OSTATNI BILET na festiwal (XIII Stoleti, Deathcamp Project i inni) w Pradze (19.04 - sobota) zostal do wziecia - chetni na priva prosze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3672/Bilet-na-XIII-Stoleti-w-Pradze-19-04-na-zbyciu
|
Co o tym sądzicie?
[url=http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5279377,Alarm_dla_Unii__Awaria_slowenskiej_elektrowni.html] AWARIA ELEKTROWNI[/url]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3928/Czy-bedzie-drugi-Czarnobyl
|
A jak taki metal wyjdzie poza szablon i zacznie też słuchać disco, to będzie jeszcze metalem? Czym się charakteryzuje subkultura metalowców, bo chciałabym, żeby ktoś mnie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4184/pozerstwo
|
prawidłowa odpowiedź to: Progesja obchodziła w tym roku 5te urodziny. Zwycięzcami zostali Riff i Sebastian. Gratulujemy.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4440/Wygraj-bilet-na-Metal-Halloween-w-Progresji
|
oooooooo nie mogę się doczekać, będzie świeżutka total zlewa :lol: :lol: :lol:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4696/Nowa-plyta-Arkony-wiosna
|
Otóż... muszę przyznać, że odpowiedź była nieco podchwytliwa :) dlatego uznawaliśmy dwie:
"Nero" oraz "Reghina". Zwycięzcami w naszym konkursie zostali: CrommCruaich ora
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4952/Wygraj-bilet-na-koncert-Closterkeller
|
Nie no Devin to sie objawił juz w 1993 przy okazji nagrań do "Sex & religion" Steve Vaia :) choc wtedy to była troche inna muzyka
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5208/Devin-Townsend-Ocean-Machine-Biomech
|
[quote:d873b090fd="minawi"]porównajcie sobie jak to jest na darkowych imprezach w innych miastach - np. we Wrocławiu (bo w Warszawie to wiadomo, że więcej ludzi), często też
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5720/Kwiestia-poznanskich-imprez-dark-electro
|
legenda to się zgodze, ale death metalowa? hehe, a zresztą, skoro w dzisiejszych czasach In Flames to podobno death metal to Cynic tym bardziej ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5976/Cynic-pracuje-nad-nowa-EP
|
Z racji tego, że już ich widziałam, już się z nimi fotografowałam etc. nie podnieca mnie pianie nastolatek "ach bo Jyrki przeszedł obok". Także nie będę się podniecać b
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6232/The-69-Eyes-Mandragora-Scream
|
niezłe połączenie metalu i klimatów szantowych
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6488/Alestorm-supportem-Sabaton-na-World-War-Tour
|
Sprzedam bilet na Masters of Rock 2010 - cena do uzgodnienia, kontakt: 669211510
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6744/Bilet-na-Masters-of-Rock-2010
|
Jestem ogromnie ciekaw co pokażą Ci panowie... jesli za kompozycje odpowiedzialni bedą Schaeffer i Flynn to moze byc baaaaaaaaaaardzo ciekawie :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7000/Atheist-odkrywa-tajemnice-Jupitera
|
Aleksandro, jeżeli jakimś cudem to czytasz to proszę wyślij mi PW. Wiem, dostałem od Ciebie numer telefonu, ale go wyprałem przez przypadek w pralce! Zdemolowałem całkowici
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7256/Do-Aleksandry-ktora-kosila-u-Bazyla-w-pilkarzyki
|
Kurcze :P Tyle razy mijałam Hard Rock Cafe, a ani razu nie miałam czasu tak wejść :C Czuję się z tym okropnie. Następnym razem muszę tam koniecznie zajrzeć, choćby na sek
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7512/Hard-Rock-Cafe
|
No i super, zobaczymy efekty.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7768/Artrosis-w-nowym-starym-skladzie
|
??? Coś więcej???
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8024/Drugi-dzien-Silesian-Massacre-Festival-vol-3-odwolany
|
Artystyczna dusza zamknięta została w tym człowieku. A poza tym - lotny kontrast między ziemią, a niebem. Miło się czytało :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8280/9-sierpnia-2011
|
W Śląskiej Bibliotece Cyfrowej, pod podanym poniżej linkiem, można znaleźć czasopismo Odrodzenie redagowane przez członków Bractwa Odrodzenia Narodowego (BON) i Świętego
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8536/O-Swietym-Kole-Czcicieli-Swiatowida-SKCS-1921-1989
|
ciekawe :> prawie nikt tutaj nie zagląda... a szkoda... - albo nie komentują nic w tym dziale :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8792/HELL
|