no co jak co ale perkusisty to na tym albumie, że tak powiem - nie ma 8) jego rolę przejął automat zaprogramowany jak pamiętam przez Maria
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3685/Sacriversum-Sigma-Draconis
|
Dwa wolne miejsca w samochodzie. Start z Warszawy koło godz. 16.00 w sobote. Powrót w niedziele skoro świt (czyli w południe :D). Info na priv lub GG.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4197/Warszawa-Plock-Therion
|
Dobrze, że bardziej mrocznego koloru czcionki nie było...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4709/Tak-bylo
|
pamiętam że jak kupiłem tę płyte na pirackiej kasecie z TAKTu to byłem mega wkurwiony okładką ( a kupiłem ja tylko dlatego że juz znałem "Rotten Perish" ;-)) Co to miał
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4965/Messiah-Extreme-Cold-Weather
|
Depesz Mode, depesz mode ... choćby nie wiem jak wielu fanów mieli to nikt mnie chyba do tej płyty nie przekona. Moje kilka odczuc odnosnie tej płyty:
1. Zdecydowanie jeden
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5221/Depeche-Mode-Sounds-Of-The-Universe
|
Jesli ktoś ma płytę XIII Stoleti - Ztraceni V Karpatech (interesuje mnie tylko wydanie Happy music) w dobrym stanie i che się jej pozbyc to chętnie odkupie.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5477/Odkupie-CD-XIII-Stoleti-Ztraceni-V-Karpatech
|
Poprzednie 2 albumy są boskie, mam nadzieję, że pójdą tą ścieżką... Czekam:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5733/Kolejna-plyta-Septic-Flesh-jesienia-2010-roku
|
ja o chlebie a ty o niebie hehe, nie istotne,
a jeśli już mowa o orginalności i pomysłach to istnieja/istniały w tym kraju kapele które potrafią/potrafiły robić coś cie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6245/Polski-Death-Metal
|
[quote:a1692fe57f="CrommCruaich"]Lubię knajpy pod nasypem kolejowym w okolicach PKP, głównie za dobrą jakość piwa ;)[/quote:a1692fe57f]
Taa "czeski Raj"no albo "lamus", "A
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6501/Wroclawskie-knajpy-plusy-i-minusy
|
ze swej strony zapraszam na secika od 22:00 wybrałem nieco niesztampowych kompozycji DM - tych z mocniejszym zabarwieniem elektronicznym z dawnych czasów
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6757/A-Night-of-Freelove
|
Polecam nowy klip który znajdzie się na załączonym do albumu DVD ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I_JEalVtmaU&feature=player_embedded[/youtube]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7269/Antimatter-Alternative-Matter
|
Ładne, ładne, ale wszystko idzie w strasznej prostocie, spacer->robert->miłość->wiadomosc itd.. Troszke wiecej dialogow, szczegołów powinno byc troszke dłuższe gdyby rozbu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7525/Bagno
|
Hmm sympatyczna recenzja zapomnianej płyty zapomnianej kapeli:). Razi mnie trochę tylko pewna niekonsekwencja tj. we wstępie napisane jest, że krążek należy do tych, na któ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7781/Xentrix-For-Whose-Advantage
|
ma ktoś może wolne jedno miejsce,bo jedna tu osoba wybiera się tam i niema jak się zabrać,najlepiej z okolic pomorskiego dajcie znać
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8037/Sonisphere-Festival-2011-Iron-Maiden-Motorhead-Slipknot
|
W Serious Sama szczególnie w jego pierwszą część grałem ze 20 razy :) ale dopiero teraz było mi dane zagrać w [color=green:a74338ca4e]Serious Sam HD - The Second Encounte
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8293/W-co-se-gracie
|
W końcu jakaś dobra wiadomość ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9317/Nowy-album-Santa-Hates-You-we-wrzesniu-tego-roku
|
Podoba mi się bardziej niż poprzednie. Czekam na kolejne pozycje ;) Jesteś wciągający
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9573/Industrial-Love
|
Tytuł miał tylko zwrócić Waszą uwagę ;) teraz konkrety - dwie wredne "bicze" planują w sobotę podbój wrocławskich knajp, macie jakieś propozycje? ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9829/CYCKI-X-2
|
Brzmi niczym zaklęcie... dopiero ostatni wers otwiera oczy. Inspirujące...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10085/Nekrolow
|
3) Rok temu zacząłem dość dokładnie segregować śmieci. Papier wyrzucam rzadko więc w pewnym momencie wygrzebałem stamtąd rachunki za jedzenie z trzech miesięcy. Pół ro
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10341/10-pomyslow-na-lepszy-swiat-3-4
|