Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ja-Bo

A gdzie bedziecie spali ? na polu namiotowym czy w hotelu?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9785/Kto-jedzie-na-Castle-party
Ahoj! Oferuję jednemu z Was możliwość zamieszkania wraz ze mną (i jeszcze jednym znajomym). Osoba ta stanie się niechybnie pobłogosławiona magiczną aurą istoty mej świe
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10041/Pokoj-w-Wwie
Szkoda kurwa,że taki słaby support.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10553/Deicide-na-dwoch-koncertach-w-Polsce
Do pierwszych trzech wybitnych płyt bez szans, płyta średnia 4/6 nie więcej.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11577/Deicide-In-Torment-In-Hell
Hej, Szukamy pokoju / pokoi na CP2021 dla 4ch osób. Jakby ktoś miał jakieś namiary na wolne miejsce - dajcie znać :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11833/Castle-party-2021
Szukamy dwoch osob do samochodu z Poznania do Bolkowa. Koszt 35 zl od osoby. Poza tym mamy 2 miejsca w duzym wojskowym namiocie.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/314/Dwa-miejsca-z-Poznania-na-Castle
Mnie się ten album niepodoba, nie lubie takiej muzyki, nie dość, że nic odkrywczego to jest sterta kapel, które robią podobną muzykę dużo lepiej ...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/570/THE-BLACK-DAHLIA-MURDER-Miasma
Witam oto moje oferty: GORSET W GROSZKI ROCKABILLY EMO ITP. http://www.allegro.pl/item152276879_gorset_lingerie_groszki_rockabilly_emo_candy_lolit.html BUTY MUSZKIETERY
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1082/CIUCHY-DODATKI-KOLEJNA-ODSLONA
Otóż to Regis. Ja uwielbiam tych kolesi wiec myslalem, ze moze mi sie tylko wydawalo, ze koncert byl po prostu niesamowity. No ale jezeli Ty tez tak stwierdziles nie bedac ich wi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1594/Acid-Drinkers-Faust-Again-Mery-Pop-Ins-09-11-2006-Poznan
Doczekałem sie nowego albumu Marilyn Manson :twisted: nareszcie :twisted: gdy sie dowiedziałem że to ma być na miarę Bela Lugosi's Dead (zespołu BAUHAUS) zaczęło mnie za
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1850/Eat-Me-Drink-Me-Marilyn-Manson-Bela-Lugosi-s-Dead
Czy macie jakies czesto odwiedzane strony internetowe poza DP? Mogą to być strony z wiadomościami, serwisy społecznościowe, blogi, strony muzyczne czy cokolwiek. Czy są takie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2106/Ulubione-miejsca-w-sieci
[img:3ce82103e8]http://img66.imageshack.us/img66/8928/alterelectro3rb5.jpg[/img:3ce82103e8] polecam zapoznac sie z tworczoscia CSD odsluchac mozna na ich profilu @myspace.com
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2618/ALTER-ELECTRO-INDUSTRIAL-Compulsive-Shopping-Disorder
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xNYWL8L7aKA[/youtube]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2874/Nuclear-Blast-swietuje-20-lat-istnienia
Dokładny opis + zdjęcie pod linkiem poniżej: http://www.allegro.pl/item305662525__super_przywieszka_z_anarchia_punk_tanio_.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3386/Super-srebrzysta-punkowa-przywieszka-z-quot-ANIARCHIA-quot
[color=green:4031407081]Nowatorskie i genialne - tyle chyba moge powiedziec na temat tego utworu, gdybym chcial opinie o wierszu utrzymac w ryzach jego "skromnosci srodkow". Nie ma
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3642/Zaprzepaszczenie
Hmm mądre i głębokie i rozumiem, że to osobisty twór. Czytając te zdania po raz wtóry, nachodzą mi na myśl nauki buddyzmu - dbaj o duszę, ciesz się chwilą, nauczyciel i
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3898/Ten-swiat
Witam, słowem wstępu: nowy jestem ;) Witam wszystkich. I od razu przejdę do rzeczy. Otóż spłodziłem powieść z gatunku wypaczonych pod względem formy i treści. Szukam os
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4666/quot-Zgrzyty-Historia-nienawistnej-milosci-quot-autopro
Znowu ? hehehe, i tak ich nigdy nie lubiłem ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5178/Angelcorpse-konczy-dzialalnosc
Hmm... Jak dla mnie plytka jest swietna, lepsza od poprzedniczki. Polecam utwory Annubis i Sangreal melodia 1 klasa :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5434/Septic-Flesh-Communion
Poszło po prostu o to, że Mustis się od wielu lat już wkurzał, że pozostali koledzy z DB, nie zaznaczają jego autorstwa przy jego kompozycjach
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5690/Dimmu-Borgir-w-rozsypce
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło