Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

r-ked

a jednak Antichrist nie podolal. Uwazam "Words That Go Unspoken..." za najciekawsza plyte "satanistycznych gentelmenow" 8) btw. "Chorizon" tez niczego sobie.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2143/Aker-e-Words-That-Go-Unspoken-Deeds-That-Go-Undone
[quote:629a4e827e="Harlequin"]Geniusz kompozytorski, świetna technika, kapitalne pomysły - czyli wszystko to co sprzyja temu, aby zespół był zapomniany.[/quote:629a4e827e] Je
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2399/Anglagard-Hybris
[color=red:3f4dce798b]w Hilusiu? OMG! OMG! OMG! oj już czuję jaki będzie to SROGI WIECZÓR... :) wszystkich, którzy nie mieli jeszcze styczności z tym miejscem lojalnie uprzed
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2655/Artrosis-rozpoczyna-prace-nad-nowa-plyta
Tak!W końcu coś z humorem.Już myślałam,ze utonę w tych mrokach i śmierci..Czepiłabym się ostatniego wersu ze względu na rytm,ale sobie daruję,bo reszta to nadrabia:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2911/Her-Helm-Doktorro-2
wyjÄ…tkowy tekst... pozdrawiam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3423/Tym-razem
Powiedzcie tylko szcerze co sadzicie o swojej rodzince.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3679/Rodzina
chyba będą nas zachęcali do spożycia owych grzybków podczas CP... albo właśnie bez grzybków nie da się tam w tym roku wysiedzieć :lol:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3935/CP-2008-plakat
A może warto zaufać powiewowi wiatru, jego świstom w gałęziach... i po 3 kropkach rzucić się w wir,w wietrzny wir by zobaczyć dokąd nas on zabierze...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4191/znow-trzy-kropki
hmm dobrze napisane...ale nie podoba mi się niestałość rymów, na początku od razu rzuca mnie się w oczy rym krzyżowy, a potem trochę on się gubi, jak na tak krótki wiers
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4447/Upadly
:twisted: byłam na tym 2 razy i zamierzam polesc 3 xD ;p był kto? jak wrazenia? ;>
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4959/Krwawe-Walentynki
Zestawik ciuchów: [img:5e1456d4e0]http://img.photobucket.com/albums/v237/joinka/allegro/2009/zestaw/k05.jpg[/img:5e1456d4e0] [url]http://allegro.pl/item615185543_goth_gotycki_
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5215/Sprzedam-zestaw-ciuchow-gorset
Oczywiście prawidłowa odpowiedź to: Ostatnie wydawnictwo Sepultury to album "A-Lex". Zwycięzcami zostali: sasan oraz kasiaada, gratulujemy i życzymy udanego festiwalu!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5471/Wygraj-wejsciowki-na-Devilstone-Open-Air
bardzo dobra cd polecam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5727/The-Beauty-Of-Gemina-A-Stranger-To-Tears
Niezmiernie wyczerpująca i merytoryczna recenzja, a płyta...? Super. naprawdę chyba najlepsza, dojrzała i po prostu "słuchalna".
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5983/Rammstein-Liebe-Ist-Fur-Alle-Da
Witam wszystkich forumowiczów. Nie wiem czy ten wÄ…tek już siÄ™ kiedyÅ› pojawiÅ‚. Wychodze do was z zapytaniem czy ktoÅ› natknÄ…Å‚ siÄ™ na nowelÄ™ zatytuÅ‚owanÄ… "GOTH" napisanÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6239/Goth-Otsu-ichi
Witajcie, jeśli ktoś chciałby sobie powróżyć to zapraszam : ) http://www.allegro.pl/item988406302_tarot_wrozba_1_pytanie_kompleksowa_odpowiedz.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6495/Tarot-wrozby-itp
Proszę redakcję, o usunięcie tego wpisu. Wkleiłem go przez przypadek.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6751/Kra-nowe-brzmienie
W tę niedzielę, 5 września w okolicach katowic w okolicach południa potrzebne chętne dziewczyny posiadające ubiór w stylu gothic/metal do sesji zdjęciowej zespołu metalowe
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7007/potrzebne-chetne-dziewczyny-w-stylu-gothic-metal-do-sesji-zd
Grupa The Creepers grająca coś w stylu horror rocka poszukuje wokalisty, który najlepiej z Warszawy, bo oni tam stacjonują. Chłopaki mają już swoje piosenki, sami grają, a
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7263/Poszukuje-wokalisty
Jedzie ktoś z Polski w ogóle na to?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7519/Before-the-Down-Varenpisara-i-Avatar-na-FME