Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

czy kobieta to towar ?. Strona: 3

Artykuł: czy kobieta to towar ?

Wysłany: 2011-08-25 18:04 Zmieniony: 2011-08-25 18:06

Warto wziąć poprawkę na to, że maxmodels czy inne digarty to na ogół kółeczka wzajemnej adoracji i inne onanizmy. :D Nie wspominając o ulubionym słowie ludzi z maxmodels - "klimat". :D

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Wysłany: 2011-08-25 18:08 Zmieniony: 2011-08-25 18:11

[quote:ed42e2be45="Durante"]Warto wziąć poprawkę na to, że maxmodels czy inne digarty to na ogół kółeczka wzajemnej adoracji i inne onanizmy. :D Nie wspominając o ulubionym słowie ludzi z maxmodels - "klimat". :D[/quote:ed42e2be45]
Jak wszędzie ludzie na ogół tylko sobie słodzą. Ale czytając komentarze od kobiet można się poważnie zastanowić czy to co noszą w czaszce jest im do czegoś potrzebne, czy tylko to co w staniku.
EDIT: przepraszam za uogólnienie. Chodziło mi o komentarze pod zdjęciami tega Pana.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2011-08-25 19:25 Zmieniony: 2011-08-25 19:26

[quote:27d68fa540="bibunia"]Wychodze z załozenia,ze kazdy ma prawo sprzedawac co mu sie podoba[/quote:27d68fa540]
Ależ ja nie mówię, że nie. Ale to nie oznacza, że nie mogę mówić co o tym myślę. Tak samo, jak nie zabraniam żulom spod Biedronki cały dzień pić w krzakach, ale mogę powiedzieć co o czymś takim myślę.

Wysłany: 2011-08-25 21:12 Zmieniony: 2011-08-25 21:12

Tylko, że szmule wijące się na rurach w klubach nocnych to ponoć strasznie tępe cielęcinki, choć wiadomo, że do takich klubów się nie chodzi na deliberacje neuroteologiczne (słyszałem, że powstało coś takiego o_O). :P I możemy się zżymać, że to niemoralne i że "teruś, fuj!", ale w takim przypadku najlepiej zwyczajnie do takich miejsc się nie wybierać, mając na uwadze również to, że takim dziewczynom krzywda się nie dzieje.

Wysłany: 2011-08-25 21:17

[quote:1cb76693cf="Durante"]Tylko, że szmule wijące się na rurach w klubach nocnych to ponoć strasznie tępe cielęcinki, choć wiadomo, że do takich klubów się nie chodzi na deliberacje neuroteologiczne (słyszałem, że powstało coś takiego o_O). :P I możemy się zżymać, że to niemoralne i że "teruś, fuj!", ale w takim przypadku najlepiej zwyczajnie do takich miejsc się nie wybierać, mając na uwadze również to, że takim dziewczynom krzywda się nie dzieje. [/quote:1cb76693cf]
Choć ponoć niektóre potem marudzą, że każdy facet to świnia.

Wysłany: 2011-08-25 21:24

Cóż, trudno oczekiwać, żeby istotka z kisielem w musku zwabiła i zatrzymała wartościowego samca; chyba, wyszantażowałaby związek ciążą. :O

Wysłany: 2011-08-25 22:35

No, a ja się jednak zastanawiam - i cały czar uchodzi, albowiem istnieją inteligentne a piękne kobiety, z jedną mam nawet przyjemność być w związku. :)

Wysłany: 2011-08-25 22:39

Yngwie (Diabolista)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

[quote:fe5aeb33f9="bibunia"]Patrząc na takie kobiety myśle,ze zarówna ja jak i inni nie zastanawiaja sie jakie IQ posiadają :) [/quote:fe5aeb33f9]
w sztafecie pewnie z 200

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Wysłany: 2011-08-25 22:39

[quote:50d5a8cfa4="Durante"]No, a ja się jednak zastanawiam - i cały czar uchodzi, albowiem istnieją inteligentne a piękne kobiety, z jedną mam nawet przyjemność być w związku. :)[/quote:50d5a8cfa4]
Masz u mnie piwo :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło