Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

O, a tu się jeszcze sam skomentuję muzycznie i idę spać [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lYv_oanbQ1g&feature=related[/youtube]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9527/Epoka-Nauki-3
wisiorki ,branzoletki itp.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9783/Poszukuje-fajne-akcesori-gothycke
Wspaniała wiadomość. I to jeszcze w dniu moich urodzin! :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10039/Deep-Purple-wraca-do-Polski-na-dwa-koncerty
http://youtu.be/z0nh1pgkiC4
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10295/Prosze-o-szczera-ocene
Kiedyś miałem jazdę podobnie jak na Vulgar Display of Power czy późniejsze The Great Southern Trendkill z biegiem czasu jednak zaczęła mnie nudzić więc kasety odstawiłem
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10551/Pantera-Far-Beyond-Driven
Mój ulubiony Behemoth (lub na równi z Satanica). Świetna muza po zmianie stylu i skierowaniu sie w rejony b/d z naciskiem na to drugie. W zasadzie tylko do ww. płyt wracam, ci
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11575/Behemoth-Thelema-6
Dawno nic ciekawego się nie działo. Ostatni mały zlot DP "zorganizowałem" chyba jeszcze we wrześniu 2019 roku. Było bardzo fajnie mimo tego że wyszło trochę na dziko z wyn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11831/Zlot-DP-czyli-Strasznie-mroczne-ognisko-bez-nazwy
Poruszam ten temat międzyinnymi dlatego że moim zdaniem bycie nim to w tych czasach trudna sprawa; a dlatego że świat duchowo staje się coraz ciaśniejszy i ograniczony a praw
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/56/Marzyciele
A oto i oskonały przykład tego, że poezję można znaleźć wszędzie :D Chociaż nie wiem, czy ja byłabym w stanie sklecić jakąś odę czy sonet do piwa... albo Komandosa 8
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/312/Piwo
A tak aksamitnie zaczynał się ten utwór...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/568/Szatanskie-Nasienie
sie dalej nie wypowiadam bo widać, że gość to artysta albo przynajmniej polonista, a ja aż tak głęboko w tym nie siedze. Dla mnie ekstra operuje tym całym językiem tak pł
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/824/Drugi-platek
Jestem wzruszony, bo właśnie od pamiętnego koncertu UFO w łódzkiej Hali Sportowej (to był rok 1983) rozpoczęła się moja fascynacja ostrymi dźwiękami... ...chlip chlip
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1080/UFO-po-22-latach-znow-w-Polsce
Witam. Wymienię na jakieś inne wydawnictwa bądź sprzedam płyty zespołów: Brujeria - "Matando guerros" i Bullet for my valentine - "Poison" Osoby zainteresowane zawartoś
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1336/Wymienie-plyty-Brujeria-Bullet-for-my-valentine
Domination to tytul utworu z plyty Double-Crosser :) wiec maly blad w newsie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1592/Seabound-w-remiksach-zaprzyjaznionych-zespolow-juz-niedlugo
Czesc Jestem SeeVee, interesuje sie internetem ....no o mnie wystarczy ;P Ciesze sie ze moglem dolaczyc do grona rodziny forum camarilla.darkplanet.pl Mam nadzieje iz moja ob
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1848/No-to-dolaczylem-do-was
[quote:d2a19c53e8="paTh"]Kurde...wciągnęły mnie... na to wychodzi że nikomu nie znany paTh pojawi się także dzierżąc maślankę truskawkową w swej dłoni i paląc papie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2104/Urodziny-Minawi
Witam, mam do sprzedania kilka ciekawych kolii i kryz. Osoby zainteresowane niech zgłaszają się na prywatne wiadomości bądź na maila: night_angel666@wp.pl bądź na gg:493902
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2872/Sprzedaz-kolii-i-kryz
Dokładny opis + zdjęcie pod linkiem poniżej: http://www.allegro.pl/item304561023__koszulka_sepultura_against_max_cavalera_.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3384/Uzywana-koszulka-Sepultury-quot-Against-quot-rozm-L-XL
Słucham od półtora tygodnia i się saksofonu w tych utworach nasłuchać nie mogę. The Mass są doskonali, gdy próbują szaleć instrumentalnie, nieco bardziej blado wypada tu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3640/The-Mass-City-Of-Dis
Coż - zrodził sie jak każdy inny dobry pomysł ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3896/Nowy-projekt-duetu-Spetsnaz
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło