Wysłany: 2007-01-24 09:34
[quote:620c9e131e="SAmy"]powiedziekowanie slysze, ze jestem szmata, to dzieki wielkie za taka znajomosc..
Endra, mowi sie, ze "Ktos, kto przestal byc przyjacielem, nigdy nim nie byl". Kims takim nie warto sie przejmowac. Szkoda czasu, humoru i lez.[/quote:620c9e131e]
do końca życia nie zapomnę... właśnie tych łez...
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-01-24 10:31
Ja tez... ale powiem Ci, ze wlasnie jak cobaczylam ten cytat: "Ktoś, kto przestał był przyjacielem, nigdy nim nie był" - zrobiło mi się lepiej...
Hm ktoś mi kiedyś powiedział, że kiedy są wporzadku ludzie to myślą, że wszyscy tacy są i ufają im. A tu okazuje się, że nie wszyscy tacy są.
Myślę jednak, że więcej mają, zyskują ci, co są ok wobec innych... Może to ma po prostu nauczyć, że nie wszystko są dobrzy, że źli ludzie naprawdę istnieją nie tylko w serialach kryminalnych i czarno-białych książkach...
"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"
Wysłany: 2007-01-24 12:04
Było, mineło, nauczyło... Świat za piękny aby namiętnie rozpamiętywać wszechobecne zUo... Ale kiedyś też ufałam człowiekowi, naiwnie i nie wiem jeszcze,czy straciłam czy nie -tracąc tę ufność.. A to, że jesteśmy dziwni obserwuję się na każdym kroku... czasem ludzkie zachownie jest dla mnie nie pojęte.. mimo, że doświadczamy tego na każdym kroku, no prawie :) Taki banalny przykład jak rasizm czy wrzucanie ludzi jakiejś społeczności do jednego wora nie rozpatrując wogóle pojęcia jednostki... Bezsensowne, głupie ale prawdziwe.. I gdzie tu miejsce na jakiekolwiek uczucia???
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-01-24 23:03
[quote:f0ff2bf0b5="eIcILipse"]Było, mineło, nauczyło... Świat za piękny aby namiętnie rozpamiętywać wszechobecne zUo... Ale kiedyś też ufałam człowiekowi, naiwnie i nie wiem jeszcze,czy straciłam czy nie -tracąc tę ufność.. A to, że jesteśmy dziwni obserwuję się na każdym kroku... czasem ludzkie zachownie jest dla mnie nie pojęte.. mimo, że doświadczamy tego na każdym kroku, no prawie :) Taki banalny przykład jak rasizm czy wrzucanie ludzi jakiejś społeczności do jednego wora nie rozpatrując wogóle pojęcia jednostki... Bezsensowne, głupie ale prawdziwe.. I gdzie tu miejsce na jakiekolwiek uczucia???[/quote:f0ff2bf0b5]
Nie wiesz, czy zyskalas, czy stracilas... Wiesz ja mam tak, ze cokolwiek sie stanie, mowie sobie "co mnie nie zabije, to wzmocni". I mowie sobie, ze gdybym na jakims bledzie, porazce czegos nie zyskala, nie mialaby ona miejsca :) Moze to nawet nie jest prawda, ale z taka mysla jest latwiej. Przynajmniej mnie...
Tak, w dzisiejszym swiecie jest wiele dziwnych pogladow. Ludzie sa dziwni. Tak naprawde wszystko jest takie proste... Bo zawsze chcesz, albo nie. Lubisz, albo nie. Usmiechasz sie, albo płaczesz. Kochasz, albo nie. Tylko ludzie wszystko to sobie komplikuja. Po przeszytaniu ksiazki "Rok 1984" Georg'a Orwell'a (nie wiem czy dobrze napisalam :P) stwierdzam jednak, ze wszedzie jest miejsce na uczucia. Nawet w przedstawionym tam panstwie totalitarnym. To zalezy od checi i poswiecenia
Nigdy nie zapomne... sposobu straszenia mojej bratanicy. Nawet kiedy bedzie miala 20, 30, czy 50 lat. I jej usmiechu, kiedy tanczy ze swoim tata (moim bratem). Przywraca wiare w dziecieca, niesamowita spontanicznosc i szczerosc. Oby z biegiem czasu to sie nie zmienilo...:).
"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"
Wysłany: 2007-02-01 15:37
... slowo "szmata" wypowiedziane przez kogos, w kogo wierzylam, komu ufalam i komu pomagalam we wszystkim, w czym zdolalam. Pamietam ton, glos... Ah... a to strasznie zabolalo Nigdy, przenigdy tego nie zapomne...
Wysłany: 2007-02-01 22:30
a ja dzisiejszy mecz :D takich emocji to ja dawno niemiałem ludzie myślałem że mi serce wyskoczy :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-02-02 13:24
[quote:8466ea6082="Narea"]następny co by zszedł z powodun jakiegoś meczu... ludzie, siatkówka to ja rozumiem! mało nie idzie się zatłuc ale..., nożna czy ręczna... średnio, zawału po tym nie idzie dostawać.... :? :wink:[/quote:8466ea6082]
Narea ja jestem stary kibic uwielbiam oglądac ciekawe mecze i chodzic na nie a zwłaszcza na jeden stadion :D hehehehe
NASZE żYCIE JEST NIEBIESKIE !!!
NASZE żYCIE JEST NIEBIESKIE !!!
NASZE żYCIE JEST NIEBIESKIE :P hehehehhehehehe
Wysłany: 2007-02-03 16:07
no naprzykład :P hehehehehe
Wysłany: 2007-02-03 16:19
Do końca życia zapamiętam......"próbę torpedową" u mojego kumpla w garażu. Wynik zabaw - 4 zbite okna, popękane ściany i krater 12x18 cm w podłodze....
http://www.basilicaigni.xlx.pl
Wysłany: 2007-03-27 23:59
Do konca zycia zapamiétam ....mojego zajebistego kolege Przemka (Zytniego ), który pobity idac po torach do babci zostal rozjechany przez pociág :cry: :cry: :cry: :cry:
i tych wszystkich mlodych ludzi którzy niemiescili sie ani na cmentarzu ani nawet 200 m po za ogrodzeniem :cry: :cry: :cry:
No i jego usmiechu nigdy nie zapomne :cry: :cry: :cry:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Wysłany: 2007-11-22 01:24
do końca życia zapamietam.......... mine faceta, ktoremu wetknelam pod szyje kawalek patyka, gdy szlam ze starsza sis i pokazywalam, co zrobie, gdy ktos ją napadnie. mialam wtedy 6czy 7 lat.
Wysłany: 2007-11-24 20:45
dar pamięci to chyba największe przekleństwo człowieka ... :roll:
Wysłany: 2007-11-28 16:45
[quote:ea66d764cd="SCHWEIGENDE"]dar pamięci to chyba największe przekleństwo człowieka ... :roll:[/quote:ea66d764cd]
no tom przekleta nie jest :D mam skleroze jak sto piędziesiąc 8O
Wysłany: 2007-11-29 21:50
[quote:bcef047f7a="Narea"]obecnego stanu...
Am, podziel się sklerozą, bom złakniona...[/quote:bcef047f7a]
nie podziele sie. bierz cala 8O :mrgreen:
Wysłany: 2007-12-02 00:15
[quote:3e3d643235="Narea"]w takim razie dawaj! na klatę przyjmę! :D[/quote:3e3d643235]
klate? chyba g;owe? nie w glowie gromadzi sie pamiec? lub jej brak?
Wysłany: 2007-12-02 22:29
[quote:d9cac14e9b="Narea"]jej.... a miało być po męsku, damsku, w każdym razie tak odważnie... :lol: ale mogę wcierać w głowę jeżeli trzeba :wink:[/quote:d9cac14e9b]
a, o to chodzilo. to moze plecy? ciekawe, jakby to wygladalo? :mrgreen:
Wysłany: 2007-12-06 13:42
swoją pierwszą nieodwzajemnioną miłość... :cry:
czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować
Wysłany: 2007-12-19 15:16
[quote:d922d6cf2d="Pieszczocha"]swoją pierwszą nieodwzajemnioną miłość... :cry:[/quote:d922d6cf2d]
Niestety chyba ten sam problem ... rozeszło się po kościach :?
.
Wysłany: 2008-01-05 15:28
jego łze....