brzmi: Zespoły pojawią się w Poznaniu w ramach trasy European Excommunication Tour 2009 - w konkursie wygrali: biedron i CycLone - g
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4980/Wygraj-bilet-na-Death-Dealers-Fest-Vol-V
Klasyka ... Słyszał to ktoś ? Podzielcie sie wrażeniami :) klimat urywa jaja. jak po ciemku słuchałem to miałem ciarki. Po latach stwierdzam, że te granie wcale nie jest ta
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5236/Mercyful-Fate-Don-t-Break-The-Oath
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło