Riverside ach Riverside. Jestem nadal odurzony ich dżwiekami i tak już od trzech lat. Po prostu wgniata mnie w fotel za każdym dosłownie każdym razem kiedy ich słyszę.Co do
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2641/Riverside-Rapid-Eye-Movement
|
Duzo dobrego słyszałem o tym zespole, ale nigdy nie dane mi było go słyszeć - ciezko dostepny zarowno ze zrodel legalnych jak i nielegalnych :/ szkoda, bo w taki sposob dobre
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2897/Lethargy-It-s-Hard-To-Write-With-A-Little-Hand
|
[quote:ad7d4f3e77="Apple"]Dzięki bardzo za info, obydwa linki się przydały:)
Paskievicz: Jak widać na tym forum jestem nowa, wrzuciÅ‚am temat tam, gdzie wydawaÅ‚ mi siÄ™ byÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3409/Znacie-moze-jakies-szwajcarskie-zespoly-metalowe
|
Konkurs SOTU rozstrzygnięty. Płyty otrzymują: Rudolf, Emilia oraz Kalasznikova. Gratulujemy.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3665/Konkurs-SOTU
|
oj tak szkoda zespołu miał ewidentnie potencjał na zawojowanie świata ;) debiut zespołu wypada dla mnie okazalej ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4177/Kobong-Chmury-Nie-Bylo
|
obchodzi cie los dzieci w afryce? a co zrobiles zeby polepszyc ich zycie? czy kazdemu wolno powiedziec sobie, ze cos go obchodzi. tak poprostu powiedziec.
mysle, ze prawo do tak
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4433/Nie-obchodza-mnie-umierajace-z-glodu-dzieci
|
" Każdy człowiek ma dwóch nieprzyjaciół: przeszłość i przyszłość. Największym darem jaki otrzymał jest, teraźniejszość. "
Gilbert Cesbron
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4689/Jebana-milosc
|
Wczoraj w "Trójce" puścili "Wrong" DM:)
Całkiem ciekawa zapowiedź nowej płyty, wg mnie zdecydowany powrót do bardziej elektronicznych brzmień z lat 80 i chyba korzeni...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4945/quot-Wrong-quot-Depeche-Mode-juz-w-radiu
|
W piątek 17. kwietnia w klubie muzycznym [b:0cd8d048a8]Liverpool[/b:0cd8d048a8] we Wrocławiu odbędzie się kolejna edycja [b:0cd8d048a8]Tombstone Party.[/b:0cd8d048a8] Na imprez
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5201/WYGRAJ-wejsciowke-na-TOMBSTONE-PARTY
|
Swojego czasu sporo z bratem łaziliśmy po Youtube i paru innych stronkach w poszukiwaniu "różnych różności".
Traf chciał że któregoś dnia trafiliśmy na pewien dokument
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5713/Postep-po-Szwedzku
|
Muszę przyznać, że tak dobrego nagłośnienia w BAzylu nie słyszałam wieki, "szacun" dla Migdała, bo naprawdę wszystko brzmiało zajebiście. I frekwencja nad wyraz dopisał
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5969/Burn-The-Plague-2009-Furia-Strandhogg
|
Chciałem się dowiedzieć czy znacie zespół Obtest i czy poszli byście na ich koncert. Bardzo mi ta wiedza potrzebna. Przy okazji co i nim sądzicie i co myślicie?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6225/Co-sadzisz-o-zespole-Obtest
|
Witajcie,
Poszukuję archiwalnych audycji pana Beksińskiego, jeśli ktoś wie gdzie mogę takie znaleźć niechże się wiedzą podzieli.
Sam znalazłem tylko jedną, ostatni
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6481/Audycje
|
fajnie, że na DARKU pojawia się coraz więcej płyt z wartościową ale i różnogatunkową muzyką
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6993/Pink-Freud-Monster-Of-Jazz
|
serce rośnie :-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7249/Ulcerate-zniszczy-wszystko-w-styczniu
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pQCtGFDrBmY[/youtube]
Poruszający wywiad z pisarzem, dziennikarzem, intelektualistą i ateistą - Christopherem Hitchensem, u którego w p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7505/Wywiad-Z-Christopherem-Hitchensem
|
The Gathering i Formation? Dwa inne światy... No nic, poczekamy.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8017/Nowy-Testament-pod-koniec-roku
|
Katolickie media odezwały się z wrzaskiem że współczesny świat "kradnie im święta". Straszne rzeczy się dzieją, bezbożny Mikołaj nie będący już biskupem roznosi coca
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8529/Kradziez-kradzionego-czyli-o-poganskich-swietach-w-KK
|
Przyszło mi do głowy aby wrzucić temat(którego mam nadzieje nie było) odnośnie najgorszych waszym zdaniem zespołów jeśli chodzi o tak zwane Dark Independent. Jako młody
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8785/Muzyczne-dziwnosci-czyli-WTF
|
Qrwa - spadam z tego kraju:
"Katowiccy antyterroryści pomylili mieszkania i, zamiast zatrzymac groźnego przestępcę, ciężko poturbowali dwójkę młodych ludzi. Kobieta ma
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9041/Pomylka-katowickiej-policji
|