Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

[quote:19a52822ae]Kupujący „HellWood” mogą liczyć na miłą niespodziankę. W środku pięknie wydanego digipaka znajduje się kupon rabatowy o wartości 50 zł na z
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5182/Hunter-Hellwood
http://muzyka.onet.pl/10174,1998201,newsy.html rok temu Alternatywna Twierdza, teraz Kazik ciekawe co tym razem odwalą ci fanatyczni wariaci, pogoda sprzyja piorunom, a mias
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5438/Klodzko-tym-razem-wygania-Kult
No Harl z tymi rzeczkami, ptaszkami, drzewami, to raczej nie te rejony hahah :D Czytałem już z dawna na temat tej płyty. Zdobywa to niezłe ciekawe recenzje u odbiorców.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5694/Echoes-Of-Yul-Echoes-Of-Yul
Koncert się udał,wokalistka z początku zachęcała publiczność do wspólnej zabawy schodząc ze sceny,ale potem już było lepiej,trzeba było nas jakoś rozgrzać ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5950/Night-Watch-11-Desdemona-Noxiferis
never fucking mind- dlaczego kurwa stawiasz się w położeniu faceta? Rozumiem, że tak jest łatwiej, bo kobiecie nie wypada narzekać ;-) A te wszystkie obwisłe "wiadomo co
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6718/Zmiana
Cytat "Atak w siedzibie PiS w Łodzi przy ul. Sienkiewicza - o godzinie 11 do biura partii wtargnął starszy mężczyzna i zaatakował dwie osoby nożem i bronią gazową przerobi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7230/Niedlugo-beda-polowania-na-PiS-owcow
Póki co daję "5" za artykuł, hehe. A co z tego wyniknie to nie wiem :P. edit: Z tym, że z treści artykułu nie wynika jasno czy Dani Filth był jednym z kandydatów, któr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7486/Dani-Filth-wizytowka-hrabstwa-Suffolk
Cholera nienawidzę jak coś jest na allegro na licytację, zawsze doprowadzało mnie to do szewskiej pasji i odechciewało mi się zakupu takiej rzeczy, a szkoda..
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7742/Klamoty-Doroty
-Moze ktos szuka modela do pozowania . Fotografia, rysunek i inne ..... -Moze ktos chce podszkolic swoje umiejetnosci artystyczne i szuka cierpliwego modela. -Jestem wysoki o
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7998/Moze-ktos-szuka-osoby-do-pozowania
Pełna zgoda - Rykarda pięknie się wpisała w MiP ze swoim kontraltem. Warto tę płytę mieć. Artur ma już materiał na nowy album MiP, jest też w planach dalsza współpraca
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8254/Made-In-Poland-Enjoy-the-Solitude
Co tu gadać - po prostu przerost formy nad treścią jak dla mnie :( Szkoda :(
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8510/Opeth-Heritage
Zespół Forger Emaciated poszukuje wokalisty do istniejącego ponad 2 lata projektu. Oprócz deathu obracamy się pomiędzy metalcorem oraz mathmetalem. Interesuje nas pomysłowy,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8766/Deathmetalowa-kapela-poszukuje-wokalisty
Szkoda, że tak mało tych koncertów no i przede wszystkim, że w Katowicach nie grają. :) Ale może uda się ruszyć tyłek do Bielska..
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9022/Artrosis-z-trzema-koncertami
Pięknie :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9534/Riverside-Shrine-of-New-Generation-Slaves
Witajcie! Wynajmuję 3 pokojowe mieszkanie lecz nam się współlokator wykrusza i od października byłby wolny pokój na osiedlu Paderewskiego. Raczej zalezało by mi na parze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10046/Do-wynajecia-pokoj-Kato
Proszę bardzo, udostępniam swoją galerię, abyście mogli powiedzieć mi co myślicie. [URL]http://www.darkplanet.pl/gallery/gallery/13287[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10302/Rysunki
No dobra, ostatni odcinek serii. 9) Tutaj o postępach w relacjach. Zrobiłem sobie wstępny ranking osób, które mają największy wpływ na mnie, w formie tabelki z kilkuset zn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10558/10-pomyslow-na-lepszy-swiat-9-10-heh
no niestety skład średni , kusi wyjazd po latach znow na Nasze Swięto czyli Metalmanie . Krótko i na temat jedzie ktoś.....
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11582/Metalmania-juz-w-tym-miesiacu
[COLOR=RED]Jak ktoś lubi sobie pograć czasem taki goth rock niby z lat 90' ale bardziej po nowoczesnemu, typu powiedzmy Aeon Sable, albo po prostu chce się pogitarować albo naw
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11838/Gitarka-i-wioslarz-potrzebny-z-Lodzi
Zorganizowano dojazd na koncert zespołu TOOL (z Poznania). Autobus będzie kosztował 45 złotych (w obie strony). Rezerwować miejsca można w Biurze Turystyki Gaedig - Reise
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/63/TOOL-w-Polsce-w-czerwcu
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło