Wysłany: 2013-05-02 00:04
No i jest to jakieś wyjście Droga Luthien.
Nawet dość dobre. A jak wygląda sprawa z docelowym miejscem spotkania? Rozumiem, że w sprawie knajpy nie ma porozumienia?
Wysłany: 2013-05-03 23:02
Jeśli chodzi o moje skromne zdanie odnośnie knajp to cóż... Nie znam się. Więc zdam się na opinię osób bardziej obeznanych w tym temacie.
A tak na marginesie, tworząc offtop. Był ktoś na koncercie Massemord w klubie "Graffiti"? Nie miałem przyjemności być i zastanawiam się jak bardzo powinienem tego żałować.
Wysłany: 2013-05-08 23:08
O akurat zostaję na weekend to możliwe że wpadnę. Jak by co to mam fotkę w swoim profilu ze swoją twarzą :) ale dobrze byłoby zęby było więcej mrocznych dusz...
Życie jest wyjątkową grą RPG - żyjesz żeby się rozwijać i przetrwać!
Wysłany: 2013-05-09 10:30
Możliwe, że przybędę, więc proszę o przypomnienie sobie mojego wizerunku, ponieważ jestem dla was kimś nowym :)
Wysłany: 2013-05-09 21:02
Będziemy wdzięczni, jak już się skompletuje grupa to gdzie podążymy?
Wysłany: 2013-05-11 14:16
A najlepsze jest to że czekałem na te spotkanie niecałe...4 lata! i udało się je odbyć :)
Wysłany: 2013-06-05 12:29
i znow cisza
Kropla drąży skałę
Wysłany: 2013-06-12 17:10
Mi nie pasuje bo ostatni egzamin będę miał w ostatnim tygodniu czerwca, potem wracam do domu, bo nie będę miał po co siedzieć mimo że nie będę miał wszystkich wpisów. Jak się uda to może staż będę miał niedaleko Lbn, ale nie wiem tego. W sumie to mamy wakacje wiec można (chyba) na ludzi z Lbn i okolic.
Wysłany: 2013-10-28 21:25
Witam po przerwie, co Wy na to żeby się spotkać po 21h w tą środę?
spotkanie Wysłany: 2014-03-22 00:12
Witam, czy ktoś chce żeby odbyło się spotkanie przeklętych dusz do końca czerwca zanim większość wyjedzie? Bądźmy otwarci na różne propozycje.