Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

r-ked

Hej, Kto z Łodzi jedzie na CP ? Piszcie śmiało :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9047/Castle-Party-2012
Słyszałem już o nagrywaniu płyt po piwnicach (i to przez światowe bandy), magazynach, tunelach i innych tego typu miejscach w celu uzyskania "brudnego brzmienia", ale stodoła
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9303/Hunter-nagrywa-plyte-w-nietypowym-miejscu
Ja też nie mogę przejść obojętnie...obok takiego steku bzdur. Płyta to nadal post-rockowe łojenie, a brzmienie jest bez zarzutu, przestrzenne i pełne, wszystko słychać,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9559/Tides-From-Nebula-Earthshine
kusi ,kusi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9815/Unholy-Posen
Jak w tytule - sprzedam książki o tematyce magicznej, jak: Necronomicon (stan bdb), Biblia La Vey'a, "Duchy, gwiazdy i czary" deCamp'ów i inne. Niektóre to prawdziwe unikaty. P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10327/s-ksiazki-o-tematyce-magicznej
Dla mnie te wszystkie Centinexy, Demonicale, Intermenty Nominony (wyjąłwszy Monumentomb) to taka marna II liga defowego pitolenia bez polotu i pomysłu, szkoda czasu.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10583/Centinex-Redeeming-Filth
Co tu będę pisał, płyta, która w liceum obniżyła mi średnią, tak się w niej zasłuchiwałem...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11351/Amorphis-Tales-From-The-Thousand-Lakes
Nie bardzo czaję co powoduje takimi ludźmi, znudzenie, przećpanie cyz inne bóle dupy? Mógł sobie jeszcze pomuzykować ale wybrał sznur, słaby koleś choć świetny muzyk/w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11607/Chris-Cornell-nie-zyje
Prawidłowa odpowiedź to: Władca Pierścieni składa się z sześciu ksiąg. Nagroda trafia do: Orchidea69, Elleanora oraz little_lie. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11863/Wygraj-ksiazke-Tolkien-Czlowiek-ktory-stworzyl-Srodziemie
mi sie podobało:) zajebiście zagrali:D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/88/dragon-s-lair
JAko że zdarza się wspaniała okazja spotkać się w gronie użytkowników DarkPlanet, zapraszamy na 2 oficjalne "zloty" DP! :) Większość z nas będzie już w czwartek 27go
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/344/Zlot-DarkPlanetan-na-Castle-Party-zapraszamy
...mam nadzieję,że pokażą klasę...tak jak na metalmanii bo jeszcze pamietam ich koncert...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/600/Amon-Amarth-jedyny-koncert-w-Polsce
Spoko zespół, polecam ;) lubi ktoś? :wink:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/856/MY-CHEMICAL-ROMANCE
Dobry jest ten wiersz :wink: A wiesz, ze gdy bylam mlodsza, to lubilam spacerowac po cmentarzu w poszukiwaniu miejsca wiecznego spoczynku?? Bylam strasznie slaba psychicznie, mial
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1112/Samobojca
Ogłaszamy nabór do klanu Half-Life 2. Swoje aplikacje należy kierować do Dravena. Wymagane: Dyspozycyjność Umiejętość pracy w grupie. Conajmniej roczne doświadc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1624/Klan-Half-Life
także odwołany, źródło - strona główna Moonlight
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1880/MOONLIGHT-support
No tak, Richard Christy na garach, ale tym razem nie pomogło, bo reszta zespołu jest zwyczajnie przeciętna :/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2136/Burning-Inside-Apparition
tak to się dzieje kiedy Amy Lee próbuje sama napisać teksty i skomponować do tego muzykę :> powstaje 1000x my immortal itp. :lol: no ale cóż, oto mamy muzykę dla 14sto
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2392/Evanescence
Witajcie Kochani:) To ogłoszenie głównie do Krakowskiego Dark Planetowego Grona:) Otóż wybieram sie na koncert The 69 Eyes i jak na razie nie zorganizowałam sobie nocle
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2648/Nocleg-w-Krakowie-z-piatku-12-10-na-sobote-POSZUKIWANY
[quote:cced803f2e="BarTolmai"] :arrow: Powiązania 7s gitar morbidów z popkornem wołają o wpierdol ;)[/quote:cced803f2e]Mało powiedziane ale zakończmy na tym :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3160/jazda-po-nu-metalu
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło