Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

r-ked

...bo w Sopocie się zaczęło je..ć , co raz to mniej ludzi, a te ktore siedzą mają mniej niż należy mieć do pełnej dokumentacji... Zbiór lekkiego plastiq i tapicerowych
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/862/Dark-Entries
Hmmm... Coz tu dodac poza tym, ze fajny ze mnie kaczi, jazzy i cooly dark Lolit :D Oczywiscie bez obrazy Haniu, wiesz ze Cie lubie, ale jakos nie moglem sie powstrzymac... Mam d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1374/Gothic-Lolita
Zaiste piekna jesto to wieść dla metalowego swiata muzycznego naszego kraju bo otwiera to możliwosc do występu innych polskich zespołów w przyszłosci na tej jakże prestiżo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1630/Polski-zespol-na-Ozzfest-2007
Howgh Ciekawi mnie czy ktos tu z okolic poznania gra w Takkena V I Soul Calibura 3. Albowiem nie mam z kim grac (buu).
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1886/Tekken-Soul-Calibur
Gdybym miał taką możliwość przeniósłbym się do świata Wiedźmina i został wampirem na odwyku:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2142/Gdybym-mogl-mogla-wskoczyc-do-ksiazki
Wrażenia z koncertu w Poznaniu 3.10.07 Nie ma co koncert naprawdę doj*ba(na)ny hehehehe. Szkoda tylko, że mój nr1 tego występu czyli Rotting Christ miał tak mało czasu na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2654/Blitzkrieg-4-Tour-2007-Poznan
zapraszam w imieniu orgaznizatorow czyli Frail i Zielonego na te zapewne niepowtarzalną impreze i koncert Przeniesiemy na chwile podczas naszych setow klimaty BloodLust i 4th F
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2910/Darkbeat-17-11-sob-Liverpool-Wroclaw
[quote:ccb7047da0="Kiris"]to mozemy stworzyc nowy topic: "nie chce poznac" i tu wymieniamy cechy, ktore nam nie pasuja..hehe moze ktos sie wpasuje w ten opis, bo zawsze wiecej jest
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3166/Chetnie-poznam-jakas-fajna-dziewczyne-z-Poznania
ja akurat znam, a że są mało znani w Polsce to dobrze, swiadczy to o tym że są dobrym zespolem, gotyckie brzmienie z lat 80tych-nie każdemu sie spodoba zwlaszcza jak sie wych
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3422/Diva-destruction
We wtorek 8.04 w radiu Afera o godz 18.00 bedzie wywiad z Artrosis na programie AMM, beda równiez rozdawane wejsciowki na ich koncert w Blue nocie. chetnym ktorzy maja ochote prze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3678/artrosis-wywiad-i-darmowe-wejsciowki-do-blue-nota
Na wstępie chciałabym uprzedzić że mój wpis nie ma na celu rozpoczęcia dyskusji - a jedynie przekazaniu użytkownikom DP ciekawych adresów, które mogą się przydac (np. po
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4190/Biblioteki-cyfrowe
Zapowiadany zespół nie wystąpi, jego miejsce zajmie Impact Pulse: http://www.myspace.com/impactpulse
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4446/Prophetic-Dream-Night-Watch-6
Polecam płyty Volbeat na dzisiejszą sylwestrową noc. Nie zawiedziecie się :wink: Cięższe rock'n'rollowe granie zapewni szampańską zabawę :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4702/Volbeat-Guitar-Gangsters-Cadillac-Blood
Kupiłem tę płytę w zajebistym momencie dla niej, tzn gdy moje fascynacje thrashem bardzo szybko zmierzały ku death metalu, dlatego cholernie sobie ją cenie bo trafiła wtedy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4958/Messiah-Rotten-Perish
szpilki na koturnie demonia pleaser: http://allegro.pl/item678342856_demonia_pleaser_buty_szpilki_cyber_goth_fetish.html mini spodniczka z lacku z logiem biohazard: http://all
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5470/Sprzedam-Cyberdog-Demonia-itp
No wreszcie nowe słuchadło z baśniowej stajni TBM. Lubię tą kapelę min za orginalność twórczości i żywiołowe koncerty tylko pewnie znowu będę musiał śmigać za zac
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6750/The-Birthday-Massacre-Pins-Needles
[quote:80f5a4e4ee="Harlequin"]A o co loto w tym wpisie na blogu ? Bo jak dla mnie to taki jakiś emo-syfiasto-kupowaty :P[/quote:80f5a4e4ee] Już nic nie loto,każdy ten emo-syfia
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7006/Moj-schizofremiczny-mozg-dzis-wymyslil
Zacieram łapki :))
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7262/Accept-po-trzykroc-w-Polsce
Sprzedam butki gotyckie które kupilam jakis czas temu jak mieszkalam jeszce w londynie przez strone : http://www.pennangalan.co.uk/ dokladnie moj model który mam do sprzedanie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7518/sprzedam-bardzo-wysokie-buty-na-platformie-prosto-z-londynu
Zaciekawiona pozycjami jak "Zmierzch" oraz "Pamiętniki Wampirów" sięgnęłam po obydwie. "Zmierzch" i całą trylogię przeczytałam zasypiając wielokrotnie po drodze. Stwierdz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7774/L-J-Smith-Pamietniki-wampirow
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło