Zet, czy ty w ogóle kliknąłeś w link, który Kuba podał poniżej swojej wypowiedzi? Czy jestes juz na tyle leniwy, że wolisz obarczać winą innych samemu nie robiąc nic? We
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2400/DarkPlanet-Night-IV
|
Taka drobna refleksja...
Zauwazylem, ze wsrod coraz to wiekszej liczby mlodziezy odnotowuje sie alkoholizm. Sprawa jest powazna, gdyz ludzie tlumacza to sobie na niezwykle rozmait
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2656/Alkoholizm
|
[color=green:eb864db985]No w koncu!! Juz dawno temu dostalem info o tym ze Dani & Co. planują nagrac cover Siostr Szekspira, ale w pewnym momencie news ten, zdawaloby sie umar
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2912/Cradle-Of-Filth-Thornography-Deluxe-Harder-Darker-Faste
|
Co do języka w jakim jest tekst piosenki, slyszalem kiedys ze isnteja kapele ktore swoje teksty spiewaja po łacinie, jesli ktos znae takie kapele lub pojedyncze walki to niech co
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3424/Teksty-polskie-czy-angielskie-niemieckie-etc
|
Muszę to zobaczyć :-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3936/Psyclon-Nine-Parasitic
|
Impreza się udała,ludzisków :-) było sporo.Mam nadzieję,że takie spotkania będą coraz częściej!!! Pozdrawiam tych,którzy wczoraj bawili się w Rude Boy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4192/Night-Watch-5-reaktywacja
|
Świetna recenzja i świetna płyta. Słychać tu fascynację latami 80-tymi, a jednocześnie cały LP brzmi niesamowicie nowocześnie. Ja najbardziej lubię ,,Give back the mom
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4448/Felix-Marc-Pathways
|
Z wielkim bolem serca jestem zmuszony stwierdzic ze Anathema sie skonczyla. Czytajac te relacje utwierdzilem sie w tym przekonaniu niestety. Idac na koncert Anathemy wiekszosc ludz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4704/Anathema-Warszawa-Krakow-20-21-10-2008
|
powiem krótko, zgadzam się w 100%, modelowy przypadek odgrzanej parówy, bez zimnego piwa nie do przełknięcia ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4960/Satyricon-The-Age-Of-Nero
|
Bzdury, bzdury, bzdury ! Zgodzę sie jedynie z faktem, że jest to kupa solówek.
Kilka uwag odnosnie recenzji:
1. Nie wiem co jest niesamowitego w wokalu Alexiego. Moim zda
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5216/Children-Of-Bodom-Follow-The-Reaper
|
Lol - facet w obcasach? Chyba dała o sobie znać kobieca natura ;D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5728/Tu-i-teraz
|
Dla wszystkich przyjaciół z DP.Jesteśmy po działaniach w Kenii: 2 koncertach i wykładzie + workshopie dla studentów Uniwersytetu Kenyatta w Nairobi.Koncert 10.XI. w Italian I
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5984/Konikiewicz-Transgroove-listopadowa-trasa-w-Afryce
|
Tych historii o kupowaniu zwierząt przed świętami nasłuchałam się od znajomej, która pracuje w markecie, gdzie sprzedają zwierzęta. (sic!)
O opiece weterynaryjnej zapo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6240/Rybka-do-kieliszka
|
Amphi Festival, Kolonia (DE), 24-27 lipca 2010
Oto najnowszy rozkład jazdy zespołów (w kolejności alfabetycznej ;) )
Sobota, 24.7.2010:
Zespół- zwycięzca konkursu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6496/Amphi-Festival-2010
|
dokladnie :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7008/potrzebne-chetne-dziewczyny-w-stylu-gothic-metal-do-sesji-zd
|
Hell-o,
W związku z zainicjowaniem pierwszego magazynu drukowanego dla fanów i miłośników kultury i muzyki: ELECTRO, CYBER, GOTHIC, DARK WAVE, NOISE, INDUSTRIAL, EBM, NEOFO
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7264/szukam-wspolpracownikow-do-magazynu
|
No to zapowiada się kolejna muzyczna uczta;) Ciekawe czy po "Cosmogenesis" wyjdą obronną ręką z nowym materiałem.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7520/Obscura-ujawnia-szczegoly-nowej-plyty
|
no i wyszło szydło z worka: nie byłabym kobieta gdybym nie miała problemu z butami :idea:
oprócz tego, ze co najmniej podoba mi się pięć par i nie umiem wybrać fasonu, kt
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7776/buty-Demonia
|
Bardzo dobra płyta,choć to nie do końca moje klimaty to śmiało mogę ją polecić.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8032/NeraNature-Foresting-Wounds
|
serdeczna płyta, wracam do niej czesto gdy chcę posłuchać czegoś mniej wymagającego odpocząć po prostu, czuć klimat Bolt Throwera w brzmieniu i motoryce tych utworów co m
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8288/Heaven-Shall-Burn-Deaf-to-our-Prayers
|