Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ja-Bo

No mam nadzieję, że tym razem nie będzie "powtórki z rozrywki" z zeszłego roku. Choć znając Carla wszystko się może zdarzyć :wink: . Jeśli to wyszystko wypali jadę nape
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2638/The-Fields-Of-The-Nephilim-w-grudniu
Bi dżis :lol: Uwielbiam debiut Dio i ultracięzkiego 'Dehumanizera'. Świetny album Sabbatów. Bardzo dobre teksty i ten klimat 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3406/Ronnie-James-Dio
tak sobie słucham, i musze przyznać że ta płytka ma w sobie moc, wciagający klimat, a co najważniejsze, ukazuje wielkie możliwości pana Dane'a. Warto sie zapoznać.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3662/Warrel-Dane-Praises-To-The-War-Machine
Oj, będzie wielkie widowisko. Jakiś koncercik jeszcze w tym roku chciałabym zobaczyć, a ten wydaje mi się, jak na razie najlepszym dla mnie. Jeśli do grudnia nic się niespo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4174/Jedyny-koncert-Morbid-Angel-w-Polsce
hmmmm... w sumie to nei rozumiem Twojej ekscytacji tym zespołem ;-) jakiś czas temu przewijała się u mnie ich muzyka, ale nic nowego nie wnosiła. poza tym dla mnie jest to czy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4430/Beseech-From-A-Bleeding-Heart
http://wiadomosci.onet.pl/1883661,69,sluchac_rocka_i_przezyc,item.html ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4686/Sluchac-rocka-i-przezyc
Ale gniot się zapowiada. Jako "fan" Uwe Bolla muszę obejrzeć:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4942/Howard-McCain-Outlander
Nooooooo, podpisuje sie pod recenzją :)) bardzo przyjemny, daleki od banału black okraszony naprawde dobrymi melodiami. Naprawde niewiele jest tu rzeczy do których mozna sie prz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5198/Windir-Arntor
jak w temacie wszelakie info na pm
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5710/Szukam-pokoju-dwuosobowego-do-wynajecia
muzyka smutna jak kurza dupa, Maurizio nie dość że doprowadził do upadku Kataklysm to jeszcze mu mało i tworzy mega gówniane side projekty, żenada do potęgi!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5966/Ex-Deo-Romulus
Trochę dziwne, ale szukam drugiej połówki z którą spokojnie porozmawiam o tym co przeszłe... Tym samym z taką, która zrozumie co znaczy ból. Może bzdety, ale dla mnie t
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6478/Drugiej-polowki-gotki-Silesia
Jako że to wydarzenie mamy już za sobą chciałbym podziękować wszystkim za wspólna zabawę a prowadzącym za w większości przyjemne dla ucha dźwięki ;P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6734/Panzernacht
[quote:1e4f654a81="Paskievicz"]grrrrrrrrrrrrrrrrubo !!![/quote:1e4f654a81] Będzie urwanie sufitów! :]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6990/16-10-2010-Wagon-Club-Wroclaw-INSIDE-BUNKER-Act-I-Opera
Całkiem przyjemnie się tego slucha - ostatnio w kółko w domu leci. Szczególnie "European Super State" wpada w ucho.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7246/Killing-Joke-Absolute-Dissent
aj aj, drogo, ale trzeba iść. ostatni koncert przegapiłem.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7502/Gotan-Project-na-trzech-koncertach-w-Polsce
Nie wiem dlaczego, ale najbardziej mnie interesuje (jeśli podane tu plany w ogóle zostaną zrealizowane), co Ulrich będzie potem mówił o Nicole Kidman. Spodziewam się śmiesz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7758/Lars-Urlich-aktorem
Nadciąga lato, a wraz z nim wszyscy będziemy mogli legalnie pozostawić nasze mroczne wcielenia w szafach, szufladach, kryptach i piwnicach. Ruszymy, tęczowi i pozytywni na podb
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8014/Obciach-Party-3-Operejszyn-Tacz-maj-tralala
Debiut nadal urzeka witalnością, dwójeczki niestety nie znam... Cieszy mnie powrót Naleśnika, Tuffów. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8270/Reedycje-albumow-Tuff-Enuff
KALENDARZ SŁOWIAŃSKI 1.02 Gromnica - zima spotyka się z wiosną, wyjście po raz pierwszy na miejsce obrzędowe, przyzywanie Bogów, czczenie ich 21.02 Strzybóg - mod
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8526/Slowianski-Kalendarz
Witam, Czy ktoś z Was wybiera się na Castle Party 2012 w lipcu? Czy już rezerwowaliście sobie lokum? Ja wybieram się moim motocyklem.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8782/Castle-Party-2012
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło