Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

White metal totalna ściema. Strona: 1

Wysłany: 2008-10-27 18:25

czy pod nazwą White metal kryje się chrześcijański syf zwany unblack metal!!! No bo ten właśnie gatunek przeczy założeniu muzyki black metalowej.

W dupie mam motto ;p

Wysłany: 2008-10-27 18:26

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

ogólnie pierwsze słyszę 8)

tzn. że członkami zespołów są albinosi? :lol: :lol: :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2008-10-27 18:30

[quote:81fa508d0c="minawi"]ogólnie pierwsze słyszę 8)

tzn. że członkami zespołów są albinosi? :lol: :lol: :lol:[/quote:81fa508d0c]

Uczepiłeś się wyglądu tych muzyków, ja nie wiem :D

W dupie mam motto ;p

Wysłany: 2008-10-27 18:43

Fakt sorry koleżanko 8)

W dupie mam motto ;p

Wysłany: 2008-10-27 18:50

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

luz 8)

a uczepiłam się, no bo jakby nie patrzeć - "white" odnosi się do koloru a to jest postrzegane raczej wizualnie :wink: oczywiście, to był żart o albinosach, ale chyba aż tak dobitnie nie muszę tłumaczyć ironii :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2008-10-27 18:53

[quote:7f8103ce99]tzn. że członkami zespołów są albinosi? [/quote:7f8103ce99]
dokladnie tak, tak samo jak blakmetal graja murzyni :wink:

------------
Partia-Adam West

united we stand divided we fall

Wysłany: 2008-10-27 18:55

A cóż to takiego?

Wysłany: 2008-10-27 18:56

dla zasady jestem przeciwko, takim chrześcijańskim popierdówką - przykład z albinosami nie jest zły w końcu Ci ludzie są ponad wszystko 8)

[color=darkred:cad3dd07eb]Gadajcie do rzeczy Kochani, a nie pitolcie o niewinnych albinosach :wink: Proponowałbym także zachować pewną tolerancję religijną :) [/color:cad3dd07eb]

nie miewam dobrych nastrojów !

Wysłany: 2008-10-27 18:59

Ja myślę że to rasa czysto aryjska stworzyła ten gatunek 8)

W dupie mam motto ;p

Wysłany: 2008-10-27 19:31

Chrześcijanie niech sobie siedzą na tych swoich oazach i pykają na klasykach, od gitar elektrycznych i perki niech się odczepią jak mają o Bogu śpiewać czy tym baardziej wyć :evil:

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Wysłany: 2008-10-27 19:34

Jak fajnie grają to czemu nie? Czy szatan, czy Dżisas w sumie jedna bajka.

:)

Wysłany: 2008-10-27 19:35

Eye_of_the_storm (Bicz)
Eye_of_the_storm
Zawiercie/Wrocław

Kurde, niech mi ktoś wytłumaczy co to jest ten cały Łajt metal :wink: ???

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Wysłany: 2008-10-27 19:41

[quote:8e77ed8db3="Amneris"]Jak fajnie grają to czemu nie? Czy szatan, czy Dżisas w sumie jedna bajka.[/quote:8e77ed8db3]

Różnica jest taka, że Dżizys to Krajst, a Szatan Antykrajst :P poza tym pasuje to jak glan do nosa 8)

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Wysłany: 2008-10-27 20:25

8O ło matko święta...tylko tyle jestem w stanie powie...ekmmm napisać white- tudzież uniblackmetal(niepotrzebne skreślić) jakoś dziwnie brzmi, nie to żebym nie była tolerancyjna czy coś ale...to jakoś nie współgra razem

Wysłany: 2008-10-27 20:32

Lady_Margolotta (Bicz)
Lady_Margolotta
Uberwald / Barlinek

kiedyś ktoś zasunął link na jakiś filmik o "kościele metalowców" no i to już było takie chodzenie po cienkim lodzie. jak dla mnie naszych 2tm25 czy armii też nie rozumiem. znaczy się tych naleciałości religijnych nie rozumiem, heh, bo jeśli idzie o granie na żywo to armia zrobiła na mnie dość mocne wrażenie

Carpe jugulum

Wysłany: 2008-10-27 21:18

[quote:4bfe7d9d54="Eye_of_the_storm"]Kurde, niech mi ktoś wytłumaczy co to jest ten cały Łajt metal :wink: ???[/quote:4bfe7d9d54]A z czym Ci się może łajt kojarzyć jak nie z łajnem? Jest to głupie wymyślanie nazw na każdą nowinę, która różni się jakimś drobnym elementem od reszty. Może jeszcze stwórzmy taki gatunki Jak Purple Death Metal albo Lovely Blackie Metal? Dajcie ludzie spokój. Marnujecie swój czas robiąc z igły widły. Załóżcie jakiś konstruktywny i wart dyskusji na poziomie wątek :wink:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2008-10-27 21:24

akurat jak czytałem posty w tym temacie w słuchawkach zawitał mi behemoth.. i tak sobie wyobraziłem jakby on nagle zaczął 'wrzeszczeć' pozytywnie o religii.. a raczej próbowałem sobie wyobrazić bo wkońcu mi się nie udało :roll:

Fuck Redemption, Fuck Damnation, Stop being perfect, lets evolve

Wysłany: 2008-10-27 22:59

[quote:00f1e3de1b="manson"]akurat jak czytałem posty w tym temacie w słuchawkach zawitał mi behemoth.. i tak sobie wyobraziłem jakby on nagle zaczął 'wrzeszczeć' pozytywnie o religii.. a raczej próbowałem sobie wyobrazić bo wkońcu mi się nie udało :roll:[/quote:00f1e3de1b]

To posluchaj tego
http://pl.youtube.com/watch?v=RaaN3gD7oQY
http://pl.youtube.com/watch?v=DCQsSt0HHHk&feature=related

i popracuj nad wyobraznia.
Ja wiem, ze to zadne blakowe pojekiwania, ale chlopaki od Jezusa [color=darkred:00f1e3de1b]grzeją[/color:00f1e3de1b] tak, ze wszystkie male szatanki z pierwszej c leca z placzem do mamusi :evil:

united we stand divided we fall

Wysłany: 2008-10-27 23:44

[quote:0d2636ccbf="Alec-II-Pure"][quote:0d2636ccbf="manson"]akurat jak czytałem posty w tym temacie w słuchawkach zawitał mi behemoth.. i tak sobie wyobraziłem jakby on nagle zaczął 'wrzeszczeć' pozytywnie o religii.. a raczej próbowałem sobie wyobrazić bo wkońcu mi się nie udało :roll:[/quote:0d2636ccbf]

To posluchaj tego
http://pl.youtube.com/watch?v=RaaN3gD7oQY
http://pl.youtube.com/watch?v=DCQsSt0HHHk&feature=related

i popracuj nad wyobraznia.
Ja wiem, ze to zadne blakowe pojekiwania, ale chlopaki od Jezusa [color=darkred:0d2636ccbf]grzeją[/color:0d2636ccbf] tak, ze wszystkie male szatanki z pierwszej c leca z placzem do mamusi :evil:[/quote:0d2636ccbf]

Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi za pomoc, już nie musze wysilać wyobraźni, a przesłucham tego jak pójdę jutro na zajęcia.. przynajmniej coś ciekawego będzie się działo.

Fuck Redemption, Fuck Damnation, Stop being perfect, lets evolve

Wysłany: 2008-10-28 06:39

To tak jak znalazłem zespół, który nazwał styl który grają Botanic Holocaust Black Metal i tak się zastanawiałem o czym oni śpiewają - o roślinkach ?? 8)

W dupie mam motto ;p

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło