Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

r-ked

Coś krotka ta recka, Gniewol, ale przeboleję :wink: Szczególnie z tego powodu, iż płyta jest NIESAMOWITA :!: :twisted: Zachęcona przez wyżej wspommnianego autora recen
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3159/NewBreed-Child-Of-The-Sun
Kto z was słucha Evanescence? Macie posluchajcie i pooglajcie a na koniec napiszcie co o niej myślicie! http://pl.youtube.com/watch?v=YxQrPXPSVhQ http://pl.youtube.com/watch?v
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3671/EVANESCENCE
Człowiek bez marzeń = człowiek bez przyszłości
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3927/Czlowiek-bez-marzen-czlowiek-bez-wyobrazni
Pod poniższym linkiem Peter wyjaśnia przyczyny odejścia Daraya i Mausera z Vadera. http://muzyka.interia.pl/metal/news/vader-nie-chodzi-o-kase,1169869,47 Reasumując: -Da
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4183/Odejscie-Daray-a-i-Mauser-a-z-Vadera
wypowiedzcie sie na tym temacie, co sądzicie o tym (sie tak wyraże) podgatunku metalu bo według mnie to sprzeczne z założeniami które głosi gatunek muzyczny pod tytułem ME
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4439/White-metal-totalna-sciema
Ludzie często mylą potworność samotności z pięknością przebywania czasem samemu. Jeśli ktoś twierdzi, że lubi samotność, to znaczy że nawet nie wie, jakim jest szczę
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4695/Samotnosc
[color=green:beac272e85][b:beac272e85]Wilkołak - lustro[/color:beac272e85] http://www.allegro.pl/item561623616_gotyckie_lustro_wilkolak_wilki_trybal_wojownik.html [color=green
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4951/TRUMNA
przecież oni nie istnieją?! reaktywacja:D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5207/Immortal-pracuje-nad-nowa-plyta
W przyszłym roku ,w czerwcu wybieram się w podróż mojego życia! Podróz Koleją Transsyberyjską. Mam już prawie "opracowany" plan.Ekipa sie zebrała,chęci są ,kasa będzie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5719/Kolej-Transsyberyjska-2010
Cóż, przeczytanie tego bloga tylko utwierdziło mnie w słuszności mojej decyzji. Choć bardzo chcę wyjechać gdzieś do pracy za granicę(wprawdzie ja myślę bardziej o skand
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5975/Pooola-CTFO
he skąd moge ściągnąć albumy lub dyskografie tych zespołów??
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6231/Darmowy-koncert-Finnish-Rock-Metal-Tour-2010-we-Wroclawiu
Świetna grupa a przede wszystkim genialna wokalistka. I typowo kobiecy śpiew, i growl nie są jej obce. Polecam nie tylko miłośnikom pogańskiego i słowiańskiego metalu, ale
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6487/Nowy-teledysk-Arkony
Bardzo dobra recenzja, ale jak dla mnie kapela nudna jak flaki z olejem i do tego tragiczne teksty - dosłowne tłumaczenia wielu utworów literackich .. amatorszczyzna po całosci
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6743/Tower-Mercury
Zawsze miałem jakieś takie mieszane uczucia odnośnie muzyki Cephalic Carnage. Właściwie tylko debiut i dwójka sa płytami, ktore trafiają do mnie praktycznie w całosći, al
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6999/Cephalic-Carnage-Misled-By-Certainty
A co z tymi tekstami powstałymi podczas waszej wizyty u mnie? :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7255/Bzdury
„no i stało się. to jest właśnie ta pora, kiedy żałuję, że nie wynalazłam teleportu do innego wymiaru. można by było zawisnąć na kilka godzin w jakiejś międzywymia
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7511/Uciekinierka
Tak jak w temacie. Myślałem nad tym aby dalej kontynuować coś w stronę muzyki i dlatego szukam zespołu bądź ludzi, którzy chcieli by pograć. Jako wokalista jestem otwarty
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8023/Wokalista-szukam-zespolu
Rozdział I Pociąg powoli rozszarpywał jego pokaleczone ciało. DMT drażniąc synapsy w mózgu wprowadziło go w stan euforyczny, mistyczny. Widok obdartej ze skóry ręki nie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8279/Gwozdzie-w-moim-mozgu
Czy Wiara Słowiańska to to samo co Wiara Przyrody? – Wielka Tajemnica Czterdzieści i Cztery Adam Mickiewicz Dziady 1. Patrz! – ha! – to dziecię uszło – rośnie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8535/Wielka-Tajemnica-Czterdziesci-i-Cztery
Bardzo trafna, niezmiernie miła i sentymentalna podróż. ;) \swoją drogą, jak pomyślałem ile to lat temu to słyszałem, to... aż poczułem się dorosły. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8791/Guns-N-Roses-Use-Your-Illusion
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło