Tekken/Soul Calibur Wysłany: 2007-05-08 11:44
Howgh
Ciekawi mnie czy ktos tu z okolic poznania gra w Takkena V I Soul Calibura 3. Albowiem nie mam z kim grac (buu).
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Wysłany: 2007-05-08 14:26
Jezeli chcesz dam ci kontakty do graczy z Poznania i okolic. Jak wszystkie odgrzebie to Ci na PW wysle :)
Wysłany: 2007-05-08 15:31
a mozeby tak rozwinać ten temat?
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Wysłany: 2007-05-10 10:27
jestem za :D, temat jak najbardziej interesujący. Soul calibur bije tekkena jak dla mnie. Ten drugi kojarzy mi się z wakacjami na automatach nadmorskich . więc dlatego jeszcze został mi sentyment.
Wysłany: 2007-05-13 07:00
W Poznaniu w SC3 gra nieźle kilka osób (ok. 7). Jeśli chcesz wiedzieć więcej, wejdź na http://soulcalibur.xt.pl/ i znajdź Mochola.
BTW: 2 tygodnie temu w Poznaniu był turniej SC3 :wink: Przyjechało 5 Niemców (czwarty team w Europie), ale na podium stanęli tylko reprezentanci Warszawy - ja, Ring oraz Heniek.
Jeśli chodzi o Tekkena zaś, to tych osób jest tak ze 3 razy więcej http://www.manjikai.com/development/index.php
Wysłany: 2007-05-13 07:12
Di czy ja dobrze widze xD to Ty czasem przed Revolution nocowałeś u mnie (Kris) i u Slide'a z Respectem? :)
Wysłany: 2007-05-13 07:14
Wysłany: 2007-05-14 12:54
Wejsciowki to nic w porownaniu z tymi opowiesciami o bombach itp :) Milo znowu widziec :) my ze SLide juz sprzedalismy konsole czasem na kompie Slide zagra w GuiltyG i koniec przygody z grami...
Poczekam az ps3 stanieje i dopiero kupie :) bo Xbox pad ssie :D
Wysłany: 2007-05-18 18:24
Soul Calibur bije Tekkena takze moim zdaniem.
Zawsze wolalem nawalanki z bronia, tych jest znacznie mniej (nawet jezeli to tylko dodatek ku ogolnej pociesze graczy).
Denerwuje mnie tylko jedna rzecz przy ostatnim SC. Dodatkowe postaci.
Rozumiem jeszcze Heihachi'ego, ale, zeby Link i Spawn?
IMO, znacznie psuje klimat, gdy na mojej czarnej skrzyneczce mam lac sie z komiksowym i typowo amerykanskim Spawnem (do ktorego samego nic nie mam)
Wysłany: 2007-05-21 15:46
Tym razem ja muszę się zgodzić z przedmówcą :P . Gra ktoś może jeszcze w Amplitude?? :D
Wysłany: 2007-05-21 19:13
W SC3 nie ma juz Henkiów ani innych linków.
Jest propozycje aby sie kiedyś grupką umówić i wyjść gdzieś pograć w Tekkena/SC (np. wilczek) Co wy na to?
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Wysłany: 2007-05-26 18:49
Wysłany: 2007-05-26 22:45
Nie :P