swego czasu krótki czas był on w mojej kolekcji, ale furory nie zrobił po prostu solidne rzemiosło i tyle
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10568/Virgin-Snatch-Act-Of-Grace
|
Zastanawiam sie własnie nad moimi ulubionymi miejscami w sieci. Oczywiscie najbardziej ulubione to DP ;-)
Lubie miejsca które wykraczają poza standardy. Wykonane z głową, gdz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/73/Miejsca-w-Sieci
|
Poza tym, że jakoÅ› mi nie pasuje to "nieporadne" przy koÅ„cu wiersza, to wszystko jest (moim zdaniem) w porzÄ…dku. Tekst z poczÄ…tku sprawiaÅ‚ wrażenie, jakby miaÅ‚ być o czymÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/329/Slowo
|
Oj, cieżki orzech do zgryzienia. Suzuki zapierdala jak głupi ! Szkoda tylko, że gary brzmią zbyt sterylnie. Troche to brzmi jakby nap ....l w karton ... tak czy siak mocny albu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/585/VITAL-REMAINS-Dechristianize
|
Pytanie do tych co w warszawie lub co w stolicy bywaja:
Pamietacie jeszcze impreze Bad Dream Night (ostatnia odbyla sie w Halloween rok temu)?
do tych co pamietaja (o ile takowi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/841/Warszawa-Czy-pamietacie-jeszcze-Bad-Dream-Night
|
zaczne moze od emocji...wzruszyl mnie ten wiersz...poruszyl moje serce, nie jest taki przeslodzonyi mdlacy jak inne tutaj wiersze, ale ma ta magie, ten smutek...
do tego posiada c
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1097/Lunatyk
|
Osobiscie wysoko cenie smooth jazz w wykonaniu Chrisa Botti. Jest to niesamowity trębacz i naprawde komponuje niesamowitą muzyke, której słuchanie daje mi to odprężenie i spo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1353/Jazz-i-jego-wspolczesne-formy
|
Witajcie, reprezentuje imprezę ninsane ( http://www.ninsane.prv.pl ) która z chęcią podejmie współpracę z nowymi, nieznanymi jeszcze zespołami gothic / rock / industrial /
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1609/Masz-zespol-Zajrzyj-tu-ninsane-Metal-Cave-Warszawa
|
...czasem i ja tez :lol:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1865/Wyznanie
|
No, podobno fajne to DVD :wink:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2121/The-4th-Fortress
|
Wybiera się ktoś? Takie nieśmiałe zapytanie :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2377/8-Festiwal-Kultury-Celtyckiej-2007
|
[color=red:bf0113c802]Zapraszam do wypowiadania siÄ™ w tym temacie [url]http://www.darkplanet.pl/The-Cure-w-lutym-2621_0.html#89920[/url][/color:bf0113c802]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2633/Dwa-koncerty-The-Cure-w-Polsce-w-przyszlym-roku
|
Cóż dodać - w moim muzycznym podsumowaniu 2007 roku ten album prawdopodobnie wyląduje na pierwszej pozycji :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2889/The-Dillinger-Escape-Plan-Ire-Works
|
początek płyty bardzo obiecujący a pozniej poziom zatraconny niestety...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3145/Frantic-Bleep-The-Sense-Apparatus
|
Doktorze-jak zawykle,dobrze powiedziane:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3401/Aniele
|
jedzie ktos autem ze szczecina i chce zabrac ze soba 2 osoby????
oczywiscie dorzucamy sie do paliwa. prosze o kontakt
lunatic999@gmail.com ew. pm
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3657/out-of-line-30-03-2008-warszawa
|
Gniewol, bardzo ale to bardzo spłyciłeś zawartość płyty a przez to recenzję Może Ty się lepiej za "łelektro" nie zabieraj :wink: :roll:
Co do Android Lust, to uwaÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3913/Android-Lust-The-Dividing
|
Jeszcze nie tak dawno, bo w ubiegłym stuleciu, życie w konkubinacie nie było praktycznie brane pod uwagę i uważano je za swoistą patologię. Osoby pozostające ze sobą bez z
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4169/Malzenstwo-cywilne-koscielne-a-moze-na-quot-kocia-lape-quot
|
Mam nadzieję, że jakieś afterparty będzie :wink:
Bo nawet poświęcę pół dnia urlopu na poniedziałek 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5193/High-Seas-Low-Lands-Tour-Tyr-Alestorm-Heidevolk
|
Trochę Relapse zagalopowało w reklamie z tą płytą. Do grinda im daleko , a raczej to death metal średnich lotów. Miejmy nadzieję że chłopy się jeszcze rozkręcą.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5705/Mumakil-Behold-The-Failure
|