Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Royksopp. Strona: 1

Royksopp Wysłany: 2006-07-26 16:28

Strasznie podoba mi się jeden utwór, a mianowicie "What else is there". Jeżeli ktoś ma na mp3 i chce uratowac moją duszę to proszę o kontakt, bądz na maila...

Wysłany: 2006-07-26 16:36

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Owszem, ten kawałek jest naprawdę fajny (teledysk nawet dobry do niego stworzono), reszta płyty już mniej mi się podoba, no może za wyjątkiem pierwszego tracka "Triumphant"... Mam to na mp3, tylko troche to zajmuje dość dużo. Szmaragdowa, łatwiej i szybciej mozesz to sciagnac korzystajac np. z programu emule lub innych tego typu - to dosc popularny kawalek, duzo go krąży w sieci. Jesli nie moge spróbować ci go przeslac- podaj maila - ale nie ręczę że mi się uda wyslac. Ino szybko, bo rano wyjezdzam na Castle

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-07-26 16:53

Dzięki ci o Minawi :) jagienek@o2.pl

Słyszałam, że cała płyta nie jest juz tak dobra jak ten jeden kawałek. a co do ściągania z emulka i takich tam, to niestety nie mam u siebie takich możliwości...

Wysłany: 2006-07-26 17:09

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

ok, spróbuje ci wyslac w takim razie :)

Wysłany: 2006-07-27 12:41

Minawi... dostałam maila bez załącznika... Szkoda...

Wysłany: 2006-07-27 13:07

ScathNox (Bicz)
ScathNox
Sigil koło Legnicy

Z ciekawości ściagnąłem ten kawałek i nawet spodobal mi się w szczególności ciekawy wokal.
Jesli jeszcze nie udało ci się go zdobyc to moge wysłać

Jak najdzie mnie ochota to napewno cos napisze.

Wysłany: 2006-07-27 13:22

Byłabym wdzięczna ScathNox :) jagienek@o2.pl

Wysłany: 2006-07-27 14:36

ScathNox (Bicz)
ScathNox
Sigil koło Legnicy

Właśnie wysyłam powinło za kilka minut dojść do ciebie. Ale jesli znowu dostaniesz maila bez załącznika tak jak od Minawi to wtedy zamieszcze tą mp3 na jakimś serwerze i wtedy ściagniesz z linka ktory ci podam.

O 15:55 wkoncu udalo mi sie wyslac, napisz czy dostalas czy nadal nie ma.

Wysłany: 2006-07-27 16:06

ScathNox - Dziękuję bardzo :)

Wysłany: 2006-07-27 19:43

ScathNox (Bicz)
ScathNox
Sigil koło Legnicy

Cała Przyjemność po mojej stronie :)

Wysłany: 2006-07-31 22:00

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Droga Szmaragdowa, wyslalam z zalacznikiem od razu, ale widocznie cos ostatnio mi się zwala z tym kontem na o2 :evil: Takze bardzo cie przepraszam jesli nie doszlo, a teraz to dopierom co wrocila z Castle Party więc nie moglam ci ponownie wyslac bo juz mnie w domu wtedy nie bylo...

Wysłany: 2006-08-14 19:04

też bardzo lubię ten kawałek :-) Ciekawy wokal :) ogólnie ma coś w sobie.... :) Pozdrawiam

Wysłany: 2006-08-17 07:22

Świetny jest, chodź reszta ich utworów jakoś mi nie podchodzi...

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2006-08-17 12:37

Foxy (Bicz)
Foxy
Włocławek

Royksoop - zgrabniutka muza. Niektóre kawałki wpadają w ucho, inne mniej - jak to zwykle bywa.

Ja po raz pierwszy obejrzłam teledysk "What else is there" w zeszłym roku, chyba w MTV albo innej masowej telewizji muzycznej.
Urzekł mnie swoim nostalgicznym i lekko surrealistycznym klimatem, który porównać mogę nawet do klimatu teledysków Bjork (którą zresztą bardzo lubię).

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it.

Wysłany: 2009-03-24 18:04

ostatnimi czasy wydali nowy materiał ,słyszał juz ktoś ,warto poświęcicć czas na odsłuch?zmienili styl czy nadal grają death metal? :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło