Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Castle Party 2007. Strona: 25

Artykuł: Castle Party 2007

Wysłany: 2007-07-24 21:04

Minawi - nic mi na ten temat nie wiadomo 8O

Dżodżo - fuck You bitch, to nie adapter :twisted: :P śmiej się, śmiej ze starej Schwei, która umie obsługiwać ino kasety magnetofonowe :twisted:

Wysłany: 2007-07-24 21:09

[quote:15b153e6c8="SCHWEIGENDE"]Dżodżo - fuck You bitch, to nie adapter :twisted: :P śmiej się, śmiej ze starej Schwei, która umie obsługiwać ino kasety magnetofonowe :twisted:[/quote:15b153e6c8]

ale poleciałaś grypserą hahaha :) opuść spodnie w kroku, stań w rozkroku paluszki w dół na wyciągniętej ręce i zaśpiewaj to na naprędce :twisted:

Hmmm...zastanawiam się czy już wszyscy znają HARMONOGRAM naszego pobytu na CP :twisted: Może by tak ankietę stworzyć pt. Czy wiesz kiedy, o której i gdzie sie spotykamy ? :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2007-07-24 21:24 Zmieniony: 2007-07-24 21:27

[quote:4bec660ac3]no i jeszcze kukurydzę i masło[/quote:4bec660ac3]

a nie, bo nie umie przewidzieć, że na 10 kolb nie starczy jej opakowanie masła i musi lecieć po nocach do sklepu :lol:

[quote:4bec660ac3]Na zachętę proponuje zgrzewe czystej[/quote:4bec660ac3]

a to będzie swoją drogą :twisted:

[quote:4bec660ac3]ale poleciałaś grypserą hahaha opuść spodnie w kroku, stań w rozkroku paluszki w dół na wyciągniętej ręce i zaśpiewaj to na naprędce[/quote:4bec660ac3]

dawaj szybko adres Twojego przedszkola, ja też chcę się naumieć takich fajnych tekstów :lol: :lol: :lol:

Envy :arrow: dzięki :) :*

Semjanku - z tą ankietą super pomysł :twisted:

Wysłany: 2007-07-24 22:02

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Noone, szczerze gratuluję konkretnego postu :!: I dopełnienia listy :twisted:

Jeszcze jutro jeden dzień w pracy, potem nawał załatwiania na ostatnią chwilę wszystkiego i można jechać :D

A tymczasem moi drodzy wracam do klecenia tego cholernego licencjatu :P :roll:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-07-24 22:11

[color=red:df37fd0754]MOJA SZMATA RZĄDZI :!: :!: :!: [/color:df37fd0754]

Wysłany: 2007-07-24 22:14

Nie wiem nawet, jak mam podziękować dr_Faustusowi za to, że się na tej liście znalazłam ..... oby więcej było takich ludzi jak On...

Pozdrawiam i do zobaczenia.

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Wysłany: 2007-07-24 22:47

[quote:513d73b5ee="noone81"][quote:513d73b5ee="Little_China_Girl"]Nie wiem nawet, jak mam podziękować dr_Faustusowi za to, że się na tej liście znalazłam ..... oby więcej było takich ludzi jak On...[/quote:513d73b5ee]

Ja sobie wypraszam moja droga :!: I nie ujmując wielbionemu Faustusowi... nie dzięki niemu się na tej liście znalazłaś.

Całe szczęście, niektórzy busowicze, akurat Ci, z którymi najmniejszych problemów nie było, potrafili docenić i PODZIĘKOWAĆ Schwei i mi za nasze trudy.

No ale coż. Stara zasada "dobro za dobro" nigdy nie sprawdzała się na DP. I już mnie to od dawna nie dziwi. Miłej zabawy1[/quote:513d73b5ee]

Sam Dottore powyżej już sprostował, komu się podziękowania należą, a zatem teraz kieruję je w stosowne miejsce do organizatorów. Mam nadzieję, że jednak nie naraziłam się zbytnio.

Jednocześnie wcale nie ujmuję tego, jak wielką przysługę mi Dottore wyświadczył, bo to właśnie z Nim dziś rozmawiałam - z nikim innym.

*

Co do zasady ,,dobro za dobro": o pomoc wcale nie prosiłam - nawet słowem o tym nie wspomniałam. Pomocna dłoń została do mnie wyciągnięta szczerze i bezinteresownie. Nadal stoisz na stanowisku, ze zasada ,,dobro za dobro" się nie sprawdza? Świat naprawdę nie jest taki zły.

Pozdrawiam, życząc dobrej nocy.

Wysłany: 2007-07-25 00:43

rozmawiać trzeba było z organizatorami, to tyle :!: a że nasz Blaszak ma wielkie serce dla kobietek , to wiemy :twisted: :P :wink: :lol:

dobranoc :lol:

Wysłany: 2007-07-25 02:15

Dobra,
Jako ze nie jade na CP zycze wam miłej zabawy, duzo alkocholu, chetnych kobiet/facetów (niepotrzebne skreslic) etc idt.
Wypije wasze zdrowie na Woodstocku ^_^

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-07-25 06:08

Został do wyjazdu na CP już tylko 1 dzień i 1 noc :twisted:

Wysłany: 2007-07-25 07:26

aaaaaaa na *uj 8) Dottore! Cieszmy, bawmy się i świętujmy :D a na Castle pobalujmy !!

One day, one night...do you really want to fight? to waste the time? do you 8) do you? :D do you? :lol:

Hehe! Pozdrawiam Dottore. Mam nadzieje, że nasze ustalenia pamiętasz blaszany bębenku 8) :wink: :twisted:

CP..... nadciągamy :twisted:

Wysłany: 2007-07-25 07:27

[quote:a161388e99="SCHWEIGENDE"]rozmawiać trzeba było z organizatorami [/quote:a161388e99]
Już jutro wyjazd ........ bardzo się cieszę z tego powodu...
Myślę, że inne rzeczy - poza tym, że jedziemy - są już kompletnie bez znaczenia :D

[quote:a161388e99="SCHWEIGENDE"]a że nasz Blaszak ma wielkie serce dla kobietek , to wiemy :twisted: :P [/quote:a161388e99]
Święta prawda :D

Pozdrawiam wszystkich.
ps: został już tylko jeden dzień
... i noc

Wysłany: 2007-07-25 08:08

[quote:99feb0d73f="dr_Faustus"]No i pozdrawiam wszystkie darkplanetanki :lol: Dottore[/quote:99feb0d73f]

niemożliwy jesteś :lol: :lol: :lol:

został już prawie jeden dzień i jedna noc 8) :wink:

:arrow: paskievicz...chyba Nas poczęstujesz? Byle nie jak Popiel 8) :twisted:

Wysłany: 2007-07-25 10:20

zzzzzzzzzzzamknąć dzioby, bo jak rozpoczną się kolejne kłótnie w tym temacie, to mnie szlag trafi :twisted: :evil: :!: i nie gadać za dużo, bo post mojej Szmaty pójdzie w niepamięć :twisted: :P :wink:

Wysłany: 2007-07-25 10:23

[quote:5d5b013e9a="Envy"]Nikt Cie o zdanie nie pytał [/quote:5d5b013e9a]

Chciałem zauważyć....chyba mogę? <bo w sumie mnie się też nikt nie pytał>...., że forum i wypowiedzi na nim są po to by się do nich odnosić i komentować w swoich wypowiedziach - postach.

8)

Wysłany: 2007-07-25 10:39

ja z góry mogę podać wyniki takiej sondy :twisted:

:arrow: wiem, kiedy i gdzie się spotykamy :arrow: 2%

:arrow: wiem, ale nie przyjdę :arrow: 1%

:arrow: ale jakie spotkanie ???? :arrow: 97%

:twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-07-25 11:58

zatem skoro w czwartek spotykamy sie pod Papieżem to mam coś w sam raz dla tych którzy nie doczytali o spotkaniu a "przypadkiem" znajdą się na rynku.

otóż nasza flaga myślę ze jest na tyle duża że będzie ją widać z daleka. Tak że spotykamy się pod sztandarem kolo JPII

enjoy the violence

Wysłany: 2007-07-25 12:01

Hej, z góry proszę mnie nie zabijać i nie urządzać przeciwko mnie świętej krucjaty - ale na PM mi piszą, że po tym jak tych kilka osób zrezygnowało są jeszcze miejsca w busie i emmm... zeby nie obciążąć finansowo biednych uczniów i studentów, to może się znajdzie chociaż jedno miejsce? Jak nie to nie - ale chyba w autobusie jest więcej miejsc, niż dla 26 osób, którzy są na tej liście "niepodlegającej żadnym modyfikacjom"... W każdym razie gdyby stał się cud i lista uległaby jednak modyfikacji - to ja się zgłaszam:)

Amen

Wysłany: 2007-07-25 12:19

Envy - wykrakałaś :evil: głaszcz mnie dalej, jeszcze kilka minutek, proszę

Samara - nie zabiję, wyjątkowo oszczędzę :P ale to nie jest autobus, tylko minibusik, 25-osobowy, więc już mamy nadwyżkę

Wysłany: 2007-07-25 12:26

ooo taaaak :D albo od razu pół litra czystej :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło