Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ja-Bo

Słuchałam kiedyś tej płyty i nie zrobiła na mnie specjalnego wrażenia. Jedyne co mi zapadło w pamięć to różnorodność stylistyczna i dość słyszalne wpływy starszych
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5199/Mindless-Faith-Medication-For-The-Misinformed
Pozazdrościć, niestety nie mogę jechać... za to jest błąd nie Armia- a Acid będą grać... [color=red:2a7781fb40]//temat edytowany - th[/color:2a7781fb40]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5711/Plock-Cover-Festival
Prawidłowa odpowiedź to: "Vanishing Celestial Bodies", zwyciezcami zostali: ratdancer i vitozz - gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5967/Wygraj-wejsciowke-na-Murder-Code-Tour-2009
zapraszamy lubiących brzmienia z zakręconych umysłów Torbena, Adriana, Eskila i kolegów ;) szykujemy też pewne 'surprisy' - sprawa w toku oczywiscie będzie też muzyka
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6223/Modern-Cube-zlot-fanow-Diorama-Covenant-DoD-Poznan
Czy ktoś miewał i odczuwał takie zjawisko na własnej skórze? *stan występujący podczas zasypiania lub rzadziej podczas przejścia ze snu do czuwania, objawiający się p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6735/Paraliz-senny
Hell-o Jako, że w chwili obecnej mam dobre samopoczucie po długim i niestabilnym okresie depresyjnym postanowiłem napisać ten post, którego zamieszczenie jeszcze miesiąc t
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7247/Anhedon-pozna-nowe-niewiasty
znam to uczucie 'być jak manekin', szkołę walę serdecznie - nie należy się sugerować idiotycznymi manipulacjami. co do tekstu: płuca mam pojemne, ale przydałaby się int
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7503/Czesc-Jestem-Goska-mam-19-lat
Poznam wampirzycÄ™
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7759/dawca
Abby - The Compilation Part 3 - 2 CD Wydawca: UpScene, Indigo (Niemcy) Rok wydania: 2009 Extreme Lustlieder 2 Wydawca: UpScene, Indigo (Niemcy) Rok wydania: 2008 2 unikal
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8271/SPRZEDAM-TANIO-3-CD-NIEDOSTEPNE-W-POLSCE-darkwave-industri
30 milionów rubli odszkodowania domagają się pogańskie organizacje rosyjskie od patriarchy Aleksieja II. Zdaniem neopogan zwierzchnik Rosyjskiej Cerkwi Prawosławnej obraził p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8527/Patriarcha-Aleksiej-II-przesladuje-pogan
Ona
Oby to była prawda :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8783/Ona
Dobrze gada. Fajnie by było posłuchać jakiejś nowej płyty the cure, ale jeśli miałaby być ona tak przeciętna jak 4:13, to lepiej poczekać kilka lat na coś lepszego.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9039/The-Cure-chce-wydac-nowa-wersje-4-13-Dream
Czyżby chodziło Ci o [URL=https://maps.google.pl/maps?q=G%C5%82ogowska+37,+Pozna%C5%84&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.399198,16.904612&spn=0.006821,0.01929&sll=52.399198,16.904612&sspn=0.01
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9295/Poznanie-Poznania
Właśnie słucham sobie tego albumiku i zgodzę się z Marcinem, że Poenari daje radę. Jest różnorodnie, jakby szukali jeszcze swojej drogi o czym najlepiej świadczy właśni
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9551/Poenari-Rule-Of-The-Damned
Potrzebuje gotyckich ubrań na codzień.Długie suknie do ziemi i gorsety oraz zbyt cieżkie buty odpadają(ze względów praktycznych).Interesuje mnie styl gotycki "klasyczny" i n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9807/Potrzebuje-modowo-gotyckiej-pomocy
Takie pierdolnięcie w Black Metalu to ja wręcz uwielbiam. Shadow po raz kolejny udowodnił iż zna się na swoim rzemiośle.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10319/Black-Altar-Suicidal-Salvation
[quote:ebce134ca1="Teufel"][quote:ebce134ca1="Steve Lukather"]Gdy spotykamy się razem każdy przynosi swoje pomysły i okazuje się, że wszystko idealnie do siebie pasuje. Każdy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10575/Toto-XIV
Po koncercie na Metalmanii posłuchałem sobie tego jeszcze raz i koniecznie muszę zmienić ocenę na 5, jednocześnie wyrażając skruchę za swoje wcześniejsze niedoszacowanie.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11599/Entropia-Ufonaut
Nowa funkcja w DarkPlanet. Dotychczas istniała możliwość szukania treści tylko i wyłącznie na Forum dyskusyjnym. Było to zreszta dośc nieintuicyjne i niewygodne. Oddaje w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/80/Wyszukiwanie-uzytkownikow-i-artykulow
[color=blue:d4b2002cde]Ja do marketów nic nie mam. Tylko sama nie wiem co wolÄ™: mieć zÅ‚y humor - prawie nic nie kupić, bo nie mam na nic ochoty czy mieć dobry humor - kupiÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/336/BIEDRONKA-markety-i-tanie-gadzety-lt-lol-gt