Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Do końca zycia zapamietam.......... Strona: 2

Wysłany: 2006-12-04 00:54

[quote:872082d8ab="Angaria"]Do końca życia zapamiętam minę Phantoma stojącego przy barze w Bazylu, kiedy na jego tekst: "Pij pij, będziesz łatwiejsza" odpowiedziałam: "Ja jestem łatwa.... to Ty jesteś dupa..."
żałujcie, żeście nie widzieli :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:872082d8ab]

Do konca zycia zapamietam jaki sie wtedy maly zrobilem :P ale zapamietam tez cos jeszcze :twisted: :wink:

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2006-12-04 01:03

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Zaiste, zaluje niezmiernie! :twisted: Biedny Phantomek :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-04 21:52

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

do końca życia zapamiętam ... minę kolegi, który wychwalał herbatkę zieloną przezemnie parzoną; chciał koniecznie kupić sobie taką samą, poprosił abym mu pokazała opakowanie, na pudełku pisało: "Sekret piękna " :roll:

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2006-12-08 03:03

Do końca życia zapamiętam... jak dobrze pójdzie, to dzisiejszt koncert. :twisted:

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-12 01:50

do końca życia zapamiętam... dzień koncertu: brzuch wokalisty Hermhu - bleeee, podczas jego występu żałowałam, że stoję pod samą barierką i od dołu mam taki przykry widok, choć może dalej w głąb widowni tego nie było tak widać, ciałko pana z Deathstars, to jak się ruszał, jego ładnie sklepiony brzuszek, gładka skóra na klatce piersiowej, bicepsy, zgrabną sywetkę i wyglądające na silne ramiona, jak się położył praktycznie niecały metr przede mną... Sam występ Kredek i kontakt wzrokowy z gitarzystą... Przyjaciół po koncercie... Zaskakująco miłe relacje z jednym kolegą, którego spotkałam na tej imprezie i odzyskaną dzięki niemu wiarę w płeć piękną inaczej...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-12 02:31

do końca życia zapamietam... sobote...
ahh................... działo sie działo.........
i nie zapomne mojej drogi do domu "na skróty" (10km) pieszo.... w stanie hmmmmm :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-12-17 17:32

Do końca życia zapamiętam mój pierwszy rockowy koncert :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-12-22 02:29

do końca życia zapamiętam ostatnie 2 dni... ktore mocno zapisały kartki w moim zyciorysie........
Utrata Kogoś Kogo Kochałam........ i Cios w plecy..... Bo Strzaliczek Też stracił Swoją Miłość........ jak razem cierpieć to razem......
Ciężko..... oj Ciężko.....

Wysłany: 2006-12-22 12:13

Dzisiejszą Wigilie klasową...

Pani nas zostawiła bo musiała pujść do innej klasy, więc tak...
chłopacy przewracają stoły na dwóch końcach klasy i zaczynają bitwę na ciastka i ciasto.
wszystko fruwa.
ja wzięłam świece ze świecznikami idę pod biurko nauczyciela i zaczynam się bawić ogniem.
ach nie grzeczne ze mnie dziecko :twisted:.
dziewczyny plotkują za którymś z przewróconych stołów...
ogółem harmider...
i nagle nauczycielka wchodzi...
nie chce pisać co było później :twisted:.

"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."

Wysłany: 2006-12-22 12:21

taaa...
u nas tak samo.
na początku opłatek, prezenty, apóźniej nawalanka z ciastek.
kolendy chciała śpiewać. łech.
dobrze, że później poszła.

nie przeżyłabym tego gdy kazała mi śpiewac kolendy etc.
dobrze że jeszcze nie rozmawiała o tym jak Trzej Królowie... i tak dlaej czyli "krótka" historia Bożego Narodzenia...

Wysłany: 2006-12-22 12:24

taaa one są straszne. grrr...

Wysłany: 2007-01-02 01:22

do końca życia zapamiętamzbyt piękne chwile, które zbyt szybko minęły i już pewnie nie wrócą...

Wysłany: 2007-01-02 17:20

Do końca zycia zapamietam Sylwestra 2006/2007 :D jak narazie najleprza impreza na jakiej bylam :P no a moze jednak nie...

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2007-01-06 00:36

a ja do końca życia zapamiętam kolejną nauczkę - nie ufać

Wysłany: 2007-01-20 01:49

Wysłany: 2007-01-20 01:49

Do konca zycia zapamietam "przyjaciolke" ktora nie umiala nia byc mysle ze sie starala, ale jej nie wyszlo... smutno bez niej.. smutno z nia.... i co tu zrobic?

Wysłany: 2007-01-20 14:00

Miałam tak ze swoim ostatnim chlopakiem ale wkoncu i z nim i bez niego bylo tak samo.. ale tez go niezapomne.. Przyjacioł się niezapomina bo moze nie najlepsi ale zawsze przyjaciele...
A ja do końca zycia zapamiętam wczorajszy wieczór w kinie :D Byłam na jakims horrorze a polałam się ze śmiechu, potem z kolezanką przeczągałam się przez kilka żędów zeby wystraszyc kumpli przed nami :twisted: A potem tak się smiałyśmy ze dziwnym trawem poznałyśmy wszystkich ludzi z sali :P :twisted: :D

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2007-01-23 00:42

Pierwszego Woodstocku :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wysłany: 2007-01-23 09:53

[quote:9868eec676="GAD"]Do końca zycia zapamiętam aby nikomu nie ufać.
Miałem nie dawno taką sytuację dzięki , której szeroko otworzyłem oczy i teraz wiem , że niema takiej osoby na świecie , której mógł bym zaufać.[/quote:9868eec676]

GAD nie zawsze sie zgadzam z tym, co piszesz... Ale tutaj zgadzam sie w 100%. Mam podobnie. Ja mam 5 zaufanych osob i stwierdzam, ze nikt wiecej nie jest mi potrzebny. Bo jak pomagam komus 1,5 roku w niemal wszystkim, a za powiedziekowanie slysze, ze jestem szmata, to dzieki wielkie za taka znajomosc..
Endra, mowi sie, ze "Ktos, kto przestal byc przyjacielem, nigdy nim nie byl". Kims takim nie warto sie przejmowac. Szkoda czasu, humoru i lez.

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Wysłany: 2007-01-23 18:29

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Mojego pierwszego wypalonego peta
Ryśka Riedla
Szkoły Zawodowej
Pierwszego koncertu na którym byłem i na którym grałem
Pierwszej gorzoły
no i chyba narazie tyle tego napewno niezapomne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło