Witam poszukuje biletów na koncert zespołu Epica 4 listopada we Wrocławiu. Gdyby ktoś miał do sprzedania to proszę o kontakt pod numerem 782475382.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4424/Epica
|
Nie liczy się kolor, tylko styl. Eleganckie kobiety chętnie założą białe czy fioletowe rękawiczki, byle nie w kolorach rozkładającej się materii organicznej.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5192/Nowosci-ASmoda-Rekawiczarnia
|
to jak poprawiamy to tu tez :lol:
dyskografia wyglada nastepujaco
01. Evilution (promo) (2003)
02. Paranoid Destruction ep (2003)
03. Assimilation: Chapter One (2004)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5448/Agonoize
|
Poznański zespół grający metal z dużą dozą thrashu poszukuje wokalisty. Pożądany jest wokal w stylu thrash, krzycząco-śpiewający. Preferowany osobnik płci męskiej. Wo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5704/Poszukiwany-wokalista-Poznan
|
Ładnie opisałaś.
Osobiście - dla mnie nie ma "dobrej śmierci" - jest ewentualnie lżejsza, łagodniejsza, szybsza, mniej bolesna dla umierającego.
Najgorsza śmierć to c
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5960/Dobra-smierc-zla-smierc
|
Już poprzedni krążek, wydawał mi się i nadal wydaje jakiś nijaki :) Ale były tam momenty, które wybijały się i to jeszcze ratowało "Ire Works". Panowie nie mają żadneg
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6472/The-Dillinger-Escape-Plan-Option-Paralysis
|
Aha...czyli: psia kupa jest naturalna i dlatego Ci się bardzo podoba? czy o cuś innego chodziło tym razem bo trochę się zagubiłam.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6984/post-factum-i-takie-bzdury-wnerwiajace
|
Sprzedam dwa bilety na Deep Purple w Rzeszowie. 85 zł za sztukę i wysyłka kurierem DHL na mój koszt :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=1290317140
Serdecznie zaprasza
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7240/Deep-Purple
|
[quote:2464b8b70b="amorphous"]Mi chyba ze dwa razy chcieli zagladac do plecaka jak wychodzilem z saturna. Oczywiscie sie nie zgodzilem i robili afery - wiecej tam nie pojde. W cywi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7496/Lazi-za-Wami-ochrona-w-sklepie-czy-gdzies
|
Do informacji administratora: nowe tematy zakładane na forum lądują na ostatniej stronie z tematami, a to raczej nie o to chodzi, prawda?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7752/19-03-2011-INSIDE-BUNKER-Act-VI-HUMAN-STEEL-Live
|
To nie jest płyta SoM tylko solowy album Marksa z piosenkami, które miały znaleźć się na albumie Sisters. Eldrich poprosił Marksa o zaaranżowanie muzyki, jednak sam nie bra
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8008/The-Sisters-Of-Mercy-Nineteen-Ninety-Five-And-Nowhere
|
Mój drugi koncert Kata z Romanem w tym roku ;) Super.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8264/Kat-Roman-Kostrzewski-w-jesiennej-ofesywie
|
Podzielam opinię, że płyta rady nie daje. W moim odczuciu nawet dość nudna, słabsza od eksperymentalnego "Renewal" i słabsza od niedoskonałego lecz odważnego "Outcast". W
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8520/Kreator-Cause-For-Conflict
|
Czarna płyta z dotychczasowych poczynań Metellicy niezaprzeczalnie jest numerem jeden
Lulu był jak kopniak w **** Beyond Magnetic wygląda jak szybka próba załagodzenia nega
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8776/Metallica-Beyond-Magnetic
|
Nie mogę z tym wywiadem, hehe, idealnie pasują do wystroju wnętrza :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EFqKlr2RMgQ[/youtube]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9032/Various-Artists-Oriental-Metal
|
wybiera sie ktos,mozna jakis browar osuszyc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9288/Demonical-juz-za-6-dni-w-Poznaniu
|
Wielowarstwowa, śliczna halka w kolorze ecru:
[URL=http://]http://allegro.pl/show_item.php?item=2831126988[/URL]
Edit: posta można posprzątać, pierwszy raz zdarzyło mi s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9544/Steampunk-gothic-wielowarstwowa-halka
|
Film o przemilczanej, ciemnej karcie we współczesnej historii Meksyku. W rolach głównych Andy Garcia, Eva Longoria, Peter O'Toole. Świetna reżyseria, znakomite zdjęcia w pi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9800/Cristiada
|
Uważam,że obie mają ciekawą barwę głosu, darzę je również sentymentem,ale... Po takim duecie spodziewałam się czegoś lepszego. Piosenka wpada w ucho,ale podjeżdża mi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10056/Within-Temptation-i-Tarja-Turunen-Paradise-What-About-Us
|
Witam
Chętnie poznałabym tu kogoś z Rzeszowa :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10312/A-moze-Rzeszow
|